Huszar Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 kako se koristi ovo sranje? Trebam da instaliram taj DivX Web Player ActiveX control ? kako da nadjem brzo i efikasno ono sto me zanima? Ukucam "Iron Maiden Rock Am Ring 2003", a on mi izbaci svaki video Maidena, skoro 300. Quote
enclave Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 (edited) Koj kurac sa ovim sajtom? Kako ovo funkcionise. kad ukucam ime benda izbaci mi spotove i live snimke. To isto ima YouTube. Kako da skinemo ceo koncert? edit: Instalirao sam ono sranje od DiVX plejera ako dobijem neke viruse jebacu Vas u guzu.... Edited February 15, 2008 by enclave Quote
Night Prowler Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ne mogu da pronadjem download link na tom sajtu. Gde je? Quote
dudi Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Hipodrom '81 http://www.megaupload.com/es/?d=NLTGJPPB e to je to Quote
_powerslave_ Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 kako se koristi ovo sranje? Koj kurac sa ovim sajtom? Ljudi ako vam se ne korisiti sajt vi nemojte ja ne znam shta vam je to toliko teshko da nadjete. Quote
vladream Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 laganica bre, skine se onaj divx plejer, ili sta vec, instalira se, u searchu se kuca ono sto vam treba, kad to nadjete, kliknete na to, idete download, prosto bre Quote
Totamealand Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ja najviše gotivim Mad on Maiden. Quote
enclave Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 OK skontao sam kako se koristi. Samo sam trebao ono sranaje od plejera da instaliram. Skinuh SoulFly na Wacken-u. FUCK SHIT UP! Quote
Hudini Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 ja bih voleo da nabavim neke butlege matorog queena i rusha I ja bih voleo da imam butlege Queen sa prva tri albuma. Ono što sam gledao od koncerata je ludnica! Quote
Andrija Smith Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Koj kurac sa ovim sajtom? Kako ovo funkcionise. kad ukucam ime benda izbaci mi spotove i live snimke. To isto ima YouTube. Kako da skinemo ceo koncert? edit: Instalirao sam ono sranje od DiVX plejera ako dobijem neke viruse jebacu Vas u guzu.... Ma ja sve odatle skidam, sajt je blago!!! A ako ti sve izbacuje kratke snimke samo klikni gore na "Length" i poredjace ti rezultate po duzini, pocevsi od najduzeg. Quote
_powerslave_ Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Skinuo sam bootleg iz Sidneja zvuk jebe keve isto kao i koncert Quote
rhapsoad Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 zao mi je sto vrlo malo ljudi deli moje misljenje da su bejlijevi albumi dobri, the x factor cak odlican, Lord Of The Flies, Look For The Truth, The Aftermath, Blood On The World's Hands, The Unbeliever, meni ni jedna pesma sa prva 2 albuma nije ni blizu pomenutih... Quote
Ronnie JM2 Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Ej ljudi? Dal mi može netko da pošalje link gdje bi se moglo skinuti solo albume od Bruce Dickinsona. Zahvaljujem unaprijed. Quote
MissDickinson Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 http://www.mediaportal.ru/ Quote
Totamealand Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 zao mi je sto vrlo malo ljudi deli moje misljenje da su bejlijevi albumi dobri, the x factor cak odlican, Lord Of The Flies, Look For The Truth, The Aftermath, Blood On The World's Hands, The Unbeliever, meni ni jedna pesma sa prva 2 albuma nije ni blizu pomenutih... The X Factor... Moj treći album od Maidena po omiljenosti (prva dva su Powerslave i SiT). Virtual je negde pri kraju, ali sasvim dobar album takođe. Quote
_powerslave_ Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Prvo Dickinsonovi albumi... pa onda ostatak... Quote
Hudini Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Meni je žao što samo stariji fanovi dele moje mišljenje da je "Killers" ubedljivo najbolji Maiden album... Quote
_powerslave_ Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Istina...mom calu je to daleko najbolji album... Quote
Hudini Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Kao i svim matorcima koji slušaju Maiden, a bogami i dobrom delu ekipe koja je počela da ih sluša kad i ja, pre petnaestak godina... Quote
Totamealand Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Meni je žao što samo stariji fanovi dele moje mišljenje da je "Killers" ubedljivo najbolji Maiden album... Možda mi je negde u prvih 5, ko zna... Powerslave Somewhere in time The X Factor A matter of life and death Killers Recimo... Quote
Routasydän Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Kao i svim matorcima koji slušaju Maiden, a bogami i dobrom delu ekipe koja je počela da ih sluša kad i ja, pre petnaestak godina... Quote
rhapsoad Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 ne znam meni nikako ne lezi polov glas, daleko mi je od brusa i blejza a i sta znam pesme su mi daleko losije od kasnijih radova Quote
Andrija Smith Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Meni je žao što samo stariji fanovi dele moje mišljenje da je "Killers" ubedljivo najbolji Maiden album... Hmmm izvini ali kad bi otisao jedno 30 stranica unazad video bi da sam rekao da mi je to omiljeni album. Quote
Night Prowler Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Možda mi je negde u prvih 5, ko zna... Powerslave Somewhere in time The X Factor A matter of life and death Killers Recimo... Znaci, Killers i The X Factor bolji od Seventh Son Of A Seventh Son? Sta sve necu cuti... Quote
Recommended Posts