Jump to content

Recommended Posts

Posted

E,pazite sad ovo:

Moja drugarica,koja ima sestru u Beogradu,a koja ima decka koji radi u KOMUNI mi kaze da je taj decko rekao njenoj sestri koja je rekla mojoj drugarici koja je naravno rekla meni icon_smile.gif da Maideni definitivno dolaze u Beograd i to Avgusta.

Posto vam je naravno ova informacija sumnjiva,mozete slobodno da crknete ali pre toga da zapamtite ko vam je prvi reko proverenu informaciju. icon_rockdevil.gif

Laku noc!

Posted
E,pazite sad ovo:

Moja drugarica,koja ima sestru u Beogradu,a koja ima decka koji radi u KOMUNI mi kaze da je taj decko rekao njenoj sestri koja je rekla mojoj drugarici koja je naravno rekla meni icon_smile.gif da Maideni definitivno dolaze u Beograd i to Avgusta.

Posto vam je naravno ova informacija sumnjiva,mozete slobodno da crknete ali pre toga da zapamtite ko vam je prvi reko proverenu informaciju. icon_rockdevil.gif

Laku noc!

Hehe ja sam to znala jos pre par dana icon_wink.gif

Posted

e jebi ga.. vidim ozzfest u marysville, CA (nedaleko od mene), nastupaju Maideni, Sabbath, Black Label Society.. ALI NEMA KARATA! wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

baksuz

Posted
Zar je vec rasprodato? icon_confused.gificon_confused.gifrolleyes.gif

hah, pa naravno.. za neke koncerte karte se rasprodaju po pola godine unaprijed - ali to recimo za stonese, ili kad je bilo reunion sabatha ili uopste te priredbe i seljacke manifestacije biggrin.gif

Posted
E,pazite sad ovo:

Laku noc!

hehe, opet lazne nade, mislim ako je istina imas pivo od mene, pivopije.gif , ali necu previse da se primam, jer znam kako se to zavrsi... wallbash.gif

Posted

Ma ljudi u ime TesHkog Nam Metala pa zar je bitno koji

mijesec spada,glavno je da Nam dodju....zar ne! icon_rockdevil.gif

user posted image

....pored njih,da vidim Eddie i da umrem! wub.gif

Posted

joj djeco......................................... no.gif

dodje mi da kazem jebo vas maiden.... ja volim maiden da se razumijemo ali ova praznoglava pisanija.............

ajd dobro.

Posted
brucebruce dosta sa 3 posta za redom i bezveznim komentarima, kao i dark hunter sa jedva cekam avgust ili septembar.... Opet hocete da tema bude onakva?

Sve najbolje.

andreeeeeeeeju, sine!!! nema te sto godina!!! biggrin.gif

ajde pa samo da te pozdravim.. vidim - ostao si fan, iskren - svaka cast! biggrin.gif

volim sto neko prati ovu temu, bila je bas sranje.

Posted

Pa ja je i nisam baš držao, šta više ja i lemmy smo je uništili do kraja, no nije ni važno.

Sada nek bude 5 strana ako treba, ali normalnih. Ne mora se uvek bilo šta pisati, ako ima neko nešto lepo da kaže, neka kaže a ne bezveze sve i onda mora tema cela da ide u đubre.

Posted

koliko ja znam, ovdje su u CA u avgustu, a i nisam sigurna kad se bijase zavrsava OZZfest gdje su oni kao neki headlineri.

znamo da se kod nas nista ne zna do pocetka koncerta (iskustvo s motorheadom) i samog izlaska benda na binu.

tako da, strpljenje brate - dovesce neko i njih, isplatilo bi se...

Posted (edited)

Zestok ti ovaj Srculence!!!

to je glavni carebear, Tenderhear (na avataru je Funshine Bear biggrin.gif )

user posted image

strava biggrin.gif

user posted image

Edited by blondie
Posted
to je glavni carebear, Tenderhear (na avataru je Funshine Bear biggrin.gif )

user posted image

strava biggrin.gif

user posted image

Ima moj ortak fotku iz '86 (i think) na kojoj Dickinson stoji ispred Hajata il' Interkontinetala, u Beogradu naravno, samo nikako da skenira to pa da se pohvali! icon_wink.gif