Sale B.C. Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 (edited) na mininovi našao onaj sa najviše seeda i da je 2x 4,4 GB skinuo za nedelju dana Edited March 22, 2008 by Brain Salad Guz Quote
Lord Iffy Boatrace Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Pa kakve veze ima? Nemam ja problem sa tim ljudima samo nismo na istoj talasnoj duzini. Ja cu uvek izaci u kafanu i popiti rakiju i pivo sa njima, veseliti se uz narodnjake i ko zna sta, ali ja ipak znam sta i kako stoje stvari kod mene. SVAKA CAST BRATE!DELIMO ISTO MISLJENJE!POtpuno si u pravu! Quote
El Karnisero Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Pa kakve veze ima? Nemam ja problem sa tim ljudima samo nismo na istoj talasnoj duzini. Ja cu uvek izaci u kafanu i popiti rakiju i pivo sa njima, veseliti se uz narodnjake i ko zna sta, ali ja ipak znam sta i kako stoje stvari kod mene. Necu se veseliti uz narodnjake,ali nemam problem sa tim ljudima.Ja ih kritikujem i pokusavam da ih zarazim rokom i metalom,ali to je to. Quote
Andrija Smith Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 http://www.mininova.org/tor/1169023 Taj rad? Hvala ti puno!!! Vec je na 50%! Pa kakve veze ima? Nemam ja problem sa tim ljudima samo nismo na istoj talasnoj duzini. Ja cu uvek izaci u kafanu i popiti rakiju i pivo sa njima, veseliti se uz narodnjake i ko zna sta, ali ja ipak znam sta i kako stoje stvari kod mene. Imamo totalno isto misljenje u vezi ovoga! Znaci tacno to pricam svima kad me pitaju kako mozes da ides u skolu u kojoj nema ni jedan metalac (!), sem mene naravno na mininovi našao onaj sa najviše seeda i da je 2x 4,4 GB skinuo za nedelju dana Evo ja skidam ovaj sto mi je Vlaja Buraz dao link, 14gb je i za noc se skinulo pola, pici na 350kbps. Quote
Crna_Dama Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 (edited) Sve to rade iz opravdanih razloga. Oni su neupuceni i mi gledamo dosta drugacije od njih. Kako ocekujes od nekog ko je slusao narodnu muziku, odsrastao lupam na selu, pio rakiju dok mu je deda pravio cvarke da razume sta je King Diamond hteo da kaze lupam albumom "The Eye". Nema tu neke velike rasprave sa njima, oni su u pravu uvek. Sine(kceri) to nije muzika, to su Satanisti, dza bu. A ako ima na to kazes PA STA odma znaci da si postoa jedan od njih. :) Slazem se. Mojoj kevi su to sve "cudovista". Jedna koleginica me sad na fakultetu,videvsi bedz na mojoj torbi,pitala:"Taj covek,Iron maiden,zar on STVARNO tako izgleda?!?" :) :)Kada joj objasnih za Eddie-ja,i da je Iron maiden BEND,zbunila se jos vise.Ali,jebi ga,neupucena je,i sta sad.Kontam da bi i mene zbunilo da mi neko objasnjava ko je,npr. Selma Bajrami.Svakom svoje. Najsmesnija mi je decurlija,ali i oni malo stariji-cura bila fensi od kada je znam,i ove godine pocela da fura neki opasan stil.Jedan ortak je pitao sta voli da slusa,a ona ce:"Pa,ja imam dva omiljena benda."Guns" and "Roses". :) :)hm,to mu vec dodje tri,ako racuna i "and". Ali,najjaca odvala,koja mi je i danas omiljena & rado je citiram jeste kada su me dok sam bila u Gimnaziji neki fenseri pitali:"Jesi li ti neka metalika?" Edited March 22, 2008 by ^Crna_Dama^ Quote
Divlji Tigar Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Slazem se. Mojoj kevi su to sve "cudovista". Jedna koleginica me sad na fakultetu,videvsi bedz na mojoj torbi,pitala:"Tj covek,Iron maiden,zar on STVARNO tako izgleda?!?" :) :)Kada joj objasnih za Eddie-ja,i da je Iron maiden BEND,zbunila se jos vise.Ali,jebi ga,neupucena je,i sta sad.Kontam da bi i mene zbunilo da mi neko objasnjava ko je,npr. Selma Bajrami.Svakom svoje. E ko sve danas moze da upise fax. Ali,najjaca odvala,koja mi je i danas omiljena & rado je citiram jeste kada su mi dok sam bila u Gimnaziji fenseri odgovarali:"Ja slusam sve,osim metalike i opere!" Da to je bas poznata krilatica, ne samo kod klinaca, nego i kod matorih, jednom je dosla neka opaljena zenturaca i srala nesto mojoj kevi kako mora da me upise na veronauku, jer je metalika muzika veoma opasna. Quote
Crna_Dama Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 (edited) Da to je bas poznata krilatica, ne samo kod klinaca, nego i kod matorih, jednom je dosla neka opaljena zenturaca i srala nesto mojoj kevi kako mora da me upise na veronauku, jer je metalika muzika veoma opasna. Nasla sam juce sajt na kome navode pesme WASP-a,Maiden-a,cak i Bon Jovi-ja kao satanizam! I apeluju na omladinu da se okrenu religiji,a odbace rock i metal,koji ih od nje odvlaci....nemam komentar.Sve je u ljudskoj glavi. Edited March 22, 2008 by ^Crna_Dama^ Quote
El Karnisero Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Nasla sam juce sajt na kome navode pesme WASP-a,Maiden-a,cak i Bon Jovi-ja kao satanizam! I apeluju na omladinu da se okrenu religiji,a odbace rock i metal,koji ih od nje odvlaci....nemam komentar.Sve je u ljudskoj glavi. Svaka muzika u kojoj nema harmonike je satanizam. Meni su satanisticke pesme Tome Zdravkovica.Pustio mi je ortak,3 dana sam imao zelju da se ubijem jer sam shvatio koliko je zivot bedan. Quote
_powerslave_ Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Evo ja skidam ovaj sto mi je Vlaja Buraz dao link, 14gb je i za noc se skinulo pola, pici na 350kbps. Ako tako lepo ide, da turim ondak i ja da skidam. Quote
Andrija Smith Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Hahaha naravno. Posle njegovih pesama imas zelju da odes do najgore rupe od kafane i razbijes se kao picka. Quote
The Trooper Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Jao,takodje...mi smo isli vozom u cik zore za BG,blesili po Kalemegdanu,pa na Sajmiste,onda do 4 ujutru cekali bus za Cacak....koliko je odvala bilo..... cuti ja kad sam isao na mejdene sa dva hrvata,... sednemo mi u kola i pichimo tako, i samo njemu pochne da brlja elektronika na kolima i stanemo, jedva posle nekako upalise kola ponovo, a mi zamalo ne presvisnusmo... ja poneo neku nasu domacu rakiju i dam ovom hrvatu... otkako je popio malo carobnog napitka, zavoleo i srbiju i sumadiju... kaze ovo kod nas nema ovako Quote
Crna_Dama Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 (edited) Svaka muzika u kojoj nema harmonike je satanizam. Meni su satanisticke pesme Tome Zdravkovica.Pustio mi je ortak,3 dana sam imao zelju da se ubijem jer sam shvatio koliko je zivot bedan. Hm,bilo koja novija turbo folk stvar u kojoj gole pevaljke vriste kako ce neveru dragog ubiti aspirinima,alkoholom i orgijama bi trebala ozbiljno da zabrine matorce koji se plase da ce im dete zaglibiti u sektu i narkomaniju zato sto voli Maiden-e(da se razumemo,ako je zaludni,istripovani idiot koji sve to shvati pogresno,nije iskljucena ta mogucnost),ali zato im sa zadovoljstvom dopustaju da slusaju J.Kreketusu.... ali,ovo je tema koju smo vrteli sto puta,i nikad nista novo nema da se kaze. cuti ja kad sam isao na mejdene sa dva hrvata,... sednemo mi u kola i pichimo tako, i samo njemu pochne da brlja elektronika na kolima i stanemo, jedva posle nekako upalise kola ponovo, a mi zamalo ne presvisnusmo... ja poneo neku nasu domacu rakiju i dam ovom hrvatu... otkako je popio malo carobnog napitka, zavoleo i srbiju i sumadiju... kaze ovo kod nas nema ovako :) :)Chari domace rakije su cudo..... E,bese to dan za pamcenje! Edited March 22, 2008 by ^Crna_Dama^ Quote
_powerslave_ Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 14gb je i za noc se skinulo pola, pici na 350kbps. Nego koja ti je brzina neta kad ovako brzo skida? Quote
The Trooper Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Nasla sam juce sajt na kome navode pesme WASP-a,Maiden-a,cak i Bon Jovi-ja kao satanizam! I apeluju na omladinu da se okrenu religiji,a odbace rock i metal,koji ih od nje odvlaci....nemam komentar.Sve je u ljudskoj glavi. a jebiga mi metalci smo poznati po tome, kako u slobodno vreme prowlujemo, sleyerujemo kokos i pijemo njihov running blood, hvatamo i jedemo malu decu i ko nam se ne svidja mi ga odvedemo u metal church i zrtvujemo ga eddiju uz pomoc gvozdene device... a o molitvama za death da ne prichamo... Quote
Crna_Dama Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 a jebiga mi metalci smo poznati po tome, kako u slobodno vreme prowlujemo, sleyerujemo kokos i pijemo njihov running blood, hvatamo i jedemo malu decu i ko nam se ne svidja mi ga odvedemo u metal church i zrtvujemo ga eddiju uz pomoc gvozdene device... a o molitvama za death da ne prichamo... :) :) :) Quote
El Karnisero Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 a jebiga mi metalci smo poznati po tome, kako u slobodno vreme prowlujemo, sleyerujemo kokos i pijemo njihov running blood, hvatamo i jedemo malu decu i ko nam se ne svidja mi ga odvedemo u metal church i zrtvujemo ga eddiju uz pomoc gvozdene device... a o molitvama za death da ne prichamo... KVLT Quote
.... Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 zamisli kad ti je celo odeljenje takvo!!!cek, i skola!! Nema sta da se zamislja, doziveo sam to u srednjoj dok je u osnovnoj veci deo drustva slusao METAL i zato uvek kazem da sam vise gotivio period iz osnovne skole dok u srednjoj nisam isao ni na ekskurzije pa cak ni na maturu! Necu se veseliti uz narodnjake,ali nemam problem sa tim ljudima.Ja ih kritikujem i pokusavam da ih zarazim rokom i metalom,ali to je to. E bas to! Ja sam spontano uspeo da navedem gomilu ljudi na rock i metal! Ali,najjaca odvala,koja mi je i danas omiljena & rado je citiram jeste kada su me dok sam bila u Gimnaziji neki fenseri pitali:"Jesi li ti neka metalika?" Da to je bas poznata krilatica, ne samo kod klinaca, nego i kod matorih, jednom je dosla neka opaljena zenturaca i srala nesto mojoj kevi kako mora da me upise na veronauku, jer je metalika muzika veoma opasna. Pa da, zar to nije svugde tako? Kad te pitaju a kakva je muzika ta vasa metalika a ti im pustis ni manje ni vise nego Nothing Else Matters i bacis ih u rebus, ha ha! 'Metalika je moj dobar drugar!' Quote
Andrija Smith Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 (edited) Rekoh negde odavno, mislim na temi o ovoj pojavi kod nepozavalaca metala. Dosao kod mene drug iz BG-a, stariji od mene oko 10 godina. I gleda mi on muziku u kompjuteru i udje u folder Iron Maiden i odvali: "Nisam znao da slusas metaliku". Ja poceh da se smejem, pa mu bilo neprijatno. Posle sam mu sve lepo objasnio. Nego koja ti je brzina neta kad ovako brzo skida? Oko, 3.5 mbps, ali realna brzina se racuna tako sto to podelis sa 8, to mu dodje oko 400 kbps. Pa da, zar to nije svugde tako? Kad te pitaju a kakva je muzika ta vasa metalika a ti im pustis ni manje ni vise nego Nothing Else Matters i bacis ih u rebus, ha ha! 'Metalika je moj dobar drugar!' biggrin.gif Ja obicno ljudima pustim onaj akusticni deo Dream of Mirrors, posle uvoda, kad oce da cuju kakva je to ludacka muzika koju svira taj Iron Maiden. Onda ih zajebem zestoko. Edited March 22, 2008 by Piper... Quote
.... Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Ako cemo za Mejden onda im pustam 'Judas be my guide', 'Wasted years', 'No prayer...' itd... Quote
Crna_Dama Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Ako cemo za Mejden onda im pustam 'Judas be my guide', 'Wasted years', 'No prayer...' itd... Ja sam svoju najbolju ortakinju upravo preko tih pesama i "navukla" na metal. I ljudima obicno pustim "Wasting love",ne samo zato sto mi je omiljena,vec i da im razbijem famu o "opakim i zlim" Maiden-ima. Quote
MissDickinson Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Da, da... Ili im nadjes slabu tacku... Moja najbolja drugarica vise od svega voli Rusiju, pa joj se dopala Mother Russia. Ali se nije bas navukla na metal, polako, ima vremena... Quote
.... Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 (edited) Evo ovo je moj licni 'Iron Maiden' best of: 1. Moonchild 2. Only the good die young 3. Deja - Vu 4. Public enema number one 5. Childhood's end 6. Judas be my guide 7. Journeyman 8. The prisoner 9. Revelation 10. No prayer for the dying 11. Afraid to shoot strangers 12. Aces high 13. The evil that men do 14. Wasted years 15. Alexander the great 16. Hallowed be thy name E sad, ovo nije bilo lako napraviti jer obozavam 90% mejden pesama i znam da fale gomila ('7th son...' recimo, i jos pedesetak stvari ) ali ovo nije sastavljeno sad nego je gradjeno celog zivota i sa mukom sam izdvojio ovih 16 pesama i poredjao kako bih ja voleo da ih oni izvedu uzivo! Znaci, obavezno da pocinje sa 'Moonchild' a zavrsi sa 'Hallowed...'. Imao sam prilike da sa ove liste cujem samo 2 stvari uzivo a i ostale ne sviraju bas nesto previse, neke nikad i i nisu... P.S. Od Blaze-a mi omiljene 'Sign of the cross' i 'Judgment of heaven' a od Paul-a 'Phantom of the opera', 'Strange world' i 'Purgatory'... Edited March 22, 2008 by .... Quote
enclave Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Svaka muzika u kojoj nema harmonike je satanizam. Meni su satanisticke pesme Tome Zdravkovica.Pustio mi je ortak,3 dana sam imao zelju da se ubijem jer sam shvatio koliko je zivot bedan. Sad si se posteno prosro. Quote
Jelles Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Svaka muzika u kojoj nema harmonike je satanizam. 'armonika je iz raja izašla. Quote
_powerslave_ Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Nema sta da se zamislja, doziveo sam to u srednjoj dok je u osnovnoj veci deo drustva slusao METAL i zato uvek kazem da sam vise gotivio period iz osnovne skole dok u srednjoj nisam isao ni na ekskurzije pa cak ni na maturu! Brate apsolutno te razumem, ali apsolutno...ja sad idem u srednju a drushtvo iz osnovne mi je bilo daleko bolje... jbg al navikne se chovek... Quote
Recommended Posts