El Karnisero Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Ja se pridruzujem ekipi 91. godiste koja slusa Maidene. Steta sto vecina nasih vrsnjaka slusa Cecu,Sinana,Seku,Jecu,Viki,Miki... i naravno Dzeja Quote
MissDickinson Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Uh, sad ja ispadoh najmladja... Quote
Totamealand Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Bruce Dickinson: "Srbi treba da prestane da pravi haos na ulicama Beograda. Kosovo je ne zavisno i to moraju da prihvate. Veoma smo sokirani reakcijom gradjana i porucujemo im da se smire. EU zna sta je najbolje za njih.Kosovo je na zavisno!" Ahahahahahah... Koji si ti car. Nema veze, čekaj da progovori Dave Mustaine. Uh, sad ja ispadoh najmladja... Jel'? Probaj da nas stigneš... Quote
Andrija Smith Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Hahahahahahahahahahahaha :lol: Quote
_powerslave_ Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Steta sto vecina nasih vrsnjaka slusa Cecu,Sinana,Seku,Jecu,Viki,Miki... i naravno Dzeja Seku na prvo mesto da stavish! A enclave ne bi bio enclave kad ne bi turio neki offtopic na temu... Quote
MissDickinson Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 (edited) Jel'? Probaj da nas stigneš... BTW mojoj sestri je jjuche bio rodjendan... Okupila se gomila klinaca (po 10 god.) koji se kunu u Seku and co. 'ladno su slushali ono g... 'Nema vishe cile mile) ili kako god... bozhe... A mene gledaju k'o da sam pala s Marsa(shto je mozhda istina ) Edited February 23, 2008 by Killjoy of Monte Cristo Quote
_powerslave_ Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Mene recimo ovi iz odeljenja gledaju tako, ali jbg naviknesh se... da ne idemo u offtopic... Quote
Huszar Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Ma, boli vas dupe! Kad ne shvataju da su stoka, nek' žive u svom toru! Bitno je da ste vi shvatili da se treba kloniti tih ograničenih tupana. Vi birate šta ćete slušati, a ne ono što vidite na PINK-u i sličnim TV-ima. Quote
benzinusha Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Uh, sad ja ispadoh najmladja... mozda nisi najmladja ja sam 93. , mozda sam ja najmladja Quote
Grob Bez Dna Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Bruce Dickinson: "Srbi treba da prestane da pravi haos na ulicama Beograda. Kosovo je ne zavisno i to moraju da prihvate. Veoma smo sokirani reakcijom gradjana i porucujemo im da se smire. EU zna sta je najbolje za njih.Kosovo je na zavisno!" znam da si smislio, jer je nepismen post..hehe:) Ahahahahahah... Koji si ti car. Nema veze, čekaj da progovori Dave Mustaine. dave je srbin :rockdevil: Quote
El Karnisero Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 (edited) Ti si genije!!! Mene recimo ovi iz odeljenja gledaju tako, ali jbg naviknesh se... da ne idemo u offtopic... Mene ne gledaju cudno,ali se stalno svadjam sa sabanima.Kad je bio Cecin(u Smederevu) koncert ispljuvao sam ih junacki. Moj moto je-OFFTOPIC RULES. Edited February 23, 2008 by El Karnisero Quote
Totamealand Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Kod mene situacija nije baš takva, zato što se ne oblačim kao metalac. Ali kada se počne diskusija o metalu, uvek pokušavaju da me ubede u satanističke optužbe. Jadno... Quote
Grob Bez Dna Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 ja sam sektas.al' ne znam da l' verski ili satanski..? Quote
El Karnisero Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Kod mene situacija nije baš takva, zato što se ne oblačim kao metalac. Ali kada se počne diskusija o metalu, uvek pokušavaju da me ubede u satanističke optužbe. Jadno... Moja drugarica je pricala te prica(satanizam itd.).a kada sam joj napisao tekst Fear of the Dark svidelo joj se. Quote
_powerslave_ Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Kod mene situacija nije baš takva, zato što se ne oblačim kao metalac. Ali kada se počne diskusija o metalu, uvek pokušavaju da me ubede u satanističke optužbe. Jadno... Ma ne oblachim se ni ja ko metalac u shkoli... ali recimo svakodnevno me zezaju zbog duze kose i sl. Quote
Night Prowler Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Eh, i ja sam '91 godiste. Quote
_powerslave_ Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 E ljudi da ne idemo vishe u offtopic... gori smo od enclavea jbt. Nego gledah danas na youtubeu Aces High sa ove turneje... i ono je jbt fantazija...tolike me emocije uvatishe da sam ugasio nakon nekih 50-ak sekundi... Quote
Grob Bez Dna Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 a brus obeca da se doci na sl. turneji i to na stadion... Quote
El Karnisero Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 E ljudi da ne idemo vishe u offtopic... gori smo od enclavea jbt. Nego gledah danas na youtubeu Aces High sa ove turneje... i ono je jbt fantazija...tolike me emocije uvatishe da sam ugasio nakon nekih 50-ak sekundi... Daj link. Quote
MissDickinson Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 (edited) a brus obeca da se doci na sl. turneji i to na stadion... Koliko je meni poznato slicno je rekao i '86... Mada... ne setjam se da je rekao bash na SLEDETJOJ turneji, zar nije rekao NEKAD? 'We have to do this again sometimes...' ...ako me pamtjenje sluzhi Edited February 23, 2008 by Killjoy of Monte Cristo Quote
Grob Bez Dna Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 ne znam sta je rekao '86...a za ono nebitno, bolje sto pre da dodju Quote
MissDickinson Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 ne znam sta je rekao '86...a za ono nebitno, bolje sto pre da dodju Pa nije nebitno, ispade moj Bruce lazhovchina, prevarant i shta ti ja znam... Quote
Divlji Tigar Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Svi uvek kazu "Vidimo se sledeci put" ili "Vidimo se uskoro". To je standarica. I da nije Bruce lazov. Quote
enclave Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Pa nije nebitno, ispade moj Bruce lazhovchina, prevarant i shta ti ja znam... Nemoj da mislis da sam se okomio na tebe nesto ali ja jednostavno ne mogu da shvatim dokle ce tvoj mozak da ide. Postoje 2 stvari ili se drogiras ili si za Palmoticevu. Ovoliko pateticno fanatizma nisam video u zivotu. Aj u zdravlje! Quote
Recommended Posts