_powerslave_ Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Hm nisam josh, chekaj jel to vec izashlo u prodaju? Quote
enclave Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Jeste ali je isti kurac. Re-Master kurac palac. Dodji juce. Quote
vladream Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 ja ga skidam samo tako, 6gb, ali samo prvi dvd Quote
Aces High Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 ja sam imao (tj cale moj je imao Live After Death na kaseti ) i posto nemamo vise video valjda je bacio ne znam..... Quote
_powerslave_ Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 ja sam imao (tj cale moj je imao Live After Death na kaseti ) i posto nemamo vise video valjda je bacio ne znam..... Heh i moj cale ima takodje...ali ja i dan danas volim da gledam taj cert na videu... Quote
Aces High Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 (edited) heheh ziveo brate care............. to je meni najbolji koncert...........i ja mogu da ga gledam koliko hocu.......ali nemam gde da ga nabavim....... ako ima preko rapidshare-a odma ga skidam..........a cale preko torrenta skida i uvek je zauzet.........i necu da ga gnjavim jer ce to da mi skida 174 godina Edited February 3, 2008 by Aces High Quote
Andrija Smith Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Hahahaha jedino sto moj otac ima na VHS-u su utakmice Partizana. Nego vladream jel dobro ide taj torrent? Quote
Aces High Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 (edited) jaooooooooooo pa de glupe grobare............(necu sad da vredjam)......... njih mrzim najvise..........(bez ljutnje) Edited February 3, 2008 by Aces High Quote
Hudini Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Heh i moj cale ima takodje...ali ja i dan danas volim da gledam taj cert na videu... I ja ga imam na VHS, plus "Maiden England", "12 Wasted Years" i "Raising Hell". Quote
_powerslave_ Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Aces high evo ti link za Live After Death http://www.stage6.com/user/GilBlan/video/1...ive-After-Death Quote
Aces High Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 imao sam i ja jos neke..........samo ne znam koje..........imao sam 3 koncerta valjda............ ne mogu da se setim...........ali su extra koncerti.......... Quote
_powerslave_ Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Ja na kasetama josh imam Live At The Rainbow i Behind The Iron Curtain... Quote
Aces High Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 e neka ste vi meni zivi i zdravi................ja bih hteo Live After Death na komp-u ali necu ga naci nikad...........jbg...... Quote
_powerslave_ Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Pa ostavih ti link iznad... Quote
Aces High Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 gle nisam ni video...............hahahah pa kad sam corav sta ces............. ej hvala ti mnogo..........care..........oduzicu ti se nsita se ne brini (kada bih znao kako).......... mnogo ti hvala............CARINOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote
_powerslave_ Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Ma opushteno bre... ne morash da mi se oduzish heheh tu smo valjda da se pomazemo ... Quote
Aces High Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 ma moracu nekako............kad tad.......ali moracu........... Quote
Totamealand Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Powerslave, svaka čast za link, ali tu stvar prokleto vredi imati u originalu, tako da ne mislim da downloadujem. A koncert Live after death imam u kompu, neki VHS rip. I, iskreno, to mi je najmanje omiljeni od svih koncerata koje imam. Bruce zvuči očajno, ne znam koji mu je bio đavo to veče. Jadničak se namuči na početku Aces high i u Flight of the icarus... Quote
MissDickinson Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Nije jos trebao da izadje ovaj DVD, medjutim neki likovi su ga vec nasli u prodavnicama, cak i u Izraelu! Yep, it's LAD!!!! The sound and picture are razorsharp, both the 5.1 and the stereo track. The guitars are a bit louder in the mix on the 5.1 though. Still 2 minutes to midnight playing, have to watch the second dvd yet. Anyway, fuckin' awesome!!!! Quote
_powerslave_ Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 A koncert Live after death imam u kompu, neki VHS rip. I, iskreno, to mi je najmanje omiljeni od svih koncerata koje imam. Bruce zvuči očajno, ne znam koji mu je bio đavo to veče. Jadničak se namuči na početku Aces high i u Flight of the icarus... Hm ok ukusi se razlikuju za mene je to recimo najbolji live album ever... Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 to je poprilično našminkan album što se tiče megabrusa, pevaj ti svaki dan i putuj od grada do grada godinu dana, pa ćeš da vidiš kakav će ti biti glas Quote
_powerslave_ Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 to je poprilično našminkan album Pa ne znam bash, po chemu si to zakljuchio? Quote
Andrija Smith Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Naso ga ja pre neki dan. Koliko je $? Quote
Hudini Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Pa ne znam bash, po chemu si to zakljuchio? Taj album je rađen slično kao Rushovi live albumi iz osamdesetih, što će reći da to nije jedan koncert koji je snimljen, nego više koncerata (konkretno na "Live After Death" celih 6) koji su miksovani u studiju da zvuče kao jedan odličan. Quote
Recommended Posts