Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pa dobro, pazi, dok oni zavrshe turneju, pa dok se malo odmore, pa tek onda krecu sa radom na novom albumu...
mozda je realnije da izbace album 2010 :D, a u medjuvremenu bi Bruce mogo da izbaci neki solo album xexe, ne mogu da zamislim Brucea da se odmara od kraja ove turneje do izlaska novog albuma :D

Posted
mozda je realnije da izbace album 2010 :D, a u medjuvremenu bi Bruce mogo da izbaci neki solo album xexe, ne mogu da zamislim Brucea da se odmara od kraja ove turneje do izlaska novog albuma :D

Znash kako ja mislim da ce sve da izvedu? Novi album Mejdena 2009. zatim turneja koja ce pocheti krajem 2009. i zavrshiti se tamo negde sredinom 2010. pa onda Bruce radi na novom albumu..i tako...to su neke moje pretpostavke.

Posted
Ma ne, tu je vec sve rekao, sad neka snimi emisiju o macevanju, to bi bilo super! :D
da to bi bilo cool..., mada postoji zabluda ,to je i Bruce rekao, da je on bio neki prvak u macevanju, i da je prestavljao britaniju na olimpijskim igrama or something... Ne, macevanje mu je samo hobi... (jedan od hobija :) )

Posted

iskren da budem, vise bi me obradovao da bruce izda jedan novi album kao sto je bio tyranny of souls, nego maiden dva kao sto sto je bio amolad ili ne daj boze BNW

Posted

sad bi ja trebao da kazem "sta fali BNW?" al zaebi otvorice se 100 puta prezvakana polemika.... :) :)

Ja bih vise voleo da izadje neki kao Accident...

Posted

pa radi se o tome sto meni ne odgovara zvuk BNW-a

inache ne bih se bunio ni protiv jednog albuma koji zvuchi bilo kao accident, chemical ili tyranny

dodushe skunk works jedino ne mora...

Posted

koja je to logika???

znači šta god da urade pod svojom firmom to se uzdiže do nebesa.

jebo to - kad useru to ne treba praštati na osnovu stare slave.

svaka čast za svirku uživo, ali daleko su od starih dobrih vremena što se pisanja pesama tiče

Posted

Eto vidis,meni iskreno ali bas iskreno su novi albumi savrsenstvo,mislim od BnW do AMOLAD!Totalno mi leze,bukvalno se najezim kad cujem tako dobar i kvalitetan zvuk,i taj sam sadrzaj i atmosfera....maaaaaa savrsenstvo nema sta!Opet kazem,svako ima svoj ukus,meni Maiden-i leze bash onako u potpunosti,sve sto su ikada napravili mi je stvarno dosta dobro!!!