_powerslave_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ma ne samo zvuk i svirka mi je neshto losha ne znam zashto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 I meni je svirka loša. Sve mi je nekako bledo, i ispadaju sto puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Donington mi je neuporedivo bolji, a snimani su skoro u isto vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Meni se ni Donnington ne dopada preterano, ali je bolja svirka nego Raising Hell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Jos nisam odgledao citav koncert, ali za sad mi izgleda OK, jes malcice "bledo"... Ali uzivam gledajuci Dave-a kako svira solo sa Number of the Beast-a i Hallowed be Thy Name-a. Evo da pitam - koji je po vasem misljenju najbolji njihov koncert, pa da ga skinem da pogledam. Live after death? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Po meni "Live After Death". Ako ti ne smeta malo lošije muziciranje (kao na "Raising Hell") nabavi i "Maiden England". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Meni je najbolji Rock in Rio, jer su na njemu pesme sa mog omiljenog albuma, Brave New World. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 (edited) Live After Death i Maiden England nenadjebivi koncerti... Takodje i Death On The Road, Rock In Rio, Live At Donington... sve su to dobri koncerti i koji god da skinesh necesh zazaliti. Edited December 17, 2007 by -powerslave- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Karta za Iron Maiden+organizovan prevoz iz Beograda preko Terra Nostra Promotions kostace 5400 dinara (Cijena za prva 2 autobusa). Takodje, svi koji naruce kartu preko Terra Nostra Promotions(www.terranostra-promotions.com) ili Lupa Promotion(www.lupapromotion.com) sajta, call centra ili SMS servisa do 31.12.2007, imace priliku da budu u fan pit zoni(prvi redovi!), i dobice na poklon plakat za koncert, velicine B1! Ove karte(2800 dinara, bez prevoza), moraju se platiti najkasnije do 31.01.2008, nakon narucivanja. Sto se prevoza tice, za njega se zasad samo prijavljujete, placanje je naknadno. Jos jedna pogodnost je, da svi koji zele da kupe paket karata za Castle Festival i Iron Maiden, imaju popust od 15%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prvi redovi a kolko je to sigurno da ce biti fan pit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Naravno da je za Fan-Pit!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Jebote to ce biti ostvarenje snova... gledam Maidene iz prvih redova slusham Powerslave i plachem od srece... jedva bre chekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Za ovo se pod hitno moraju naci pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Kojim putem seide u Split, preko Bosne (krace, ali sporije i drndavije) ili preko Zagreba (kulturnije, ali duzhe)? Kolika je razlika u km izmedju ta 2 puta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 (edited) Naravno da je za Fan-Pit!!! MOSH PIT! Edited December 17, 2007 by enclave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Evo sad sam skinuo Raising Hell, njihov blago receno SJAJAN koncert, odlican zvuk, odlicna slika - uzivancija. Nastupali su zajedno sa nekim horor madjionicarem, koji ih je "pogubljivao" jednog po jednog. Da, veoma interesantan DVD. Kupio sam ga negde krajem avgusta i sasvim je solidan. Simon Drake je zaista talentovan, trikovi su impresivni, ali nažalost teški u isto vreme za gledanje zbog morbidnosti. Mislim, ono prepolovljivanje devojke usred Bring your daughter me je prestrašilo na smrt, ništa jezivije u životu nisam video. Mada DVD ima mana sa zvukom (Janick se gotovo ne čuje u prvoj polovini koncerta) i Bruce nije bio očigledno baš u formi, ima nekih lepih stvarčica. Najviše mi se dopalo Bruceovo opraštanje od publike na kraju koncerta. Naravno, pre nego što ga je Simon ubio. A što se tiče toga koji im je najbolji DVD, Rock in Rio definitivno. LAD je OK, ali Bruce jedva ''izvlači'' visoke tonove. Mislim da se sa visinom tonova uživo bolje snalazi što je stariji. I, naravno, RIR sadrži Sign of the cross, što je odmah VELIKI plus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Svi su dobri, ali Rock Am Ring '03 i '05 su meni posebno zanimljivi. O Live In Gothenburg 2005 necu ni da govorim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReNeGaDe037 Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 (edited) A što se tiče toga koji im je najbolji DVD, Rock in Rio definitivno. LAD je OK, ali Bruce jedva ''izvlači'' visoke tonove. Mislim da se sa visinom tonova uživo bolje snalazi što je stariji. I, naravno, RIR sadrži Sign of the cross, što je odmah VELIKI plus. Ali LAD ima ROTAM sto celu diskusiju cini besmislenom....kako god ko pevao ili svirao :-) LAD ima Phantom of the Opera cime diksusija postaje poptpuno besmislena! RIR jeste bolji po performansu celog benda.....ali po izboru pesama ipak je LAD kao sto neko rece : NENADJEBIV!!! A tek kada ga budemo culi u full-u u Februaru.... Edited December 17, 2007 by ReNeGaDe037 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Zashto se svi smeju kad spomenu obezglavljivanje Brucea... :sniff: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 A tek kada ga budemo culi u full-u u Februaru.... Mislish u avgustu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Mislim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Zashto se svi smeju kad spomenu obezglavljivanje Brucea... :sniff: Možda zato što su svi trikovi onog nadri madjioničara bili smešni do bola! Sećam se kad se ortak od koga sam uzeo disk svojevremeno ložio nešto, "najkrvaviji koncert u istorij metala" i tako to, ja pustio i počeo da se valjam od smeha! Meni od oficijelnih koncerata, Rock In Rio nekako najjači. Prednost Doningtonu u odnosu na Raising Hell. Ljudi, jel ima nekih insajderskih informacija da li je Split definitivno najbliža varijanta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Tebi se bas ne ide u Split? Imas priliku da bude u fan-pitu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ma ko kaže da mi se ne ide, više mi je cim da me matorci ne smaraju nego radi se o finansijama više, još dosta toga ima da bude ovde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Svi su dobri, ali Rock Am Ring '03 i '05 su meni posebno zanimljivi. O Live In Gothenburg 2005 necu ni da govorim. Live In Gothenburg 2005 :rockdevil: To gledam dva puta dnevno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts