Ivan_Creed Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Previse spamujete o choeku na pogresnoj temi! Ko shisha Sheron i glupandere, ovo je tema o nasim mejdenima, koje svi u Bgd-u vole i svi nose majice, pocevsi od mene i ostalih fegeta sa YUM-a.... Mozda je Bruce prick, ali je i Seron i ona 2 nesrecna slucaja sto je izbacila iz sebe seljacine bezobrazne i nekulturne... Ajon Mejden rula i sad ce Paul Dianno da procita ovo i svima nam jeB*** oca! Quote
fap_mashina Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 FAP svaka ti cast ti si jedini pametno nesto rekao.Kao sto je i Bruce a kome ne svidja Maiden neka ide sa ove teme.UP THE IRONS Brate,razumeju se oni koji VOLE Maidene... Quote
fap_mashina Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 A je l' Ozzy stvarno to rekao ili zajebavash samo za sajt i jezik ??? Ma ne bre,Ozzy sam to rekao,nisi valjda toliko glup?! Zasto bi nas lagao? Pa je l' si video da ima i adrese sajta pa idi pa proveri ako ne verujes. Quote
Dowla Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Na danasnji dan pre 24 godine ,Iron Maiden su odrzali koncert na hipodromu u BG Quote
fap_mashina Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Leb te jebo pa to je ceo zivot! A oni i dalje cepaju! Samo ipak to nije vise to... Quote
srnde2 Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Na danasnji dan pre 24 godine ,Iron Maiden su odrzali koncert na hipodromu u BG Nisam pojma imao. Quote
Ivan_Creed Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Evo linka za peticiju protiv Seron Ozborn. Samo za prave fanove... Ja sam vec potpisao.. ajde sada ostali niggaz, potpisujte se!!! http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?madd17ya Quote
Tomislav Sawyer Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Otpasce joj kosa verovatno? Quote
DJ_raBo Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Na danasnji dan pre 24 godine ,Iron Maiden su odrzali koncert na hipodromu u BG Stvarno, podatak za divljenje. Stari su , ali i dalje nastupaju sa istim zarom. Jedino su ih zajebali Rolingstonesi Quote
Tomislav Sawyer Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Stvarno, podatak za divljenje. Stari su , ali i dalje nastupaju sa istim zarom. Jedino su ih zajebali Rolingstonesi Vidis, sad si me naterao da pomislim... maiden su mozda i jaci od stonesa, nekako su mi danas uverljiviji cak i od stonesa pre 10 godina sto bi bilo pravo poredjenje. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Dosta bre vise!!!Maideni su legende i kraljevi metala.A ovi Polzovici su ga preterali u onom Hemmeru nisu normalni!!! Quote
lemmy sixx Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Je si l' iscedio bubuljice? Quote
bojan j. Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Dosta bre vise!!!Maideni su legende i kraljevi metala.A ovi Polzovici su ga preterali u onom Hemmeru nisu normalni!!! A jel oni bese dolaze sad u septembru? Quote
lemmy sixx Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Nazalost ne dolaze.Ali resenje postoji:organizacija demonstracija,pravac pred skupstinu i strajk gladju.Da vidis sto ce ih Dinkic dovesti...ima ceo budzet da potrosi na njihov koncert. Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Pa naravno...predgrupa ce biti Monetarni Udar. Quote
Tomislav Sawyer Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Pa naravno...predgrupa ce biti Monetarni Udar. Govnetavi MUDAr Quote
Protagonist Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Cover za sledeći album? Samo umesto Eddie-ve glave treba Bruceova Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Ali da bi bilo sto realnije,Bruceova glava bi trebala biti prekrivena polupanim jajima,a u pozadini se pijani Zakk klati. Quote
Recommended Posts