Bata Trokrilni Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Iron Maiden neće prestati da sviraju pre 2016. Taman da proslave 40 godina benda. Do tada će izdati tri albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Iron Maiden neće prestati da sviraju pre 2016. Taman da proslave 40 godina benda. Do tada će izdati tri albuma. Iz tvoje tastature u bozije ushi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Iron Maiden neće prestati da sviraju pre 2016. Taman da proslave 40 godina benda. Do tada će izdati tri albuma. Pretera ga. Izdaće dva živa albuma i jedan best of. @ Child in time Sve se može! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Iron Maiden neće prestati da sviraju pre 2016. Taman da proslave 40 godina benda. Do tada će izdati tri albuma. što bi prestali i tad, purple su stariji toliko godina pa još uvek jebu keve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Tako je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 pa dobro razlika je da li imas 16 ili 20 godina... doduse oni su vec jednom nogom u grobu, ali jos nisu drugom Mejdeni jednom nogom u grobu? Znaš li koliko rockera ima preko 60 godina i još uvek praše ko da imaju duplo manje? Mada, opet, ovi iz Sabbatha se ne pomeraju ni za korak na celom koncertu, Mejdeni su mnogo aktivniji. Predviđam im još dve, tri turneje. Ovu History part II, turneju za poslednji album i oproštajnu The Best Of turneju. Dovoljno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReNeGaDe037 Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Kada napunim 18, praviće Mejdeni još turneja, pa mogu da zapalim sa ortacima gde 'oću. Koliko god turneja da prave neces vise nikad cuti ni ROTAM, ni Aces High, ni Powerslave itd......tako da je to skroz nesto drugo.....i moze se doziveti samo jos sada..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Predviđam im još dve, tri turneje. Ovu History part II, turneju za poslednji album i oproštajnu The Best Of turneju. Dovoljno... Si lud... kakvi bre dovoljno, da naprave josh najmanje 3-4 studijska albuma, josh koju history turneju, oproshtajnu... ima bre da sviraju josh najmanje desetak godina, i da proslave 40 godina postojanja i svi srecni heheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 3-4 studijska albuma? Ti se bodes u venu definitivno I ja im predvidjam jos neke 2,3 turneje i cao... Neka ne izdaju vise nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Hm... brate rekao sam da naprave... a ne napravice josh 3-4 albuma... i uopshte mi nije jasan taj tvoj stav tj. malo mi je debilno to "i cao" kao da jedva chekash da prestanu da rade turneje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 http://www.ironmaiden.com/index.php?catego...2_articleid=722 'Ajde i mi da uradimo ovako nešto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 ja se nadam da ce raditi jos,to najvise zelim,ali ovo im je po mom misljenju predposlednja turneja nazalost... Odradice jos jedan album,jednu turneju i FINAL koncert u LODNONU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 http://www.ironmaiden.com/index.php?catego...2_articleid=722 'Ajde i mi da uradimo ovako nešto? Vazhi, shto da ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Ma nek' odrade još 5 turneja, ali na Early Days su nas preskočili, sad i na ovoj, znači 2 najbolje moguće turneje novijeg datuma! Vazhi, shto da ne? Ja sam za! Ako će stvarno do NG objaviti sve datume, čim vidimo da nas nema... ne znam samo gde da protestujemo... Terra Nostra? Talent Box? Britanska ambasada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Ma, ljudi, ne zezajte, pa, za 5400 dinara ste u Splitu, na moru, sa fan pit kartom, organizovanim prevozom! Ni viza, ni slanje karata postom, nista vam ne treba. Beogradjanima je cimanje, kao Pirocancima da dodju na koncert u Beogradu. A dolaze, znam iz prve ruke. Nemojte da kukate bezveze za Maidenima u Srbiji, sacekajte, vidite da li ce objaviti datum u Srbiji, i to je sve. Ako ne objave, imate Split. Naravno, imate i Rumuniju, ali mislim da je to ipak mnogo skuplja varijanta i vece cimanje. U svakom slucaju, za 5400 dinara mozete na koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Ne brini ti ništa, ako ne da dodju ovde, eto gomile "Ćetnika"u Splitu! A naravno da bismo svi voleli da dodju i ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ovo im je po mom misljenju predposlednja turneja nazalost... Odradice jos jedan album,jednu turneju i FINAL koncert u LODNONU! Naravno! Potpuno isto misljenje delimo. Iskreno...Tako i treba da bude. Samo sto cu na tom koncertu biti ja... (ne zajebavam se). London stizem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Takodje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 (edited) ste vi jeli bunike???? nisu ludi, sad kad žanju kintu, kad su sa blejzom bili i tad su svirali, šta mislite da će se sad zasititi, ne bute smešni, što se mega brus vratio ako ne zbog love, to je mašinerija koja neće tako lako posustati Edited December 20, 2007 by Brainsaladsandar Guuuz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Bole bre njih kurac imaju para da jedu skampe za uzinu sta ti je...jebe se njima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ma da, vratili se zbog ljubavi prema fanovima, yeah right again radi se o milionskim svotama, nisu oni tamburaški orkestar ''matija gubec'' - mada i tu ima tezgaroša Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Dobro vratili su se zbog kesa to stoji ali dokle vise da guraju boli i njih kurac da se cimaju...Imaju zenu,decu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Hm... brate rekao sam da naprave... a ne napravice josh 3-4 albuma... i uopshte mi nije jasan taj tvoj stav tj. malo mi je debilno to "i cao" kao da jedva chekash da prestanu da rade turneje. Niko ne želi da oni prestanu sa turnejama, ali sigurno niko ne želi ni da Janick ili Steve od sveg onog trčanja dobiju jednog dana infarkt na bini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ste vi jeli bunike???? nisu ludi, sad kad žanju kintu, kad su sa blejzom bili i tad su svirali, šta mislite da će se sad zasititi, ne bute smešni, što se mega brus vratio ako ne zbog love, to je mašinerija koja neće tako lako posustati Svaka ti je na mestu Totamealand: Ono shto sam napisao nije se odnosilo na tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 kintu "zanju" Rod i Steve, ostali zaradjuju daleko manje para, to je cinjenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts