Night Prowler Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 U Split nema sanse da idem, Bukurest mi komplikovano, Budimpesta je OK plus ima jos bendova koje bi mogao da gledam, a mozda i Atina (zbog letovanja)... Quote
Huszar Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Budapeeeeest! here I come! Od ovoga samo nastup na EXIT-u ili u BG može da me obraduje! Quote
Andrija Smith Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Meni ipak iz CG najblizi Split, samo se nadam da ljudi nece odustajati od Splita zbog ovoga... Quote
Huszar Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Intro - Churchills Speech 1. Aces High 2. 2 minutes to midnight 3. Revelations 4. Trooper 5. Wasted Years 6. Number of the Beast 7. Run to the hills 8. Rime of the ancient mariner 9. Powerslave 10. Heaven can wait 11. Can I Play with madness 12. Fear of the Dark 3. Iron Maiden bis 14. Moonchild 15. Clairvoyant 16. Hallowed be thy name Sunce mi jebem, ovo je killer! :rockedvil: Quote
_powerslave_ Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Shta je ovo sunce ti jebem... Quote
Hudini Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Kako šta? Pa lažna set lista, naravno. Quote
vladream Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 dobro kad ne gledamo set listu evo ja npr sam omanuo za 2-3 pesme svega od one moje "lazne setliste" Quote
Totamealand Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Nadam se da je to prava set lista, sviđa mi se. Svaka im čast za Moonchild! Quote
Hudini Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Posebno je pravi "Moonchild" na bis... Quote
enclave Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Ma kakav bre Moonchild verovatno je lik postavio listu koju bi voleo da cuje a ne koja jeste. Uskoro ce koncert pa cemo da vidimo koja je u stvari set-lista... Quote
Totamealand Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Video sam istu set listu na još 3 Maiden foruma. Quote
crusader84 Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 British heavy metal legends IRON MAIDEN kicked off their Somewhere Back In Time - World Tour '08 with a headlining performance Friday night (February 1) in front of nearly 100,000 fans at the Bandra-Kurla Complex in Mumbai, India. The group's setlist was as follows: 01. Intro - Churchill's Speech 02. Aces High 03. 2 Minutes to Midnight 04. Revelations 05. The Trooper 06. Wasted Years 07. The Number of the Beast 08. Run to the Hills 09. Rime of the Ancient Mariner 10. Powerslave 11. Heaven Can Wait 12. Can I Play With Madness? 13. Fear of the Dark 14. Iron Maiden ----------------------------- 15. Moonchild 16. The Clairvoyant 17. Hallowed Be Thy Name Sa onog Blabberkurca... To je to... Opet manje-više isti klasici, nijedna pesma sa Killers, samo 2 stvari sa SiT, ja mislim da su i Riblju Čorbu zajebali po predvidivosti liste! Ne kapiram sta se pojedini likovi koji će ih gledati live cimaju da ne žele da saznaju listu ranije, pa ovo je svako ko iole prati rad benda mogao da ubode sa eventualno 2-3 pesme omaške! Jebale ih više 666 i Run to the Hills! K'o da nema drugih pesama na tom albumu!!! I otkud sad Fear of the Dark (iako obožavam pesmu) kad su rekli da će se svirati isključivo stvari sa prvih 7 albuma!? Alexandera ćemo izgleda i dalje slusati samo u izvodjenju tribute bendova (HAIL to onaj madjarski tribute)! Pa gde je još pesama sa Somewhere in Time, pa neko iznenadjenje sa PS i SSoaSS!!! Neko treba da uci od Blind Guardian-a npr... Elem, kako god, od danas je u mom vlasništvu precious piece of paper na kome piše... STADION POLJUD ... SOMEWHERE BACK IN TIME WORLD TOUR 08 ... Glavni ulaz/Main entrance Headbangers Pit .... Nedjelja, 10.8.2008. ... Teško da ću ići na još neki osim ovog, već gledam da ću morati da propustim Reu, Knopflera gledam samo ako dobijem kartu, za Castle sam uzeo kartu, ali gde/kako/od čega ću živim tih 5 dana pojma nemam , a moram obavezno na Whitesnake, Legacy fest, Kiss ako bude... A na sve to treba dodati merchandise! Quote
Huszar Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 (edited) Kako šta? Pa lažna set lista, naravno. Ma kakav bre Moonchild verovatno je lik postavio listu koju bi voleo da cuje a ne koja jeste. Uskoro ce koncert pa cemo da vidimo koja je u stvari set-lista... Možda je lažna, ali onda laže maidencroatia.com Edited February 1, 2008 by Huszar Quote
Bata Trokrilni Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Samo da je umesto Moonchild The Evil That Man Do i lista bi bila savršena. Quote
enclave Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Moonchild je njesra u odnosi na Evil that men do. Quote
vladream Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Samo da je umesto Moonchild The Evil That Man Do i lista bi bila savršena. Moonchild je njesra u odnosi na Evil that men do. sad, da li je bolja pesma, to je opet individualno, ali cinjenica je da Evil sviraju na svakom koncertu zadnjih 10tak godina, a Moonchild nisu vec nekih 20tak, pa ono Quote
enclave Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Možda je lažna, ali onda laže maidencroatia.com Bez uvrede prijatelju nisita licno ali ista ta Maiden Cro. je dosla na ovaj forum i prosipala neke price o koncertu u Bg. Digli su frku ni o ko cega, neki su poceli da dobijaju napade i da im krece pena na usta kad se na kraju videlo da su lagali... tipa Killjoy666 itd. Tako da jebes i Maiden Cro. i Maiden Ser. sad kad vidim na oficijalnom sajtu onda verujem. sad, da li je bolja pesma, to je opet individualno, ali cinjenica je da Evil sviraju na svakom koncertu zadnjih 10tak godina, a Moonchild nisu vec nekih 20tak, pa ono Pa sviraju je toliko dugo zato sto je bolja. Moonchild pocinje kao Intro za neki crtac kada je atmosfera emo i kada je glavni lik u depresiji. Quote
Night Prowler Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 (edited) Bolje da ubace The Evil That Men Do ili Only The Good Young umesto Can I Play With Madness koja oduvek zvuci ocajno live! I da, mnogo mi zao sto nema Running Free Edited February 2, 2008 by Prowler! Quote
Totamealand Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Prezadovoljan sam što ne sviraju The Evil that men do, jer su je do sada svirali na 8 turneja (ne uključujući ovu). Moonchild je veliko iznenađenje i svaka im čast za taj izbor. A Fear of the dark i Run to the hills ima da lete iz set liste posle Australije, pa će na njihovo mesto doći Stranger in a strange land i Infinite dreams. Quote
Night Prowler Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 A Fear of the dark i Run to the hills ima da lete iz set liste posle Australije, pa će na njihovo mesto doći Stranger in a strange land i Infinite dreams. Otkud znas? Quote
Bata Trokrilni Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Ne verujem, ako su rešili da ipak sviraju Fear of the Dark, sviraće do kraja. Quote
Totamealand Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Otkud znas? Eto, tako, volim da lupam okolo po forumu... Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 (edited) http://www.maidennorway.com/content/view/870/130/ Edited February 2, 2008 by Brain Salad Guuuz Quote
Recommended Posts