Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Klinac slusaj jos jednom tako nesto uradi em sto ces krenuti pod zalbe em kad te budem navatao na nekim koncertima nece ti biti jebeno dobro. Znam da si u pubertetu i da ga drkas na klinke sa krstarice ali iskuliraj malo.... Aj daj mi razlog da idem pod zalbe keve ti, navedi rec u kojoj sam prekrsio Pravilo foruma!!! A i sta ti meni seres mladji sam od tebe 5 godina sto nemora da znaci da ne znam o cemu pricam, na tvoju zalost vecina se slozila sa mnom zato nadji nekog svojih godina ti **************!!!!!!!!! Quote
Guest Black Gruja Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 'Ajde prestanite da se svadjate. Dogovorite se da se nadjetena na krstarici (ako ona jos uvek postoji, ne znam nisam bio 2 godine) pa se tamo pljuvajte koliko hocete. Sto se tice toga koliko ce jos svirati, to uopste nije vazno. Vazno je da su ostavili neizbrisiv trag u istoriji heavy metal-a i rock-a uopste. Quote
Aces High Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 'Ajde prestanite da se svadjate. Dogovorite se da se nadjetena na krstarici (ako ona jos uvek postoji, ne znam nisam bio 2 godine) pa se tamo pljuvajte koliko hocete. Sto se tice toga koliko ce jos svirati, to uopste nije vazno. Vazno je da su ostavili neizbrisiv trag u istoriji heavy metal-a i rock-a uopste. tako je....... to je pravi Vrscanin........ziveo care........... i nemoj te se svadjati........ Quote
Totamealand Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Koliko ja znam jedino je Janika rek'o da zheli da svira do smrti. Heheheh, to je stav. Janick je car! Quote
_powerslave_ Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Ljudi zajebite tu raspravu i svadju... smorili ste... Totamealand: Nashao sam stranicu sa gomilom Maiden bootlega, pa ako te interesuje da okachim, samo shto se skida preko megauploada... Quote
Totamealand Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Nego šta nego me zanima, care. Sigurno nisam jedini koga zanima. Kači. Quote
Cira Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Nego šta nego me zanima, care. Sigurno nisam jedini koga zanima. Kači. Slazem se!!!! Kaci Quote
_powerslave_ Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 (edited) Kao shto vec rekoh u pitanju je megaupload pa ce to mozda nekoga zezati, ali u svakom sluchaju kolko vidim svi koncerti mogu da se skinu. http://www.guitars101.com/forums/f90/iron-...list-57784.html Edited January 10, 2008 by power slave Quote
Totamealand Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 You're the king. Sada znam da sam te dodao na listu prijatelja sa razlogom. Quote
Hudini Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Ali, opet, neće Maiden još mnogo dugo. Šest, sedam godina i to je verovatno to. Zaista. Tačno je da i Sabbath i Dio i Purple sviraju i dan danas, ali na bini imaju duplo manje energije nego Iron Maiden. Zar neko stvarno misli da će bend moći onako energično da 'manipuliše' publikom i za 10 godina? Poređenja nisu na mestu. Tačno je da Sabbath, Purple i Dio imaju manje energije na sceni nego Maiden, ali kad pogledaš kakvi su bili njihovi nastupi pre 30 godina videćeš da su oni i u punoj snazi imali manje energije nego što Maiden ima sada, kad su već matore prdonje. Sviraće Maiden još barem 15-20 godina, dok ne poumiru. Quote
Huszar Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Pazite kraljicu. http://www.ironmaiden.com/index.php?catego...2_articleid=738 Quote
Black Diamond Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Pazite kraljicu. http://www.ironmaiden.com/index.php?catego...2_articleid=738 najsssssssss Quote
Aces High Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 extra.......to bi i ja uradio samo kako????? hehe Quote
Hudini Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 to bi i ja uradio samo kako????? Nikakav problem nije. Samo se precrta preko rasterske mreže. Kad smo kod toga, malo off topic, ali pazite ovog kralja: A u stvari, to izgleda ovako: Quote
Night Prowler Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Ovo se zove lazna setlista: 1. Invaders 2. Strange World 3. Prodigal Son 4. Gangland 5. Quest For Fire 6. Sun & Steel 7. The Duellists 8. The Loneliness Of The Long Distance Runner 9. Reach Out 10. The Sheriff Of Huddersfield 11. Losfer Words (Big 'Orra) 12. The Prophecy 13. To Tame A Land 14. Alexander The Great. Quote
Guest Black Gruja Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 10. The Sheriff Of Huddersfield Steta sto je stvarno ne sviraju na koncertima, dobra parodija, gde si se nje setio Quote
enclave Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Ovo se zove lazna setlista: 1. Invaders 2. Strange World 3. Prodigal Son 4. Gangland 5. Quest For Fire 6. Sun & Steel 7. The Duellists 8. The Loneliness Of The Long Distance Runner 9. Reach Out 10. The Sheriff Of Huddersfield 11. Losfer Words (Big 'Orra) 12. The Prophecy 13. To Tame A Land 14. Alexander The Great. To se zove najgluplja set-lista. Quote
Cira Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 To se zove najgluplja set-lista. ne nego lista pesama koje maideni nisu izvodili uzivo. Quote
Cira Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 To se zove sranje set lista.... E...... Ne seri.... Quote
Cira Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Sisaj kurac. oces prijavu, nisam sisa ali stalno seres po mojim postovima.. Quote
enclave Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Pa pazi i da me prijavis dbicu warn a ne verujem da ce to nesto da izmeni kod mene... Ne serem ja po tvojim postovima vec sam samo odgovorio na postavljenu set-listu dok si ti kao neki najveci mudrac odgovorio na moju recenicu i pravis od mene idiota.... Quote
Cira Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Pa pazi i da me prijavis dbicu warn a ne verujem da ce to nesto da izmeni kod mene... Ne serem ja po tvojim postovima vec sam samo odgovorio na postavljenu set-listu dok si ti kao neki najveci mudrac odgovorio na moju recenicu i pravis od mene idiota.... nisam te negirao vec postavio misljenje, a ako nisam rekao istinu.... ja ne znam.... Quote
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 ne nego lista pesama koje maideni nisu izvodili uzivo. losfer words su izvodili Quote
Recommended Posts