Andrija Smith Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Ou jea, jos samo godinu dana do njega :) Quote
_powerslave_ Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Pa dobro, pazi, dok oni zavrshe turneju, pa dok se malo odmore, pa tek onda krecu sa radom na novom albumu... Quote
Andrija Smith Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Ma znam, ne kazem ja nista, ali malo je mi je rano radovati se novom albumu kad znam koliko jos vremena ima do njegovog izlaska. Quote
_powerslave_ Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Ma brate tih godinu dana ima da proleti samo tako...eh ko da je juche bilo kad sam prvi put chuo AMOLAD... Quote
Jelles Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Pa dobro, pazi, dok oni zavrshe turneju, pa dok se malo odmore, pa tek onda krecu sa radom na novom albumu...mozda je realnije da izbace album 2010 , a u medjuvremenu bi Bruce mogo da izbaci neki solo album xexe, ne mogu da zamislim Brucea da se odmara od kraja ove turneje do izlaska novog albuma Quote
Totamealand Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Nek se vrati daljem snimanju emisije Flying heavy metal. Quote
MissDickinson Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Ma ne, tu je vec sve rekao, sad neka snimi emisiju o macevanju, to bi bilo super! Quote
_powerslave_ Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 mozda je realnije da izbace album 2010 , a u medjuvremenu bi Bruce mogo da izbaci neki solo album xexe, ne mogu da zamislim Brucea da se odmara od kraja ove turneje do izlaska novog albuma Znash kako ja mislim da ce sve da izvedu? Novi album Mejdena 2009. zatim turneja koja ce pocheti krajem 2009. i zavrshiti se tamo negde sredinom 2010. pa onda Bruce radi na novom albumu..i tako...to su neke moje pretpostavke. Quote
Jelles Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Ma ne, tu je vec sve rekao, sad neka snimi emisiju o macevanju, to bi bilo super! da to bi bilo cool..., mada postoji zabluda ,to je i Bruce rekao, da je on bio neki prvak u macevanju, i da je prestavljao britaniju na olimpijskim igrama or something... Ne, macevanje mu je samo hobi... (jedan od hobija ) Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Odmorice malo,prvo ce Bruce izdati svoj solo,pa onda poslednji album Maidena!!!REALNO! Quote
Routasydän Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Dosta vise tog sranja nego darivajte torrent za film "Chemical wedding" ako se negde vec pojavio Quote
The Trooper Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 iskren da budem, vise bi me obradovao da bruce izda jedan novi album kao sto je bio tyranny of souls, nego maiden dva kao sto sto je bio amolad ili ne daj boze BNW Quote
Jelles Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 sad bi ja trebao da kazem "sta fali BNW?" al zaebi otvorice se 100 puta prezvakana polemika.... :) Ja bih vise voleo da izadje neki kao Accident... Quote
The Trooper Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 pa radi se o tome sto meni ne odgovara zvuk BNW-a inache ne bih se bunio ni protiv jednog albuma koji zvuchi bilo kao accident, chemical ili tyranny dodushe skunk works jedino ne mora... Quote
Jelles Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Ne diraj mi Skunkworks!To! Taj album je keva Quote
_powerslave_ Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Svi albumi Dickinsona su keva, shto se mene tiche. Quote
_powerslave_ Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Ima li neko od vas mozda ovaj koncert? http://www.youtube.com/watch?v=JkNhqYFA-Bw...feature=related Quote
StarbreakeR Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Jebote, ova tema se vrti u krug kao centrifuga...isti razgovori bili i pre 10k godina kada sam zadnji put bio ovde... ...znate, velik je forum... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Ja ne znam da li sam ovde jedini kome se bukvalno svi albumi Maiden-a i Dickinsona mnogo svidjaju!!!? Quote
Sale B.C. Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 koja je to logika??? znači šta god da urade pod svojom firmom to se uzdiže do nebesa. jebo to - kad useru to ne treba praštati na osnovu stare slave. svaka čast za svirku uživo, ali daleko su od starih dobrih vremena što se pisanja pesama tiče Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Eto vidis,meni iskreno ali bas iskreno su novi albumi savrsenstvo,mislim od BnW do AMOLAD!Totalno mi leze,bukvalno se najezim kad cujem tako dobar i kvalitetan zvuk,i taj sam sadrzaj i atmosfera....maaaaaa savrsenstvo nema sta!Opet kazem,svako ima svoj ukus,meni Maiden-i leze bash onako u potpunosti,sve sto su ikada napravili mi je stvarno dosta dobro!!! Quote
Sale B.C. Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 eh, da su bar upola kraći, dosadni su mi ovako otegnuti Quote
Recommended Posts