Blacksunray Verb Delikvent Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 kako bese....zaboravih....moze preko nekih agencija, videh ponudu u nekoj agenciji u kosovskoj..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Pa sto mi to nisi rekao ranije, uspavana lepotico' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark hunter Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 ...hehe lepotico`.....lepotan.... 21.06. su u Grckoj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fap_mashina Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 E,pazite sad ovo: Moja drugarica,koja ima sestru u Beogradu,a koja ima decka koji radi u KOMUNI mi kaze da je taj decko rekao njenoj sestri koja je rekla mojoj drugarici koja je naravno rekla meni da Maideni definitivno dolaze u Beograd i to Avgusta. Posto vam je naravno ova informacija sumnjiva,mozete slobodno da crknete ali pre toga da zapamtite ko vam je prvi reko proverenu informaciju. Laku noc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark hunter Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 E,pazite sad ovo: Moja drugarica,koja ima sestru u Beogradu,a koja ima decka koji radi u KOMUNI mi kaze da je taj decko rekao njenoj sestri koja je rekla mojoj drugarici koja je naravno rekla meni da Maideni definitivno dolaze u Beograd i to Avgusta. Posto vam je naravno ova informacija sumnjiva,mozete slobodno da crknete ali pre toga da zapamtite ko vam je prvi reko proverenu informaciju. Laku noc! Hehe ja sam to znala jos pre par dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 e jebi ga.. vidim ozzfest u marysville, CA (nedaleko od mene), nastupaju Maideni, Sabbath, Black Label Society.. ALI NEMA KARATA! baksuz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark hunter Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 e jebi ga.. vidim ozzfest u marysville, CA (nedaleko od mene), nastupaju Maideni, Sabbath, Black Label Society.. ALI NEMA KARATA! baksuz Zar je vec rasprodato? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Zar je vec rasprodato? hah, pa naravno.. za neke koncerte karte se rasprodaju po pola godine unaprijed - ali to recimo za stonese, ili kad je bilo reunion sabatha ili uopste te priredbe i seljacke manifestacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_raBo Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 E,pazite sad ovo: Moja drugarica,koja ima sestru u Beogradu,a koja ima decka koji radi u KOMUNI mi kaze da je taj decko rekao njenoj sestri koja je rekla mojoj drugarici koja je naravno rekla meni da Maideni definitivno dolaze u Beograd i to Avgusta. Posto vam je naravno ova informacija sumnjiva,mozete slobodno da crknete ali pre toga da zapamtite ko vam je prvi reko proverenu informaciju. Laku noc! hehe, opet lazne nade, mislim ako je istina imas pivo od mene, , ali necu previse da se primam, jer znam kako se to zavrsi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Ma ljudi u ime TesHkog Nam Metala pa zar je bitno koji mijesec spada,glavno je da Nam dodju....zar ne! ....pored njih,da vidim Eddie i da umrem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 joj djeco......................................... dodje mi da kazem jebo vas maiden.... ja volim maiden da se razumijemo ali ova praznoglava pisanija............. ajd dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted May 23, 2005 Author Report Share Posted May 23, 2005 brucebruce dosta sa 3 posta za redom i bezveznim komentarima, kao i dark hunter sa jedva cekam avgust ili septembar.... Opet hocete da tema bude onakva? Sve najbolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 brucebruce dosta sa 3 posta za redom i bezveznim komentarima, kao i dark hunter sa jedva cekam avgust ili septembar.... Opet hocete da tema bude onakva? Sve najbolje. andreeeeeeeeju, sine!!! nema te sto godina!!! ajde pa samo da te pozdravim.. vidim - ostao si fan, iskren - svaka cast! volim sto neko prati ovu temu, bila je bas sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 A sad je kao nesto dobra.Nema nista bez stare ekipe Up_The_Irons,Solicitor,Marty F,Hellenoranotos.Bez njih nema nista oni su makar drzali ovu temu kako treba a od kad su se pojavili neki novi izmisljeni ode sve u kurac!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Pa ja je i nisam baš držao, šta više ja i lemmy smo je uništili do kraja, no nije ni važno. Sada nek bude 5 strana ako treba, ali normalnih. Ne mora se uvek bilo šta pisati, ako ima neko nešto lepo da kaže, neka kaže a ne bezveze sve i onda mora tema cela da ide u đubre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Pa naravno tema su Maiden!!! Ne treba to zaboraviti!!! Cuo sam da dolaze u septembru zna li jos neko o tome nesto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark hunter Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 kao i dark hunter sa jedva cekam avgust ili septembar.... Opet hocete da tema bude onakva? Sve najbolje. RAZUMEM!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Ima li novih vesti o gostovanju Maiden-a? Zna li neko nesto.Ovo mi lici kao izborna tisina niko nista ne prica.Svi su se ucutali nadam se valjda zato sto dolaze )))).lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 koliko ja znam, ovdje su u CA u avgustu, a i nisam sigurna kad se bijase zavrsava OZZfest gdje su oni kao neki headlineri. znamo da se kod nas nista ne zna do pocetka koncerta (iskustvo s motorheadom) i samog izlaska benda na binu. tako da, strpljenje brate - dovesce neko i njih, isplatilo bi se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Zestok ti ovaj Srculence!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Zestok ti ovaj Srculence!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 (edited) Zestok ti ovaj Srculence!!! to je glavni carebear, Tenderhear (na avataru je Funshine Bear ) strava Edited May 26, 2005 by blondie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theatre of Dreams Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Sada nek bude 5 strana ako treba, ali normalnih. Ne mora se uvek bilo šta pisati, ako ima neko nešto lepo da kaže, neka kaže a ne bezveze sve i onda mora tema cela da ide u đubre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 to je glavni carebear, Tenderhear (na avataru je Funshine Bear ) strava Ima moj ortak fotku iz '86 (i think) na kojoj Dickinson stoji ispred Hajata il' Interkontinetala, u Beogradu naravno, samo nikako da skenira to pa da se pohvali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 imam ja fotke na kojima sam na bini s maidenima, ali me mrzi da ih trazim sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts