Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobar je album naravno.................

pa sad nije daleko najbolji ali ima dosta kvaliteta..........

kao sto su Wrathchild,Murders In The Rue Morgue i tako...........

SSOASS je daleko ispred Killers i The X Factor..........

Edited by Aces High
Posted (edited)

daj link odma................odma bre............ hehe (stavi na rapid) ako nema link

to mora da gledam...............AVIONI jaooooooooooooooo kad to gledam osecam se.................

Edited by Aces High
Posted
Znaci, Killers i The X Factor bolji od Seventh Son Of A Seventh Son? Sta sve necu cuti...

Ovaj... Da, jesu. Bar meni. Ali recimo da je i SSOASS vrlo blizu, možda odmah iza Killers.

Albumi Mejdena sa Dickinsonom su neshto neponovjivo za mene... nijedan album bilo kog benda ne moze da se poredi sa njima...to je jednostavno magija...

Šta, i Fear of the dark?

Skinuh danas Flying Heavy Metal with Bruce Dickinson s onog sajta... :D Divno... :wub:

Gledao sam to na Discovery channel dok je išlo preko letnjeg raspusta prošle godine. Interesantna emisija. Ali sigurno se ne bih zainteresovao da ju ne vodi Bruce.

Posted
Kao i svim matorcima koji slušaju Maiden, a bogami i dobrom delu ekipe koja je počela da ih sluša kad i ja, pre petnaestak godina...

U poređenju sa Iron Maiden, Killers je nula. Nije ni čudo, s obzirom da su se na njemu našle pesme koje su otpale sa Iron Maiden. Na Killers osim Wratchild i naslovne ne postoji jaka pesma, kao što su Prowler, Remember Tomorrow, Phantom of the Opera, Strange World... I instrumental Transylvania je ubedljivo bolji od Gengis Khan. Uz to, na Killers su neke od najgorih pesama koje su Maideni ikada napravili, Another Life i Drifter.

Posted
U poređenju sa Iron Maiden, Killers je nula. Nije ni čudo, s obzirom da su se na njemu našle pesme koje su otpale sa Iron Maiden. Na Killers osim Wratchild i naslovne ne postoji jaka pesma, kao što su Prowler, Remember Tomorrow, Phantom of the Opera, Strange World... I instrumental Transylvania je ubedljivo bolji od Gengis Khan. Uz to, na Killers su neke od najgorih pesama koje su Maideni ikada napravili, Another Life i Drifter.

:no:

Posted
I instrumental Transylvania je ubedljivo bolji od Gengis Khan.

Transylvania je najbolja instrumental pesma na svetu...........ubija koliko je dobra........

Transylvania mi stoji kao zvono na fonu............. :pivopije:

Posted (edited)

A šta fali pesmama Another life i Drifter? Pogotovo Drifter, koji ima jedan od najjačih rifova na početku u istoriji Maidena.

Edited by Totamealand