Jump to content

Iron Maiden

Black Knight

Recommended Posts

Slazem se da je To Tame A Land jedna od najboljih 3 njihovih pesama (Tu je jos i Phantom of the Opera, a trece mesto ne znam koja bi mi zauzela...) kao sto se slazem i da je LaBrie upropastio cover. ODLICNO sviranje, savrsen cover samo da nije LaBrie-a.

Druge dve bi bile Deja Vu i Judas Be My Guide. Iako je naravno nemoguce sastaviti liste vezane za Maiden, ali to su mi 3 favorita.

:pivopije:

Sto se tributea tice, vidim niko ne pominje Caught Somewhere in Time, a ta je bas fino i originalno uradjena. Nema veze sa originalom, jasno, ali ima neki smek. To Tame A Land, neka se neko setio i to da obradi (top 3 Maiden pesma svih vremena, licno misljenje), i dobro da je Dream Theater, ali prokleti LaBrie, kao i obicno, pokvari stvari kad god mu se prilika ukaze...

Ja sam pomenuo CSiT obradu, u negativnom kontekstu.

Da, ti si kralj ukusa kad može da ti se svidi ono emo skrnavljenje fenomenalne pesme Maidena.

Ma da... Metal je rat, i jebes sve ostalo, a? Daleko ces sa takvom logikom...

Obrada je jedina inventivna na kompletnom tom tribute-u, i uz Brave New World, pokazuje sposobnost benda da istu uklopi u sopstveni zvuk. Jebes obrade koje su cisto presviravanje pesama, to moze bilo koji klinac sa prve godine muzicke akademije. Poenta je napraviti nesto sto je interesantno i drugacijoj, a ne samo publici benda koji obradjujes.

I to sto meni valja, a tebi ne, ne cini te ni sekunde "vecim" metalcem od mene ili bilo koga drugoga na ovom forumu.

Ma da... Metal je rat, i jebes sve ostalo, a? Daleko ces sa takvom logikom...

Obrada je jedina inventivna na kompletnom tom tribute-u, i uz Brave New World, pokazuje sposobnost benda da istu uklopi u sopstveni zvuk. Jebes obrade koje su cisto presviravanje pesama, to moze bilo koji klinac sa prve godine muzicke akademije. Poenta je napraviti nesto sto je interesantno i drugacijoj, a ne samo publici benda koji obradjujes.

I to sto meni valja, a tebi ne, ne cini te ni sekunde "vecim" metalcem od mene ili bilo koga drugoga na ovom forumu.

Neka je oni izvedu u svom duhu, ali neka barem ne diraju melodiju i ne preskaču deonice. Uostalom, niko i ne radi obradu koja je samo presviravanje, sama činjenica da pesmu izvodi drugi bend je čini drugačijom. Egzotičnije mi je da čujem glas Mata Barlowa na Hallowed Be My Name, pa neka je pesma i od tona do tona skinuta, nego neke tamo anonimuse kako izvrću pesme, i to u najgorem emo fazonu.

Guest Razbijač-NAAĆI
Jeste, al' ja sam čitao temu HammerFall i ime pesme sa njihovog novog albuma, pa pobrkao. :bigblue: A i drastično mi je opala koncentracija nakon dolaska iz Splita, treba da se odmorim. Oborili su me kraljevi s nogu, bukvalno.

zakleći nekih po sata na zrnevlju kukuruza,ima se odma digneš na noge.ma moravac da igraš.

Nisam skoro godinu dana bio aktivan na zvanicnom forumu, ali mislim da jos uvek postoji besplatni deo foruma... I tamo se stalno vodi diskusija oko pesama koje bi trebalo da sviraju/izbace, ukljucujuci i Alexander The Great, tako da sam siguran da su clanovi benda upoznati sa zeljama fanova po tom pitanju....