Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

lemmy sixx:"Meni su Malmsteen,Satriani i Vai kurton gitaristi,oni samo drkaju,drkaju,drkaju,drkaju,drkaju,drkaju,drkaju,drkaju,i celu karijeru samo drkaju...,a onaj Santana drka 3 latinoamericka modusa ceo zivot"

pre rasprave procitati ovo...

i onda je ne zapocinjati.

Edited by darijus
Posted (edited)

Ajde prestanite više....

Jedino se ne slažem da je Bruceova solo karijera golo govno icon_wink.gificon_da.gif

HAIL!

Ti si se znatno promenio od kada si bio na tom ManOwaR koncertu no.gif ...moracemo mi tebe malo da dekontaminiramo Primusom icon_da.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by Marty F
Posted (edited)

I da ova rasprava Bruce vs. Ozzy...ok definitivno je Ozzy prodao vise ploca ali reci da je njegova solo kairijera u bilo kom pogledu "kvalitetnija" je vrhunac retardiranosti i gluposti no.gif ...to samo moze da izjavi covek koji je ili extremno pristrasan ili extremno gluv...moze to vama da se svidja koliko hoce ali budimo objektivni...evo ja licno obozavam Saxon ali se nikada ne bih usudio da izjavim da su oni vrhunski bend...jer koliko god ja njih gotivio cinjenica je da su oni ipak samo prosecan NWOBHM bend...

Edited by Marty F
Posted
darijuse KRALJE! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

I da potpis me malo plasi, ali dobar je icon_smile.gif

EDIT

Bolje da je stavila onaj Gibsonov kachket sto imas icon_da.gif

zanimljivo...

pitam se onda koja rec opisuje ono sto zeka radi...ako ono nije drkanje onda moram da se vratim na "square one"... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

gibsonov kacket je samo za spec prilike...cim nadjem maramu da mecujem uz njega...pocinjem da ga nosim... icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted

pomalo me iznenadjujes svojim postovima'

1-U tome i jeste problem ,nije ni zvala Bruce-a vec Maidene,ne cini jedan covek bend (koji je inace odlican),i sta bi bilo da je prvog dana otkacila Maidene,sjebala bi hiljade fanova,i napravila od sebe jos vecu ovcu,jer ih je upravo i ona zvala,razmisli malo.

Da je Bruce toliki mudonja kakvim se predstavlja ne bi ni prihvatio da ucestvuje na tom fest-u,vec bi ostao veran svojim "principima",ovako je popljuvao sve te ljude koji su ga zvali.Izvini ali to je najobicnije licemerje.

ne bi ona sjebala fanove, nego SEBE - odrali bi je ljudi od tuzenja, boli nekog kurac za fanove.

Licemjerje su obje strane pokazale, samo sto je ovo za Osbornove kap u prepunoj casi licemjerstva. bruce je mogao to kulturnije da rijesi ISTINA, ali opet - Osbornovi kao organizacija nisu sebi smjeli dopustiti TAKO NISKE udarce kao sto su gadjanje jajima (odakle im jaja???) i iskljucivanje struje u sred nastupa.

ono sto su time osbornovi dobili jesu gomile rokera koji ih sada ZASIGURNO ne podnose, a Brucea boli ona stvar, on je sebi navukao jos fanova! icon_da.gif

i na sve to dolazi slag na tortu - zakk wylde pijandura i prosipa neke politicke izvale, patriotske - a ubosti ameriku na mapi svijeta ne bi znao. sramota za sve, ali licemjerstvo je prevagnulo kod osbornovih u ovom slucaju ipak.

2-pa zar je to toliki problem,ajmo onda svi da pljujemo Metallicu,samo zato sto im je predgrupa bio Slipknot,bullshit,u americi je numetal popularniji,i logicno je da zove te bendove.Samo da napomenem da su pored Maidena,na turnejama sabbatha predgrupe bili i Velvet revolver,BLS, i ostali bendovi koji nisu numetal.

ma naravno da ne. ono sto sam rekla, bilo je u kontekstu price forsiranja nekvaliteta, i odnos prema mladim bendovima. da, znam ko su bili predgrupe - sad je situacija i nekako popravljena, kakva je prije bila.

I jos nesto,u tvojim postovima uglavom komentarises sharon,decu ,i emisiju,zar su ti toliki trn u oku ti idioti?Slusaj Ozzyjeve albume i uzivaj,zajebi njegov privatni zivot,jebe mi se za njegov zivot i porodicu.

komentarisem, jer oni stoje iza ove price, a nema veze s ozijevom muzikom.

sve sto se izdesavalo apsolutno nema veze s ozijem - ako bi ga sad neko pitao sta se desilo, on veze ne bi imao.

fora je sto kad si vec rock ikona, onda nije u pitanju samo muzika, moras da imas stav, licnost, i sva ta sranja.. ozi to odavno nema, prave klovna od njega, a on bi opet bio sta oces samo za dozu da pregura dan.

blate mu ime s ovim ozzfestom, u svakom slucaju..

a da su usrali motku, jesu i to debelo.

Posted
E pa jebi ga ako je stvarno Bruce pljuvao svako veče Ozzy-a onda to stvarno nije ok...

Pa znas, i ako je to tako, ovo sto su uradili sigurno nije nacin da se tako nesto reshi.

Najobicnije medijske pichkice, jaki su samo na TVu i novinama.

(isto kao i mi ovde na forumu laugh.gif )

Treba nas sve pojesti na jednoj velikoj pizzi tipa Freddy Krueger 4 ...pijan sam ki svinjche i odlazim...

Posted

@ blondie

Nije poenta u tome ko je ispao veci LICIMUR icon_mrgreen.gif ,vec ko je uopste zapoceo svo to sranje,da Bruce nije provocirao,do svega ne bi ni doslo.

Inace meni je zao sto su BLS i ostala pijana druzina tako odreagovala,to dokazuje njihovu ne(kulturu),ali u celoj prici Bruce je ispao najveci krivac,a i on se bas nije proslavio svojim manirima.

Slazem se da Ozzy nema nikakve veze sa ovim (jos manje sabbathi),ali nekim likovima to ovde nije jasno,kao sto ja nijednu primedbu nisam rekao na racun Maidena vec samo Bruce-a,to je velika razlika.

Inace vidim da nam je pogled na rock and roll malo drugaciji,mene zabole za privatne zivote zvezda,njihove porodice,sa kim se kresu i slicno,muziku gledam(slusam),a Ozzy je po tom pitanju car.

Posted
Heheheh ovo je smesno

Pod 1 Bruce je mnogo mnogo bolji pevac nego Ozzy

pod 2 Bruce je covek koji nikada nije okrenuo ledja metalu i nije se slizao sa kojekakvim NU "metal" bendovima

pod 3 ako znas ista o Bruce-ovoj biografiji vidi se kakv je on lik za razliku od jadnog i bednog Ozzy-ja

SMRT OZZY-ju i njegovom debilnom porodu

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

zaboravih

U pravu si za jedno on jeste covek iz muzickog show biznisa ali nista vise od toga(takvih klovnova ima koliko hoces)

pozz

Dickinson jeste bolji pevac od Ozzy-a,ali kakve to veze ima sa svim ovim?Bruce je covek koji nikada nije okrenuo ledja metalu?Ozzy je okrenuo?Na koji nacin?Zato sto je imao show na MTV-u?Kakve to jebene veze ima!On je toliko sjeban i propao,da vise ne zna sta radi,ali i da zna,moze da radi sta god hoce posto je on taj isti metal i izmislio.Sta bi trebao,celog zivota nositi jebene crne majce,povlaciti se po kojekakvim rupcagama i piti pivo iz plasticne flase?Po tebi bi onda bio metalac?Covek je napravio sjajnu karijeru,uradio za metal ono sto niko nikada nece uraditi (izmislio ga),zaradio gomilu love (i treba,neka jos zaradi) i sada lepo u tome uziva.Kralj.

A uporedjivati njegovu,i prosecnu solo karijeru Bruce Dickinsona,je zaista smesno.Iako ja vise volim Ozzy-a i Sabbath-e,ali jebeno je objektivno cija karijera je uspesnija,nemoj lupetati tolike gluposti.

Posted
Dickinson jeste bolji pevac od Ozzy-a,ali kakve to veze ima sa svim ovim?Bruce je covek koji nikada nije okrenuo ledja metalu?Ozzy je okrenuo?Na koji nacin?Zato sto je imao show na MTV-u?Kakve to jebene veze ima!On je toliko sjeban i propao,da vise ne zna sta radi,ali i da zna,moze da radi sta god hoce posto je on taj isti metal i izmislio.Sta bi trebao,celog zivota nositi jebene crne majce,povlaciti se po kojekakvim rupcagama i piti pivo iz plasticne flase?Po tebi bi onda bio metalac?Covek je napravio sjajnu karijeru,uradio za metal ono sto niko nikada nece uraditi (izmislio ga),zaradio gomilu love (i treba,neka jos zaradi) i sada lepo u tome uziva.Kralj.

A uporedjivati njegovu,i prosecnu solo karijeru Bruce Dickinsona,je zaista smesno.Iako ja vise volim Ozzy-a i Sabbath-e,ali jebeno je objektivno cija karijera je uspesnija,nemoj lupetati tolike gluposti.

DA ali uspeh i kvalitet nisu isto jebaga! icon_smile.gif ...zadnja 3 Dickijeva solo albuma su kvalitetnija od celog Ozzy-jevog opusa posle smrti Randy Rhoadsa...

Posted

Inace vidim da nam je pogled na rock and roll malo drugaciji,mene zabole za privatne zivote zvezda,njihove porodice,sa kim se kresu i slicno,muziku gledam(slusam),a Ozzy je po tom pitanju car.

Apsolutno tacno...sta on radi u svome zivotu,mene zabole.Ima kretensku familiju,ali zar je to bitno?Potpuno nebitna stvar.Ono sto je bitno je muzika.A sa muzicke tacke,nikakvi Maideni i Bruce Dickinson zajedno sa Metallicom,ne mogu parirati onome sta je uradio taj covek.Pa i sam Dickinson za njega govori da je kralj,obradjuje Sabbathe i naziva ih bogovima.Zato mi i nije jasno zbog cega je toliko kenjao (ako je uopste to i istina).

Glupo je uopse o svemu ovome raspravljati,ali komentari tipa""Ozzy je debil,on ne zna pevati,on nije niko i nista" bi bili smesni da nisu zalosni.Debilne pubertetske izjave Earendila "smrt Ozzy-u i njegovom jebenom porodu" ne vredi ni komentarisati.I sto je ironija,pored te izjave je stavio ovog smajlija icon_rockdevil.gif .Neverovatno. icon_da.gif

Zaboravih,Earindil...Ozzy je covek iz muzickog show biznisa.A MAideni nisu?Maideni su,uz Metallicu,najkomercijalniji heavy metal bend u istoriji ove muzike.Brdo para,neverovatna karijera...ali zar je to lose?Ne,to je sjajno.

Posted
DA ali uspeh i kvalitet nisu isto jebaga! icon_smile.gif ...zadnja 3 Dickijeva solo albuma su kvalitetnija od celog Ozzy-jevog opusa posle smrti Randy Rhoadsa...

E vidis,ja se s tim ne slazem.Po meni,nijedan jedini Dickinsonov album nije upola dobar kao "No rest for the wicked' i "No more tears".A o prva dva albuma Ozzya da ne govorimo.

Posted (edited)

E vidis,ja se s tim ne slazem.Po meni,nijedan jedini Dickinsonov album nije upola dobar kao "No rest for the wicked' i "No more tears".A o prva dva albuma Ozzya da ne govorimo.

Jebiga o ovome mozemo da sutra icon_smile.gif ...ali bilo kako bilo Dickinson zna da napravi pesmu, dok Ozzy samo zna da je prepeva...i to sa telepromptera icon_smile.gif

Edited by Marty F
Posted
Apsolutno tacno...sta on radi u svome zivotu,mene zabole.Ima kretensku familiju,ali zar je to bitno?Potpuno nebitna stvar.Ono sto je bitno je muzika.A sa muzicke tacke,nikakvi Maideni i Bruce Dickinson zajedno sa Metallicom,ne mogu parirati onome sta je uradio taj covek.Pa i sam Dickinson za njega govori da je kralj,obradjuje Sabbathe i naziva ih bogovima.Zato mi i nije jasno zbog cega je toliko kenjao (ako je uopste to i istina).

Glupo je uopse o svemu ovome raspravljati,ali komentari tipa""Ozzy je debil,on ne zna pevati,on nije niko i nista" bi bili smesni da nisu zalosni.Debilne pubertetske izjave Earendila "smrt Ozzy-u i njegovom jebenom porodu" ne vredi ni komentarisati.I sto je ironija,pored te izjave je stavio ovog smajlija icon_rockdevil.gif .Neverovatno. icon_da.gif

Zaboravih,Earindil...Ozzy je covek iz muzickog show biznisa.A MAideni nisu?Maideni su,uz Metallicu,najkomercijalniji heavy metal bend u istoriji ove muzike.Brdo para,neverovatna karijera...ali zar je to lose?Ne,to je sjajno.

Ma za celu tu frku je kriva ona glupa kucketina...ne treba mesati Ozzy-ja i Sabbathe u to...

Posted
Nisi objektivan,to govoris samo zato sto organski ne podnosis Zakk-a

Sto je najgore od svega zgotivio sam to retardirano kopile u poslednje vreme icon_smile.gif ...ne znam kada je tacno formiran BLS ali je Zeka u tom periodu bio veoma dobar icon_da.gif ...to sam napisao samo zato sto smatram da Ozzy nikada ne bi postigao to sto jeste da su mu u bendu svirali neki luzeri a ne imena poput Rendija i Zeke...

Posted (edited)

Pitanje je dali bi mi uopste culi za Randyja,da nije radio sa Ozzyjem (sa Quiet riotom nije bio nista posebno),dok je Zakk bio potpuni anonimus dok nije dosao kod Ozzyja.

Edited by Hail Metal
Posted (edited)

Pa o tome ti i pricam Ozzy je samo extra poznat i nista vise...kao pevac je skroz prosecan...ali je uvek imao extra ljude oko sebe...sto u Sabbathima sto posle...ja sam se svojevremeno navukao na Ozzy-jevu solo karijeru samo zbog Randy-ja...njemu je njegova zena sve to sredila...mislim cak i da nije svirao sa takvim muzicarima i dalje bi on bio popularan, mozda ne u toj meri ali bi mu mjuza bila totalni shit icon_da.gif

Edited by Marty F
Posted

E to je sada vec diskutabilna stvar...sta bi bilo da je bilo...Ozzy nije neki ekstra pevac,ali ima jebeno specifican stil pevanja.Koji niko ne moze skinuti.Jedini covek koji je donekle uspeo u tome jeste upravo Zakk Wylde.Poslusajte BLS albume,vokal strasno podseca na Ozzy-a.

A sto se tice toga da Ozzy ne zna napraviti pesmu,to nije istina.Ne komponuje,ipak je on pevac i to nije njegov posao,ali pise odlicne tekstove. icon_da.gif

A i ti ljudi kojima je bio okruzen su "negovih ruku delo"...on je primetio njihov kvalitet i lansirao ih u orbitu...on im je tata.

Posted
Pitanje je dali bi mi uopste culi za Randyja,da nije radio sa Ozzyjem (sa Quiet riotom nije bio nista posebno),dok je Zakk bio potpuni anonimus dok nije dosao kod Ozzyja.

Potpuno tacno.