Jump to content

Recommended Posts

Posted
ja sam imao (tj cale moj je imao Live After Death na kaseti :D) i posto nemamo vise video valjda je bacio ne znam.....

Heh i moj cale ima takodje...ali ja i dan danas volim da gledam taj cert na videu...

Posted (edited)

heheh ziveo brate care.............:pivopije:

to je meni najbolji koncert...........i ja mogu da ga gledam koliko hocu.......ali nemam gde da ga nabavim.......

ako ima preko rapidshare-a odma ga skidam..........a cale preko torrenta skida i uvek je zauzet.........i necu da ga gnjavim

jer ce to da mi skida 174 godina

Edited by Aces High
Posted
Heh i moj cale ima takodje...ali ja i dan danas volim da gledam taj cert na videu...

I ja ga imam na VHS, plus "Maiden England", "12 Wasted Years" i "Raising Hell".

Posted

gle nisam ni video...............hahahah pa kad sam corav sta ces.............

ej hvala ti mnogo..........care..........oduzicu ti se nsita se ne brini (kada bih znao kako)..........

mnogo ti hvala............CARINOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Posted

Powerslave, svaka čast za link, ali tu stvar prokleto vredi imati u originalu, tako da ne mislim da downloadujem.

A koncert Live after death imam u kompu, neki VHS rip. I, iskreno, to mi je najmanje omiljeni od svih koncerata koje imam. Bruce zvuči očajno, ne znam koji mu je bio đavo to veče. Jadničak se namuči na početku Aces high i u Flight of the icarus...

Posted

Nije jos trebao da izadje ovaj DVD, medjutim neki likovi su ga vec nasli u prodavnicama, cak i u Izraelu!

Yep, it's LAD!!!! The sound and picture are razorsharp, both the 5.1 and the stereo track. The guitars are a bit louder in the mix on the 5.1 though. Still 2 minutes to midnight playing, have to watch the second dvd yet.

Anyway, fuckin' awesome!!!!

Posted
A koncert Live after death imam u kompu, neki VHS rip. I, iskreno, to mi je najmanje omiljeni od svih koncerata koje imam. Bruce zvuči očajno, ne znam koji mu je bio đavo to veče. Jadničak se namuči na početku Aces high i u Flight of the icarus...

Hm ok ukusi se razlikuju za mene je to recimo najbolji live album ever...

Guest Brain Salad Guuuz
Posted

to je poprilično našminkan album

što se tiče megabrusa, pevaj ti svaki dan i putuj od grada do grada godinu dana, pa ćeš da vidiš kakav će ti biti glas

Posted
Pa ne znam bash, po chemu si to zakljuchio?

Taj album je rađen slično kao Rushovi live albumi iz osamdesetih, što će reći da to nije jedan koncert koji je snimljen, nego više koncerata (konkretno na "Live After Death" celih 6) koji su miksovani u studiju da zvuče kao jedan odličan.