Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja gledam neku lokalnu televiziju, Smederevo ili tako nesto i ide reklama za neki auto-servis a u pozadini Afraid To Shoot Strangers :D

Lovato Auto Gas, Afraid To Shoot Strangers+Childhood's End :P

u pitanju je Kragujevac :mhihi:

Posted
hoce, hoce. kao sto je i gnr dosao ovde i merlin menson...

Velika turneja "Somewhere back in time" 2008. će obuhvaćati i Hrvatsku, ali koncert neće vjerojatno biti u Zagrebu, već, prema procjenama, puno bliže granici s Italijom.

Također, vodstvoIron Maiden fan cluba u Hrvatskoj najavilo je i--- Iron Maiden welcome party u Hrvatskoj i to u par gradova, kojeg će FIrMa (hrvatski Iron Maiden fan club= pokloniti članovima i ostalim fanovima. Na koncertu će nastupati Maiden tribute band, a specijalni gost će biti Blaze Bayley sa svojom ekipom, koji će imati set list od 5 Blaze pjesama, 5 Maiden pjesama i 5 Wolfsbane pjesama, plus featuring sa cro Maiden tribute bandom. Detalji i gradovi uskoro...

Mislim da je prvi koncert u RijecI uskoro u Stereo dvorani.

Posted

Nisam se izblamirao žešće. Ja sam studirao međunarodne odnose i znam šta je teritorijalno more. Hrvati nemaju granicu na moru sa Italijom, jer im se teritorijalna mora ne graniče, već isključive ekonomske zone, koje ne spadaju u državnu teritoriju. Drugo, čak i da postoji granica na moru, šta, zar će se koncert održati na nekom brodu? Ispravno je reći - bliže Italiji ili bliže granici Slovenije i Italije.

Posted

U udzbeniku is fizike za I razred gimnazije(izdanje Zavoda za udzbenike) onaj mali, crtani cikica koji kao nesto pokazuje u toj knjizi na skoro svim slikama nosi Maiden majicu! Mi inace ne koristimo te knjige ali je jedan decko kupio pa sam videla...

Posted
Da,da video sam i ja to iz udzbenika... Ipak je to najbolja grupa na svetu... Sto se tice Visions Of The Beast DVD, jeste snimak u mnogo vecem formatu nego na enchated Cd-ovima...

Znaci vredi imati... Gde jos mogu da se kupe original Maiden diskovi osim u Plato Music Store?