Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel sam ja nešto loše primetio ili su oni svirali identičnu listu počevši od 1. februara u Indiji, pa do 21. juna u Kanadi?

Dakle, ako sad u Bolonji ne bude nekih promena, definitivno će i na evropskom delu turneje biti isto.

Posted

I meni se cini da setlista nije menjana tokom turneje....tako da ne verujem da ce biti i sada !!

E ono sto mi nije upalo u oko do sada je Fear Of The Dark....jbt, jeste da je kvltna pesma, ali mogli su ubaciti nesto drugo umesto nje !!??

Posted
Pa koliko je ko puta ovde uzivo cuo Fear Of The Dark live?

Ja sam odgledao 2 puta i hteo bih makar jos jednom da je cujem!

Par puta , Nego na ovoj turneji bi bilo bolje da sviraju sa somewhere in time par pesama

Posted

Skroz se slazem, Maideni su vec duze vremena jedan veeeliki kompromis... Kompromis sa klincima, sa matorcima, sa onima koji ih znaju sam zahvaljujuci jednom the best ofu, sa starim fanovima...

Jebi ga, ove history turneje su prilika da se pokaze malo hrabrosti i da se napravi nesto drugacije, kao sto je bila prva, ali ipak smo dobili (opet) uglavnom krajnje predvidiv set... Da li stvarno ima neko ko zudi da OPET slusa Run to the Hills ili Iron Maiden... U stvari, vjerovatno ima - neko ko ih slusa jedno 8 mjeseci pa mu onih njihovih jedno 8-10 STALNO ISTIH pjesama jos nije izaslo na nos...

A bila je ovo (posljednja) sansa da se cuju npr. Caught somewhere in Time, Stranger in a strange land, Infinite dreams ili cak da naprave neko iznenadjenje tipa The loneliness of the long distance runner ili Only the good die young...

Umjesto toga, dobili smo samo Moonchild, a ostatak je po 1000 put play it safe, sa RTTH, TNOTB, Trooper, IM, jebeni Fear koji strci i samo me nervira, etc.

Medjutim, Harris i Rod vladaju cvrstom rukom i nema sanse da se desi ikakvo non-corporate iskakanje... Jbg.

Posted

izbor pesama se moze nekom svideti ili ne, ali da na ovoj turneji sviraju samo pesme zakljuchno sa SSOASS, to je ok. zato se tu ne uklapa FOTD, kao shto ne bi i npr. Be Quick Or Be Dead ili No More Lies, jer prosto nisu nastale u periodu koji ova turneja obuhvata.

Posted (edited)

Jaooooo sto bih ja voleo da je BE QUICK OR BE DEAD umesto MOONCHILD-a na listi,za pocetak ENCORE-a!To je jedan od najboljih opener-a definitivno,ali da me pogresno ne shvatite jebeno obozavam i MOONCHILD!!!3 najbolja openera Aces High,Be Quick Or Be Dead i Caught Somewhere In Time/Moonchild :)))))!

Edited by BruceBruce
Posted
Kad smo kod toga, jedva cekam da pevam OOOOOOOO na Heaven can wait :D

e to je jedna od retkih pesama za koju mogu da kazem da mi je losa od maidena, narochito refren

Posted

Kada sam prvi pur nacuo nesto o ovoj turneji "Somewhere back in time" bio sam ubedjen da ce svirati "Caught somewhere in Time", ili "Stranger" ali kad sam video listu i cuo da je nece menjati ,ne mogu da kazem da sam se razocarao jer sve u svemu lista je sasvim Ok, ali mi je ta "Fear of the Dark" bola oci... Pogotovu sto je bilo reci da sviraju sve do SSOTSS ukljucujuci i taj album, i onda mi je nekako ta "FotD" strchala... Razumem sto sviraju "Hallowed Be Thy Name'' to su rekli da ce uvek svirati ali Fear... Al dobro ,sto neko rece, to je samo jedan od kompromisa... za mladje fanove...

Realno uvek je skoro najbolja atmosfera na FOTD,i meni bi bilo tesko da je izbacim sa liste,ima vec uvezban OOOOOO OOOO deo :D!
Jos bolji OoO OoOoOOoOOo OoOoOO deo ima na "Heaven Can Wait" :) :) :pivopije:

Posted

I jos kad bi to na bini pevao....s' Harrisom !! Jaoooooooooooo........... :rockdevil:

A bila je ovo (posljednja) sansa da se cuju npr. Caught somewhere in Time, Stranger in a strange land, Infinite dreams ili cak da naprave neko iznenadjenje tipa The loneliness of the long distance runner ili Only the good die young...

Upravo to....te pesme nikad, ali nikad nece vise svirati !! :(

Kad pogledam one koncerte u Ullevi-u i Rock am Ringu (kada su svirali prva 4 albuma)....dodje mi da zaplacem sto nikada uzivo necu cuti Phantom Of The Opera !! :cry:

Posted

MAIDEN HEAVEN tracklisting

BLACK TIDE - Prowler

METALLICA - Remember Tomorrow

AVENGED SEVENFOLD - Flash Of The Blade

GLAMOUR OF THE KILL - 2 Minutes To Midnight

COHEED AND CAMBRIA - The Trooper

DEVILDRIVER - Wasted Years

SIGN - Run To The Hills

DREAM THEATER - To Tame A Land

MADINA LAKE - Caught Somewhere In Time

GALLOWS - Wrathchild