Totamealand Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Koliko je meni poznato slicno je rekao i '86... Mada... ne setjam se da je rekao bash na SLEDETJOJ turneji, zar nije rekao NEKAD? 'We have to do this again sometimes...' ...ako me pamtjenje sluzhi Ma nema frke, vratiće se jednog dana. Šteta što nije ova turneja, ali nema veze, sledeća će isto biti dobra. Quote
Andrija Smith Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Pa to da li ce doci najmanje od Bruce-a zavisi... Quote
Bata Trokrilni Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Svi uvek kazu "Vidimo se sledeci put" ili "Vidimo se uskoro". To je standarica. I da nije Bruce lazov. Uoči pesme Wasted Years u Bombaju, rekao je da im je ovo prvi od mnogo puta da se vrate u Indiju. A uoči iste pesme u Sidneju da do sada nisu redovno dolazili tamo, ali će se sada to promeniti. Dakle, svima obećava još mnogo koncerata u njihovom gradu i zemlji, samo se forma tih obećanja menja u zavisnosti od toga koliko su puta bili na dotičnom mestu. Quote
MissDickinson Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Nemoj da mislis da sam se okomio na tebe nesto ali ja jednostavno ne mogu da shvatim dokle ce tvoj mozak da ide. Postoje 2 stvari ili se drogiras ili si za Palmoticevu. Ovoliko pateticno fanatizma nisam video u zivotu. Aj u zdravlje! Jbg. shta da ti radim kad me ne razumesh, niti tjesh me ikada razumeti... Quote
Huszar Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Jeste primetili kako je Bruce izmenio u refrenu ono HIGH u '...Aces HiiiIIIIgh...' u odnosu na original? Quote
Totamealand Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Uoči pesme Wasted Years u Bombaju, rekao je da im je ovo prvi od mnogo puta da se vrate u Indiju. A uoči iste pesme u Sidneju da do sada nisu redovno dolazili tamo, ali će se sada to promeniti. Eto, ta pesma je idealna prilika za takva obećanja. Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 @ huszar - pa kad ne može da izvuče original Quote
MissDickinson Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Ljudi, chekajmo i nadajmo se... Ima vremena. Quote
Hudini Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Jeste primetili kako je Bruce izmenio u refrenu ono HIGH u '...Aces HiiiIIIIgh...' u odnosu na original? A da niste možda primetili kako je izmenio sve stare stvari? Mator je i on... Quote
Totamealand Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Nije uopšte neka drastična promena po meni. Bruce je jedan od pevača kojima se najmanje pogoršao glas sa godinama. Štaviše, mislim da je sve bolji i bolji. A Aces High mu je bio problem uživo i na World slavery tour, pogledajte samo kako zvuči na Live after death. Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 pa da, jedno je studio,a drugo live Quote
Hudini Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Ne kažem da mu je propao glas, štaviše daleko je najbolji od cele svoje generacije. Samo se više ne kurči da peva kao na albumu kao što je nekad radio. Realno, nikad nije u potpunosti uspevao skine neke studijske stvari. Quote
MissDickinson Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 @ Hudini A ko to uopshte mozhe? Quote
Totamealand Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Ne kažem da mu je propao glas, štaviše daleko je najbolji od cele svoje generacije. Samo se više ne kurči da peva kao na albumu kao što je nekad radio. Realno, nikad nije u potpunosti uspevao skine neke studijske stvari. Pravo da ti kažem, utoliko i bolje. Ako se pravi važan, samo će da pogorša stvari. Quote
_powerslave_ Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Štaviše, mislim da je sve bolji i bolji. Pa ne bih se bash slozio... AMOLAD je album koji je do sad najloshije otpevao... Quote
vladream Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 a fear of the dark, no prayer? Quote
Grob Bez Dna Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 sto mislis da je lose otpevao? Quote
_powerslave_ Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 a fear of the dark, no prayer? A jbg shta znam... meni tu bolje zvuchi... ne znam na ovom novom albumu u vecini pesama i ne razumem shta peva...tzchnije shta kaze... Quote
Bata Trokrilni Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Ja ne shvatam kako neko može u studiju, slušajući slušalice da peva bolje, nego na koncertu, pred publikom, gde je buka veća i gde adrenalin mnogo više radi. Druga je stvar ako on istu deonicu otpeva više puta, pa mu šminkaju glas, pa peva sebi prateći, pa sve to seku i nalepljuju... Ali samo pevanje nikako ne može biti lakše u studiju. Quote
Hudini Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 pa mu šminkaju glas Kao recimo na "Somewhere In Time", zato te stvari i nije umeo da peva uživo kao svet. Quote
Jelles Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Ja ne shvatam kako neko može u studiju, slušajući slušalice da peva bolje, nego na koncertu, pred publikom, gde je buka veća i gde adrenalin mnogo više radi. Druga je stvar ako on istu deonicu otpeva više puta, pa mu šminkaju glas, pa peva sebi prateći, pa sve to seku i nalepljuju... Ali samo pevanje nikako ne može biti lakše u studiju. Pa mislim da je lakse u studiju... Na koncertima je mnogo aktivniji, znaci trci, skace, penje se po celoj bini (zbog toga je i najbolji frontman) i onda verovatno nema "tehnickih" mogucnosti tj. nema dovoljno vazduha da odpeva identicno kao u studiju... Ali je sa druge strane opasan tehnicar i kapacitet, odlican je live... Sve u svemu profesionalac i najbolji vokal... Quote
Totamealand Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Pa ne bih se bash slozio... AMOLAD je album koji je do sad najloshije otpevao... Whaaaaaaaaaaaat? Čovek je ekstra obavio posao na AMOLAD-u! Ne shvatam kako ne razumeš šta peva, meni je sve kristalno jasno. Quote
_powerslave_ Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Pa sad razumem kad znam sve pesme napamet... ali prvih nekoliko dana slushanja vrlo slabo ga razumeh shta peva... Quote
_powerslave_ Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Zanimljivo... http://www.youtube.com/watch?v=v6h7J3vFUOE Quote
Recommended Posts