Lord Iffy Boatrace Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Super su pesme sa NPFTD ali nisu za live izvodjenje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 da sviraju 3 sata moglo bi da stane dosta stvari, a da ne bude nimalo dosadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Neka sviraju sta god hoce,necu se buniti.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ma, meni su najjace sa NPFTD Public Enema i naslovna stvar, Fates Warning nikad nisam gotivio, za razliku od istoimenog benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 (edited) Po meni jedina loša pesma sa NPFTD je Mother Russia. Bezvezni narodnjak koji im nije trebao u životu. Bring your daughter mi se uopšte nesviđa, a Fates Warning mi je jedna od omiljenih maiden pesama Edited November 8, 2007 by Download_manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Slazem se za Mother Russia, to je jedina pesma koja mi ne lezi iz celokupne Bruce ere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Sa NPFTD albuma omiljena mi je istoimena pesma i Holy smoke, a Fates warning odma iza njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 ovo se kupuje: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Unatoč tomu što je do sada najavljivano---nemojte se iznenaditi ako Srbija ipak ne bude na popisu zemalja "Somewhere back in time tour 2008", a to neko famozno iznenadjenje koje se tu kod vas na nekim temama spominje---pa znam što je to ,ali nekak vam vaš organizator to sam objavi. Biti će u ožujku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 još bolje, kod nas dosta bendova zvuči njesra, zato sa strane bude strava, a i bolji je fazon i lepši doživljaj celo putešestvije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Jebes koncert bez neke pesme sa Brave New World-a! koji ce ti kurac bnw, ima daleko boljih stvari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Unatoč tomu što je do sada najavljivano---nemojte se iznenaditi ako Srbija ipak ne bude na popisu zemalja "Somewhere back in time tour 2008", a to neko famozno iznenadjenje koje se tu kod vas na nekim temama spominje---pa znam što je to ,ali nekak vam vaš organizator to sam objavi. Biti će u ožujku. Ovo je sigurno neka fora, da se sad mi izbedachimo shto mozda nece biti koncerta, a onda da objave da oni ipak dolaze i da se onda mi radujemo nenormalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Ne znam sta je,ali ja sam vec ogorchen na nashu drzavu.......!!!!Mora oni nesto da zajebu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Da to se podrazumeva, ali iskreno se nadam da ce ipak doci i da je ovo samo neka zajebancija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Doci ce, doci ce... Gde vam je vera ljudi, kako tako lako izgubite nadu zivota vam?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 A jebo mater, ja sam pre nekog vremena (kad je bio Blaze) čuo da nema šanse da dodju kod nas, i već tada počeo da planiram, pošto nemam pasoš, a u martu počinju da izdaju ove nove, tad ću izvaditi, i onda se ide na koncert Maidena tamo gde bude najjeftinije. Jel ožujak jun? Ako jeste, onda mislim da znam (bar delimično? ) šta bi trebalo da bude iznenadjenje/iznenadjenja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 A jebo mater, ja sam pre nekog vremena (kad je bio Blaze) čuo da nema šanse da dodju kod nas, i već tada počeo da planiram, pošto nemam pasoš, a u martu počinju da izdaju ove nove, tad ću izvaditi, i onda se ide na koncert Maidena tamo gde bude najjeftinije. Jel ožujak jun? Ako jeste, onda mislim da znam (bar delimično? ) šta bi trebalo da bude iznenadjenje/iznenadjenja... Ožujak je 3. mjesec, a taj će koncert biti ili tada ili najkasnije početkom 4. mjeseca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Sta ce biti u maju to jet u trecem mesecu jbt nista vas ne razumem! Znaci nece doci, to je siguno.Znaci idemo na Wacken! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 I sta sad bi s onim likom(maidencroatia) sto rece 100%? Kao, verujemo mu, on uvek govori istinu, sta je sad misevi? Uplasili ste se? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Ožujak je 3. mjesec, a taj će koncert biti ili tada ili najkasnije početkom 4. mjeseca. Aha... Uh, onda ne znam baš, tj samo mogu da pretpostavljam na osnovu raznoraznih glasina. Možda Blaze sa kompletnim bendom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 I sta sad bi s onim likom(maidencroatia) sto rece 100%? Kao, verujemo mu, on uvek govori istinu, sta je sad misevi? Uplasili ste se? Alo bre jbt iskuliraj malo...Pogledaj svoje pateticne postove prvo pa onda nazivaj nekog misem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 neko se previshe nada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Alo, treći mesec je mart. I ja mislim da znam šta je iznenađenje. Ako dođe Judas Priest, onda ne verujem da će u istoj godini doći Maideni. Al' dobro idemo u Hrvatsku na Maidene, a Hrvati će kod nas na Priest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Po meni jedina loša pesma sa NPFTD je Mother Russia. Slazem se za Mother Russia, to je jedina pesma koja mi ne lezi iz celokupne Bruce ere. Vi ste ludi. To je jedna od jačih stvari na albumu, a definitivno ima najbolju atmosferu. Po meni je najlošija stvar sa tog albuma 'Tailgunner', a ni 'Assassin' nije daleko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Vi ste ludi. To je jedna od jačih stvari na albumu, a definitivno ima najbolju atmosferu. Po meni je najlošija stvar sa tog albuma 'Tailgunner', a ni 'Assassin' nije daleko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts