enclave Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 METALLICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Quote
Huszar Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 video sam i ja juche taj plakat, ali tu neshto ne valja. Na sajtu Szigeta pishe da traje 12.-18. Aug, a i na 1 forumu pishe da je ovaj "plakat" napravio neki Francuz za konkurs za plakat Szigeta. Pretpostavljam da je naredjao bendove po svom nahodjenju. Bio bih srecan kao malo dete da Maideni dolaze na Sziget ove godine. Quote
Guest Gaga :D Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 (edited) Naravno, samo da kupim kartu čim Terra Nostra završi sa odmorom. Bićemo lepa ekipa... lol'> BRUCE, BRUCE, BRUCE... Oooooo...do jaja!!! Cime kontash da idesh? Organizowano ili "na swoju ruku"? Edited January 8, 2008 by Gaga :D Quote
_powerslave_ Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 The Sta? Ma zachudih se kad videh da i Who svira. Quote
enclave Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Ma covece ja neverujem da svi ti bendovi sviraju a ni datum sa oficijalnog sajta se ne poklapa. Quote
Totamealand Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Uh... Dobar festival. Maiden, Metallica, Pearl Jam, Robert Plant... Quote
enclave Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Sta se lozite kad nista nema na oficijalnom? Quote
dudi Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Kako sam sada procitao na jednom Madjarskom sajtu svi kazu da je to neki lazni plakat . Buva je pustena i tamo , Samo ne razumem sta je pointa svega toga ? Dizajnirati neki plakat za festival sa zamisljenim grupama i dati na javnost Quote
_powerslave_ Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Shto bih se lozio kad ionako necu ici na taj festival. Quote
enclave Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Pa svet se ne vrti oko tebe i ovog foruma.... Ima bolida npr. kao sto sam ja i kad sam video Metallica odma otiso na sajt i kad sam video.... Quote
Cira Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 nema festivala na nijednom oficijalnom sajtu, a i maideni imaju turneju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Guest CrAzY VaMpIrE Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Otisao bih i u Kinu zbog njih da imam kintu... Quote
_powerslave_ Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Pa svet se ne vrti oko tebe i ovog foruma.... Ima bolida npr. kao sto sam ja i kad sam video Metallica odma otiso na sajt i kad sam video.... Znam... ali ja sam to rekao u moje ime... prochitaj malo bolje. Quote
enclave Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Bas zato sto si rekao u svoje ime napisao sam to.... Quote
Ronnie JM2 Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 10. 08. 2008. Stadion Poljud- Split IRON MAIDEN Tko planira otić na koncert nek požuri sa kupnjom karata jer ih ubrzo neće biti. Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 10. 08. 2008. Stadion Poljud- Split IRON MAIDEN Tko planira otić na koncert nek požuri sa kupnjom karata jer ih ubrzo neće biti. Aaaaaaaaa!!!!!!! da imam bar 4 godine vise, ili brata metalca!!!!!!!! Ovako nista, propusticu jos jedan koncert!!!!!!!!! Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 (edited) "Shto ti bi ishao u Split ?" Da mogu isao bih, ali jbg kad ne mogu.. Ako zbog zivota pitas za maidene bi ruku izgubio Edited January 9, 2008 by Cira Quote
Totamealand Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ja nemam šta da brinem. Imam još godinu i nešto do punoletstva, a s obzirom na to da im ovo nije poslednja turneja, biće prilike za mene da idem u inostranstvo na koncert. To će biti super. Ne žalim mnogo što ih neću videti na ovoj turneji. Sledeće godine novi album i još jača turneja! Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 A sto da si 4 godine stariji? Ja sam '93, pa zato. Ali za 4 necu propustati nijedan!!!!! Quote
enclave Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ja sam '93, pa zato. Ali za 4 necu propustati nijedan!!!!! Heh pa za 4 godine...Iron Maiden nece ni svirati... :pivpije: Ja im dajem jos mozda jednu turneju i to je to.... Quote
Recommended Posts