vladream Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Prezadovoljan sam što ne sviraju The Evil that men do, jer su je do sada svirali na 8 turneja (ne uključujući ovu). Moonchild je veliko iznenađenje i svaka im čast za taj izbor. o tome pricam elem, sto je Bruce smesan sa ovom kapom a Wasted Years jebe keve kako je zvucao ! Quote
vladream Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 REVELATIONSSSS stevoooo, revelationsssssssssssss Quote
Hudini Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Ne znam zašto mi i ova set lista deluje kao da po njoj svira Maiden tribute band. Možda zato što ima gomila fusnota po celom listu? Pa majku mu, valjda Adrian Smith zna napamet koje gitare i koje efekte koristi u kojoj stvari, i kad svira koji solo?! Quote
vladream Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Ne znam zašto mi i ova set lista deluje kao da po njoj svira Maiden tribute band. Možda zato što ima gomila fusnota po celom listu? Pa majku mu, valjda Adrian Smith zna napamet koje gitare i koje efekte koristi u kojoj stvari, i kad svira koji solo?! ovo je verovatno set lista sa neke od proba uoci turneje, cisto sumnjam da bi ovakvu set listu koristio na turneji, ali, nikad se ne zna, mator je to covek Quote
Huszar Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=occf6r5QcVA Imam osećaj da će ova turneja biti taaako ubitačna , na osnovu ovog youtubea. Quote
enclave Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://uk.youtube.com/watch?v=u1IE454zMH0&...feature=related Quote
_powerslave_ Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Gledao sam par snimaka sa youtubea i zvuchi fantastichno. Quote
Aces High Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Rime Of The Ancient Mariner..............EEXTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........... brate bice extra 100 posto turneja............ Quote
Huszar Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Evo ih na SKY NEWS-u http://uk.youtube.com/watch?v=XWQw4fG8RxU. Quote
Aces High Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 a jel dolaze kod nas????????? gledam svugde ne mogu da nadjem.......... Quote
Huszar Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 (edited) Sve govori da neće kod nas. Ali postoji rupa u turneji izmedju 11. i 16. Jul, i tu bi se EXIT savršeno uklopio. Ali to je samo haevy teorija... Stvarno su naši promoteri stoka nevidjena sa zvoncetom oko vrata kad neće da ih dovuku na ovakvoj turneji, sa ovakvom setlistom i to na open-air concert. kakav je kralj bruce, opet je nabio onu masku tokom powerslavea. http://uk.youtube.com/watch?v=PfOIUPEVU-o Edited February 2, 2008 by Huszar Quote
Aces High Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 e jbg.........lista im je fenomenalna...........e jbg......... Quote
Jelles Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 E yebo me dial-up! Ne mogu da pregledam te klipove... Quote
vladream Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 ako neko nadje bootleg sa ove turneje, neka izbaci, kapiram da je pitanje trenutka Quote
Andrija Smith Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 (edited) e jbg.........lista im je fenomenalna...........e jbg......... Zasto jbg? Zar ne bi trebao biti srecan zbog toga? Nego, naidjoh sad na neki sajt sa audio butlezima, sve sa rapidshare-a ili megauploada http://ironmaidenproject.free.fr/bootleg.htm Edited February 3, 2008 by Child in time Quote
Night Prowler Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Ako neko nadje bootleg sa ove turneje neka postavi link ovde! PLEASE! Quote
Aces High Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Zasto jbg? Zar ne bi trebao biti srecan zbog toga? Nego, naidjoh sad na neki sajt sa audio butlezima, sve sa rapidshare-a ili megauploada http://ironmaidenproject.free.fr/bootleg.htm naravno da sam srecan sto im je lista fenomenalna..........ali sam rekao jbg sto nece doci kod nas........samo to lista im je stvarno super..........svidja mi se...........jako......... Quote
Andrija Smith Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Jbg, i ja sam se iznervirao sto nece dolaziti... Ali se zato ide u Split! Headbangers pit, jedva cekam! Quote
Aces High Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 boli te uvo ti ides............ako ako.........samo idi.........ziveo ti meni............ Quote
Andrija Smith Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 A zasto ti neces? Split nije daleko a i nije skupo uopste. Quote
Aces High Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 ma nemam pojma...........kao prvo moras da pitas kevu i caleta zasto ne idem, a drugo nemam sa kim jbg ako dodju kod nas jos jednom prvi sam tamo.........ako ne i dodju sledeci put negde blize idem......... ali videcemo......... Quote
MissDickinson Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Ljudi, je l' kupio neko Live After Death DVD, ili bar video gde ima? Quote
Recommended Posts