Mustang Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Misliš međusobno ili uopšte ??? Ma pričaju oni sasvim lepo kad izađu na scenu... Objasne sve i to bez i jedne jedine reči. Samo da potraje to još izvestan period. Nisam spreman još uvek. ------- 1000. ------- Quote
enclave Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 pa sve se menja! Da sve se menja sem toalet papira! Quote
MissDickinson Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Misliš međusobno ili uopšte ??? Ma pričaju oni sasvim lepo kad izađu na scenu... Objasne sve i to bez i jedne jedine reči. Samo da potraje to još izvestan period. Nisam spreman još uvek. ------- 1000. ------- Uopste. Bio je neki intervju sa Janikom i Dejvom na youtube... Dejvi strasno suska chini mi se... A pitali ih zashto su odabrali gitaru, zashto ne neki drugi instrument ili zashto ne pevaju, a Janick car kazhe "Pa zato shto mi ne mozhemo da pevamo! Ja sam hteo da pevam kao Ian Gillan ali ne mogu pa sam odluchio da sviram gitaru umesto da pevam!". Quote
enclave Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Toalet papir ce uvek ostati isti. Quote
Andrija Smith Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Pogledajte interview sa Brucom kad prica kako je upoznao Gillana, bio je mrtav pijan a Gillan mu je drzao glavu dok je povracao. Mislim da ima na jutubu. Quote
TopOfTheMorning Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Nothing lasts forever but the certainty of change. Sta kakvih promena, pa sve se menja! Darkness be my friend. Quote
Andrija Smith Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Daj link... Evo ga http://www.youtube.com/watch?v=X70lKIxWe8c Quote
_powerslave_ Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Jel i vi imate trenutno problem da otvorite youtube? Quote
MissDickinson Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Darkness be my friend. I Innerspace. Evo ga http://www.youtube.com/watch?v=X70lKIxWe8c thanks! Quote
Cira Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Jel i vi imate trenutno problem da otvorite youtube? Ne, kakav je problem??? Quote
Aces High Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 na you tubu sam pronasao klip (u Atini uzivo koncert 2007) gde se spominje Alexander The Great........... tj Bruce je poceo kao da peva..........i onda je publika i on je rekao "zaboravite to" (tako nesto) e sad ne razumem zasto nece da sviraju pesmu Alexander The Great evo vam link.............pa pogledajte.............. http://www.youtube.com/watch?v=b-PQapqd2AA Quote
Hudini Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 e sad ne razumem zasto nece da sviraju pesmu Alexander The Great Zato što je srednji deo u 7/8 i jedva su ga i snimili jer se ne snalaze sa neparnim ritmovima. Quote
Totamealand Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Zato što je srednji deo u 7/8 i jedva su ga i snimili jer se ne snalaze sa neparnim ritmovima. Nije mi palo ovo na pamet, ali sasvim tačno. Verujem da bi uživo taj deo bio katastrofa, svi bi se potpuno izgubili. Mogli bi možda nekako da izbace taj deo, ali to onda ne bi bilo to. Quote
Aces High Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 (edited) e moguce da je to...........onda bolje da ne sviraju.......jer je taj deo extra........ ok..........moguce da je to u pitanju......... ali bih jako voleo da je cujem uzivo........... Edited January 20, 2008 by Aces High Quote
enclave Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 A sad kao svi znaju sta je sedam osmina! Quote
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 je dva jen dva jen dva tri Quote
Jelles Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 je dva jen dva jen dva trie nije nego: Jen Dva Tri, Jen Dva, Jen Dva (sto bi rekao Vlatko..) Quote
Totamealand Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 e nije nego: Jen Dva Tri, Jen Dva, Jen Dva (sto bi rekao Vlatko..) Imaš i brojanje 2 3 2 ali retko kad. Quote
Hudini Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Polako, matematičari. Sedam osmina može da se broji na sto načina, pogotovo još kad ih sinkopiraš. Konkretno u "Alexander The Great" je 2, 2, 3. Quote
Andrija Smith Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Ja ne znam sta je 7/8 ali bi hteo da vidim na primeru, Hudini gde je to tacno u Aleksandru? Jbg, nisam muzicki obrazovan... Quote
Bata Trokrilni Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Pa zar taj ritam imaju samo u toj pesmi i više nigde?!? Quote
Hudini Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 @ Child In Time: Samo ybog tebe sam pustio ovaj disk posle sto godina, inače se ne bih setio. Deo u 7/8 počinje na 3:53 i završava se na 4:38. @ Prince Of Darkness: Celu solažu u 7/8 imaju samo tu, i više nigde. Inače, veći deo "The Number Of The Beast" (stvari, ne albuma) je u 14/8, što je u principu sličan ritam, ali je tako sinkopiran da bude paran. Sem toga, ta stvar je logična u tom ritmu, pa mislim da im zato ne predstavlja problem. Osim par sinkopa, i to izuzetno retko, u svim ostalim stvarima drže se klasičnih 4/4 i 3/4. Quote
enclave Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Jbg, nisam muzicki obrazovan... Sta te boli kurac? Ko da na ovom forumu svi znaju sta pricaju. I nad popom ima pop. Quote
Recommended Posts