Totamealand Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Nije smešno. Kao da bi ti pustio ljude iz publike da te pljuju. Nadam se da je taj idiot dobio dobre batine nakon koncerta, lično bih mu prosuo mozak da sam bio tamo. Blaze legenda!!! Quote
_powerslave_ Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Hehe gledao sam to na youtubeu... poprilichno zanimljiv snimak... Quote
Andrija Smith Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Aaaaaaaaaaa kakav kralj, a Steve kako gleda kao da ce da ubije nekoga... A zasto se rasbesneo? Quote
Grob Bez Dna Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 verovatno ih taj i ne voli bas, a dosao na koncert da vredja....babun Quote
Jelles Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Aaaaaaaaaaa kakav kralj, a Steve kako gleda kao da ce da ubije nekoga... A zasto se rasbesneo? koliko sam shvatio one komentare sto su ljudi ostavljali ispod klipa, neko je iz prvih redova vređao Blazea i pljuvao ga (valjda u bukvalnom smislu) Quote
MissDickinson Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 koliko sam shvatio one komentare sto su ljudi ostavljali ispod klipa, neko je iz prvih redova vređao Blazea i pljuvao ga (valjda u bukvalnom smislu) Da, to je to otprilike... Quote
El Karnisero Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Mislim da bi stih "Ima tako ostar pogled da bi mog'o s' njime lubenice seć" najbolje opisao ovu situaciju. Quote
MissDickinson Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 (edited) Hah, jedan moj profesor je za mene rekao 'Vidi devojcicu, da moze pogledom da ubija, ja bih vec bio mrtav!' Edited March 9, 2008 by Killjoy of Monte Cristo Quote
Crna_Dama Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 (edited) I ja sam slushala Branka Kockicu... I Kolibri... Imala sam ploche.. @off topic: Da,da,isto! I cale mi je pustao Dugme,Smak,Zeppeline i Indexe,posto je u mladosti bio hipik.... A Corba je takoreci lokalni bend u mom gradu,zbog Bore,pa je bila neizbezna u mom detinjstvu,a i posle.... Meni je prosto ne shvatljivo da neko slusa prvo Iron Maiden pa onda Riblju Corbu, po nekoj logici prvo kreces sa meksim pa onda trazis jace... Izgleda da mi smrtnici smo prvo krenuli sa meksim. Da,to je slucaj i sa mnom....ja sam pocela od Bijelog dugmeta,jebote...a sad decica pocinju sa Slayer-om.... Osecam se tako matoro! Nego,ljudi,za koji dan ce godina od koncerta Maiden-a na Sajmistu. Edited March 10, 2008 by ^Crna_Dama^ Quote
Divlji Tigar Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Sta fali Slayeru, osim sto su precenjen bend? Quote
Melodicus Deathus... Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Kako to mislis "precenjen"? Quote
Grob Bez Dna Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 da, a tad(14.) ortakovo punoletstvo..pa cemo da se prisecamo koncerta onako Quote
Crna_Dama Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Sta fali Slayeru, osim sto su precenjen bend? Nista,ali,po nekoj mojoj logici,pocinje se od blaze pa ide ka zescoj vrsti muzike...sve suprotno je ili poza ili neuobicajen slucaj...a mozda je i moja logika losa.... Quote
Divlji Tigar Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Kako to mislis "precenjen"? Ja licno mislim da su precenjen bend ima toliko boljih bendova. Nisu bas toliko dobri koliko ih dizu u nebesa. Quote
Melodicus Deathus... Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Kod njih je u pitanju ORIGINALNOST.... A koji je od kog benda bolji, zavisi od tvog, mog, njenog... ukusa. Quote
_powerslave_ Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Slayer su jebene legende i sigurno da zasluzuju to mesto na kojem su trenutno.... Quote
Melodicus Deathus... Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Slayer su jebene legende i sigurno da zasluzuju to mesto na kojem su trenutno.... A na kom su oni mestu? Quote
_powerslave_ Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Pa ne mislim bash bukvalno mestu.... vishe sam mislio pri vrhu.... znachi medju najboljim metal bendovima ikad.... nego da ne idemo u offtopic.... Quote
Melodicus Deathus... Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Sorry... Pogresno sam shvatio. Definitivno off topic... No more. Quote
El Karnisero Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Da,to je slucaj i sa mnom....ja sam pocela od Bijelog dugmeta,jebote...a sad decica pocinju sa Slayer-om.... Osecam se tako matoro! Nego,ljudi,za koji dan ce godina od koncerta Maiden-a na Sajmistu. I ja sam krenuo sa Dugmetom.Sad ih ne bi slusao da mi neko plati. Quote
_powerslave_ Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Ljudi ova tema ode u nepotrebni spam...kakvo vas bre bijelo dugme spopalo? Quote
MissDickinson Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Nego,ljudi,za koji dan ce godina od koncerta Maiden-a na Sajmistu. Da... to nam dodje kao drugi rodjendan. Quote
Recommended Posts