Andrija Smith Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Kako se zove nova turneja, jel bese Somewhere back in time ili tako nesto? Quote
enclave Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Iron Maiden oficijalni sajt Umesto sto si pito ovde mogo si da odes na sajt. Quote
Andrija Smith Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Ma nemam kompa nesto pa pisem sa telefona... A mrzno mi da idem sa telefonovim browserom na takve velike sajtove, skinulo bi mi 2€ kredita... Quote
MissDickinson Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 "MORE TOURDATES WILL BE ANNOUNCED ON HALLOWEEN" Kako bi bilo divno kad bi se radilo o Srbiji... Quote
Andrija Smith Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Uh ako dodju ponovo... :rockdevil: Quote
enclave Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Nece objaviti Evropu provereno.Objavice North America Tour...Nemacka je za sada jedini potvrdjen grad za Evropu,barem na oficijalnom sajtu. Quote
Andrija Smith Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Da, za sad... I to u Wacken-u! Zivotna zelja mi je da odem tamo... Quote
enclave Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 To je zlo od festivala...Pored Maiden-a ove godine sviraju i Kreator,Hatebreed,Sonata Arctica,Carcass,Children Of Bodom.Mora da se kupi karta pocetkom januara samo ne znam gde cu da spavam... Quote
TopOfTheMorning Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Neverovatno je kako Maideni kidaju... Dok sam ih preslusavao nekako sam zapostavio Killers album (nemam pojma zasto, verovatno jer sam debil ) Sad sam uzeo celog da ga preslusam i definitivno je najbolji uz Brave new world, posebno pesme Purgatory i Wrathchild! Koliko li ih ti dugo slushash ... Quote
_powerslave_ Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Uh Purgatory to mi je mozda najbolja pesma sa Killersa. Quote
Sandman Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Purgatory i jeste najbolja sa Killers a odmah za njom i Wrathchild. Quote
vladream Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Purgatory i jeste najbolja sa Killers a odmah za njom i Wrathchild. Purgatory, pa Murders..., ako mene pitate Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Ukusi se razlikuju ali cinjenice su cinjenice: 1.Wrathchild 2.Killers 3.Purgatory realno... Quote
vladream Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Wrathchild, suvise "isfurana", ne mogu drugacije da se izrazim, skoro da nema koncerta na kome je ne sviraju, ali svakako ubija a sad malo offtopica: BruceBruce, kad ces da dodjes na neku svirku bre? ili da nam sredis u NSu, trece nema Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Brate da zapucam u KG nema sanse,poslacu drugare ,rekli su da ce obavezno da odu....!!! Quote
Andrija Smith Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 @ TopOfTheMorning Stvarno ne znam na sta si ciljao sa tim pitanjem... Ja ih slusam dugo (citaj: oko 5 godina). @ SperMen Ides of March je takodje jedna od najboljih, nekako upotpunjuje citav Killers album... Kratka je ali jebitacna! Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 kad smo svirali wrathchild uvek smo pičili i ides of march pre, ne kontam zašto su to mejdeni puštali sa razglasa uvek. skinuh mega brusa kako pilotira u 5 emisija flying heavy metal sa diskaverija, ima na mininovi, brzo ide Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 (edited) Da bi izasao pevac na wrathchild i oni,znaci cela ekipa,frotmen je frontmen ipak!Znaci mnogo je jaci osecaj na koncertu kad pichi intro i onda odjednom svi izadju na scenu!!! Edited October 25, 2007 by BruceBruce Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 ali ko kaže da to mora biti intro??? Quote
vladream Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 kakvo glupo pitanje, oni su to radili na dosta turneja, npr Aces High, Caught Somewhere... su uvek pustani sa razglasa, da bi bend upao nesto kasnije, znate vec na sta mislim ali ko kaže da to mora biti intro??? Steve Harris, Rod Smallwood? Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 ma uvek imaju intro, nego ides of march - o tome govorim - ako je bila uvodna na killersu - uživo ne mora, dakle ne mora da se pušta sa razglasa, a odlična stvar, takođe i genghis khan Quote
Recommended Posts