enclave Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Brate kad budes dolazio zamolio bih te nesto! KUPI MI JEDNU LIMENKU AMERICKE KOKA KOLE DA POPIJEM LEBA TI ,ovde je ukus dosta opao godinama,tako da mi se pije prava koka kola,pa kad budes dolazio da se nadjemo da popijem to hahaha !Ne zezam se ! U pravu si Killjoy666 :*! Po meni najbolji opener je Wicker Man pa tek onda Aceh Hihg... @BruceBruce - Nema frke nikakve.Oces Koka kolu sa vanilom ili sa tresnjom....Ima i obicna ako oces.... Quote
Wleikko Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Na uvodnom delu za 'Aces High' ide traka, ali i oni sviraju uz nju. Uvod za 'Caught Somewhere In Time' je obična, suva traka. Zato se toliko i primeti razlika u zvuku kad počnu da sviraju onu brzu temu. Inače, pre par godina su fanovi proglasili 'Caught Somewhere In Time' za najbolji opener ikad. Ja lično mnogo više volim 'Aces High'... Aaa, sad je meni jasno! Ja imam samo audio verziju Live After Death pa nisam provalio, a reko sebi, al su do jaja odsvirali, ko na studijskom. Pogresi covek... Quote
enclave Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Ima Boga,ima Boga.... Evo sta pise na oficijalnom sajtu Iron Maiden-a: The tour then continues with more concerts in North America in late May and June before finishing with a third leg in July and August encompassing major stadiums and festivals all over Europe. Sa obzirom da pod North America spada i Oregon(Portland) gde sam ja trenutno do krajem juna sledece godine,znaci da dolaze ovamo(nadam se).Samo da ne odo u Sijetl posto je veci grad od Portlanda ali pise da ce ici na vise mesta u North America onda imam cemu da se nadam.... Ako da Bog da ih vidim ovde pa na WACKEN festivalu pa dace Bog i u Srbiji(opet)!!!!! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 @enclave Obicnu brate ! Iskreno se nadam da ces ih videtu u US pa taman da nam kazes sta nas ocekuje !!!! Quote
_powerslave_ Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Sta mislite dal bi Maideni mogli da sviraju na Marakani? Po mojoj nekoj proceni tesko bi je napunili mada nikad se ne zna. Quote
Bata Trokrilni Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Po meni najbolji opener je Wicker Man pa tek onda Aces High... Aces High je meni bolji opener, ali The Wicker Man otvara bolji album. Quote
vladream Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Aces High je meni bolji opener, ali The Wicker Man otvara bolji album. xaxa, pazi sta pricas, neko bi mogao da se uvredi, Brave New World > Powerslave... shkakljiva tema, slozice se mnogi Quote
Download_manager Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Aces High je meni bolji opener, ali The Wicker Man otvara bolji album. BNW bolji od Poverslejva ? Nema šanse, nema teorije! Quote
Sandman Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Apsolutno se slazhem sa postom iznad. Quote
MissDickinson Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Sta mislite dal bi Maideni mogli da sviraju na Marakani? Po mojoj nekoj proceni tesko bi je napunili mada nikad se ne zna. Lepo sve to zvuci ,mada ne znam koliko je moguce... Nista ne fali ni Partizanovom stadionu Na Powerslaveu su dobre prve dve i poslednje dve pesme, dok Brave New World sadrzi mnogo vise njih. Quote
_powerslave_ Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Powerslave>Brave New World Quote
MissDickinson Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Powerslave>Brave New World Seventh Son of a Seventh Son>>>>>>>Somewhere in Time>>>>>>>>>>Powerslave Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 (edited) Veoma je tesko odluciti koji je album bolji,ja nikad nisam mogao da izdvojim najbolji,svaki volim na svoj nacin i svaki mi je nova avantura!Ma savrsenstvo su svi album!Najlepsa stvar koja mi se desila u zivotu,MAIDEN-I!!!!!! Edited September 9, 2007 by BruceBruce Quote
vladream Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Na Powerslaveu su dobre prve dve i poslednje dve pesme, dok Brave New World sadrzi mnogo vise njih. cek, cek, da vidim da li sam razumeo, Losfer Words, Flash Of The Blade, The Duellists, Back In The Village nisu dobre???? dobro razmisli o odgovoru!! Quote
Bata Trokrilni Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Dobar je album Powerslave, ali su meni iznad njega: Brave New World, Seventh Son of a Seventh Son, Somewhere in Time i The Number of the Beast, a tu je negde i A Matter of Life and Death. Ali dobro, neke albume je zaista teško porediti. Quote
MissDickinson Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 (edited) cek, cek, da vidim da li sam razumeo, Losfer Words, Flash Of The Blade, The Duellists, Back In The Village nisu dobre???? dobro razmisli o odgovoru!! Nista ti ne kapiras, Aces High, 2MTM, Powerslave i ROTAM su sve odlicne pesme, medjutim te pesme "u sredini" su prosecne, ne izdvajaju se ni po cemu, bar ako mene pitas, ali mene uglavnom niko nista ne pita... Ne kazem da nisu dobre, jednostavno ima pesama koje su mnogo bolje od njih. @BruceBruce Ja ih volim sve, cak i Virtual XI koji svi toliko mrze, ja mislim da je odlican album, al' opet ko mene pita... @Prince of Darkness Meni je licno najteze da se odlucim izmedju SSOASS i SIT. Edited September 9, 2007 by Killjoy666 Quote
vladream Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Nista ti ne kapiras, Aces High, 2MTM, Powerslave i ROTAM su sve odlicne pesme, medjutim te pesme "u sredini" su prosecne, ne izdvajaju se ni po cemu, bar ako mene pitas, ali mene uglavnom niko nista ne pita... Ne kazem da nisu dobre, jednostavno ima pesama koje su mnogo bolje od njih. hm... pazi, ne pokusavam da te ubedim u nesto, jednostavno, ogradi se samo recenicom da je to tvoje misljenje, a ne da kazes da su te pesme "prosecne", posto to svakako nije cinjenica, vec tvoje subjektivno misljenje cheers p.s. BruceBruce razume, radio sam maturski o Maidenima, pa ne mogu da precutim ovakve stvari Quote
MissDickinson Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 hm... pazi, ne pokusavam da te ubedim u nesto, jednostavno, ogradi se samo recenicom da je to tvoje misljenje, a ne da kazes da su te pesme "prosecne", posto to svakako nije cinjenica, vec tvoje subjektivno misljenje cheers p.s. BruceBruce razume, radio sam maturski o Maidenima, pa ne mogu da precutim ovakve stvari Ja sam mislila da se podrazumeva da je to moje licno misljenje. Quote
vladream Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 ocigledno nisi isla/ne ides u Prvu Kragujevacku gimnaziju: Nista se ne podrazumeva!!! Quote
enclave Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Maideni na marakani kao sto neko rece....Neostvarljivo....JNA bi bio odlican. Quote
The Trooper Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Lepo sve to zvuci ,mada ne znam koliko je moguce... Nista ne fali ni Partizanovom stadionu Na Powerslaveu su dobre prve dve i poslednje dve pesme, dok Brave New World sadrzi mnogo vise njih. cekaj jel si ti slusala powerslave? o cemu prichamo ti oces da kazes da je Brave New World bolji od Powerslave-a? BNW je najnetipicniji album maidena sa dickinsonom... cak mi je jedan od albuma za koji smatram da su izdati cisto da bi nesto bilo izdato, produkcija je mogla da bude mnogo bolja i ceo album je morao da bude meksi i brzi mrtva trka izmedju BNW i AMOLAD koji ce da bude gori... i ti si to molim te nasla da poredis sa Powerslavom... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Ja sam svedok za Vladu ,covek je radio maturski i zna o cemu prica,jedan od retkih likova sa kojima mogu da prozborim koju o Maidenima a da se ne iznerviram !Uvek nekom nesto fali,sa njim sam se slozio da su oni savrsenstvo i da ne postoji los album! Ogradjujem se da je to moje misljenje,ne moze me niko ubediti u suprotno! Quote
Ninoslav Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 E ja prodajem neke Maiden originale povoljno, pa overite temu: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=34447 Quote
Recommended Posts