Hudini Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Dal vredi skidati taj best of uopshte? Mislim shto dzabe da gubim vreme na skidanje kad imam sve te pesme.... Jednu stvar nema niko od nas ovde, a to je studijska verzija Čerčilovog govora. Kad se samo setim koliko sam se jebavao sa lošim snimkom spota da skinem taj govor za jednu svirku... Quote
.... Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Jednu stvar nema niko od nas ovde, a to je studijska verzija Čerčilovog govora. Kad se samo setim koliko sam se jebavao sa lošim snimkom spota da skinem taj govor za jednu svirku... Taj govor je prva stvar koju sam cuo od Maidena, doduse sa LAD-a pa posle Aces High, leleeeeeeeeeee! Quote
Sale B.C. Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 (edited) taj govor je inače čerčil snimio posle rata za bbc, original nije sačuvan We shall go on to the end, we shall fight in France, we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our Island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender Edited March 17, 2008 by Brain Salad Guz Quote
.... Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 taj govor je inače čerčil snimio posle rata za bbc, original nije sačuvan Ubedaci me sad... al da ga boles'! Quote
Hudini Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 taj govor je inače čerčil snimio posle rata za bbc, original nije sačuvan Originalni govor je išao preko radija i nije ga čak ni Čerčil lično držao, već glumac koji mu je imitirao glas. Ali ga je ipak on smislio. Quote
.... Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Originalni govor je išao preko radija i nije ga čak ni Čerčil lično držao, već glumac koji mu je imitirao glas. Ali ga je ipak on smislio. Ete ti ga pakos', ni to nisam znao... Quote
Totamealand Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Neću da skinem kompilaciju, kupiću je kad se pojavi... Quote
Andrija Smith Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Bice bar 20 evra, da je bolji omot mozda bi je i kupio Quote
RNA Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Ма, оригинали су јефтинији кад их сам наручиш споља. Овде код нас су сва страна издања криминално скупа. Гледам јуче у Мамуту онај "History Part 1 - The Early Days" дупли ДВД - 35 евра! Ја га узео у Бугарској за 12 (њихова лиценца), а може да се нађе на нету за исте паре. После кратког времена падне им цена, зато што се праве у великим количинама. Quote
Hudini Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Zašto bi neko uopšte kupovao kompilaciju na originalu? Quote
enclave Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Zašto bi neko uopšte kupovao kompilaciju na originalu? Mozda covek zeli da ima sva izdanja na originalu. Quote
Bata Trokrilni Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 A možda neće da kupuje albume, a hoće da ima makar svoje omiljene pesme na originalu. Quote
RNA Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Ако неко купи албум, имаће песме на оригиналу, а и боља је варијанта него узимати овако, на парче... Плус, што се овако испуштају добре песме. Mozda covek zeli da ima sva izdanja na originalu. То само екстремни фанатици, а мислим да их овај бенд има највише, па се бенд тиме и косрити издавањем гомиле беспотребних ствари. Quote
Sale B.C. Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 najobičniji ljigavi potez, to sam oduvek mrzeo kod bendova, da su recimo sad ponovo odsvirali to ( poput gammaray na blast from the past) ajde de, ili da su uradili nešto egzotično od tih stvari, ili bar neke remikse, drukčije verzije, ma da su bar mrdnuli kurcem u studiju!!! Quote
Divlji Tigar Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Slazem se, "Gamma Ray" je uradila super stvar sa "Blast from the past" kompilacijom, neke pesme su cak i bolje nego original, recimo "One With the world" ali necemo o tome ovde. Quote
Sale B.C. Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 da su pametni mogli su snimiti blaze albume sa megabrusom, ovaj koliko je hiperaktivan bi to odradio za jedan dan, ne bi se ni zagrejao, a verujem da bi to fanovi daleko više voleli da čuju nego (opet) iste stvari koje znaju napamet unapred i u rikverc Quote
_powerslave_ Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 da su pametni mogli su snimiti blaze albume sa megabrusom, ovaj koliko je hiperaktivan bi to odradio za jedan dan, ne bi se ni zagrejao, a verujem da bi to fanovi daleko više voleli da čuju nego (opet) iste stvari koje znaju napamet unapred i u rikverc Apsolutno se slazem Quote
RNA Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 da su pametni mogli su snimiti blaze albume sa megabrusom, ovaj koliko je hiperaktivan bi to odradio za jedan dan, ne bi se ni zagrejao, a verujem da bi to fanovi daleko više voleli da čuju nego (opet) iste stvari koje znaju napamet unapred i u rikverc Не верујем баш да би моглис ве да их сниме, пошто на неке Блејз има права и сумњам да би их дао. Quote
Sale B.C. Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 lako bi se oni s njim dogovorili (u funtama sterlinga) Quote
Night Prowler Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Гледам јуче у Мамуту онај "History Part 1 - The Early Days" дупли ДВД - 35 евра! Hehe... Ja sam ga toliko platio Quote
Sale B.C. Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 ja to preko amazona, jedno vreme sam baš nabavljao dvdove, ali od kad sam uveo adsl mislim da će ta praksa prestati Quote
Recommended Posts