Jump to content

Recommended Posts

Posted
U Beogradu koštaju po 1389 dinara, što znači da su dosta skupi, ali takva je većina diskova. Ovi su barem multimedijalni, pa ima smisla dati pare.

U Plato Music Store su svi po ceni koju si gore naveo sem Virtual XI koji je 999 din. Bas se pitam zasto... :rolleyes:

Posted
da su pametni mogli su snimiti blaze albume sa megabrusom, ovaj koliko je hiperaktivan bi to odradio za jedan dan, ne bi se ni zagrejao, a verujem da bi to fanovi daleko više voleli da čuju nego (opet) iste stvari koje znaju napamet unapred i u rikverc

Bilo bi OK da odrade neke od pesama sa Blejzom live na nekoj od sledećih turneja, ili možda par njih uraditi u studio kao B-side za neki singl. Ali, da cele albume snime sa Bruceom? NIPOŠTO!!! TXF i VXI su dobri na svoj način i sa Blejzom, izgubili bi na vrednosti kada bi bili urađeni sa Bruceom. Jebiga, žao mi je što neki ne razumeju njihovu vrednost...

A što se tiče originalnih CD-ova, ja ih imam 5-6, i par originalnih DVD-jeva.

Posted
U Beogradu koštaju po 1389 dinara, što znači da su dosta skupi,

Nista to nije skupo svuda u svetu su toliko diskovi. U Engleskoj Maiden album je 10-15 funti pa ti racunaj. U USA je 18 dolara, ako ti se posreci nadjes ga za 13-15. U Grckoj 15 evra itd... Nekad imaju popust kao na primer sad od 8dolara. Ja uzeh seventh son. :bigblue:

Posted
Ja imam 6-7 na pločama.

Ја имам 23 плоче, што албума, што синглова, плус неколико дискова, плус пар ДВД-ова.

Posted

Реално, од албума ми фале само "The X Factor", "Virtual XI" и "A MAtter Of Life And Death"... Једном ћу да сликам ту колекцијицу, па да ставим слику да ве правим зазубице.

А пре неки дан ми умакоше синглови "Aces High" и "2 Minutes To Midnight".

Posted

ustvari na original diskovima imam: powerslave, live after death, running free/run to the hills, somewhere, seventh, fear, a real live/dead, x factor, best of the beast i early days dvd

Posted

А моји сус ви оригинали, осим једне бутлег компилације. Чак имам и "Seventh Son" на Југотоновој касети. А Папи, оригинални басиста Амон Дина, имао је све албуме на дисковима и касетама.

Posted

sećam se papija, išli smo na maiden 1995. u peštu.a i par puta je dolazio u rumu, čak je jednom i kod mene zaginuo, kad je bio ovde pre ne znam koliko godina sreli smo se u blizini železničke, ustvari prvo smo se mimoišli, onda smo stali i skontali se.

ta jugotonova seventh son je bila prva kaseta koju sam kupio u životu, u nsu u dunavskoj

Posted

Он је био најгори Мејден фанатик кога сам упознао, с ову страну Аце Селитка који је актегорија за себе. Човек је имао целу собу у Мејден постерима, а посред зида огромни плакат за концерт 1986. у "Пиониру".

Posted (edited)

Slikacu ja ovih dana moje plakate,postere i zastave...znaci posteri i plakati za 4 zida,soba oko 15 kvadratnih metara :D,cak mi je i monitor u obelezju maiden-a,na plafonu sa preko cele sobe prostire maiden logo,angazovao sestru od tetke da mi to odradi,ispalo je bash jebachki,pokusacu i sve solje da pohvatam!A sto se tice originala nedostaju mi samo Piece Of Mind i No Prayer For The Dying!

Edited by BruceBruce
Posted

He he, i ja sam ziveo dugo sa burazerom u istoj sobi ali on jos i bolje crta pa sam ga terao da mi takodje crta Eddi-ja i uradio je ogroman 'Killers'! Evo sad kad se setim mnogo mi krivo sto vise nemam ni jedan crtez jer to su bili sve kvalitetno odradjeni radovi na hameru ili lepenci! :(