Apeiron Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Slazem se da je To Tame A Land jedna od najboljih 3 njihovih pesama (Tu je jos i Phantom of the Opera, a trece mesto ne znam koja bi mi zauzela...) kao sto se slazem i da je LaBrie upropastio cover. ODLICNO sviranje, savrsen cover samo da nije LaBrie-a. Druge dve bi bile Deja Vu i Judas Be My Guide. Iako je naravno nemoguce sastaviti liste vezane za Maiden, ali to su mi 3 favorita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Znaci veceras cu po peti put da vidim ove starce. He, he,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Blago tebi... Ja se nadam da cu ih videti makar jednom u zivotu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Same with me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Meni su tri puta bila dovoljno, a realno, ovaj prosli u Beogradu bolje da nisam ni gledao koliko je los bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Sto se tributea tice, vidim niko ne pominje Caught Somewhere in Time, a ta je bas fino i originalno uradjena. Nema veze sa originalom, jasno, ali ima neki smek. To Tame A Land, neka se neko setio i to da obradi (top 3 Maiden pesma svih vremena, licno misljenje), i dobro da je Dream Theater, ali prokleti LaBrie, kao i obicno, pokvari stvari kad god mu se prilika ukaze... Ja sam pomenuo CSiT obradu, u negativnom kontekstu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Ja sam pomenuo CSiT obradu, u negativnom kontekstu. Dobro, citajuci tvoje postove po ovom forumu, to me nije ni iznenadilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 price mraka, ali kralj neukusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Da, ti si kralj ukusa kad može da ti se svidi ono emo skrnavljenje fenomenalne pesme Maidena. Isto i Run to the Hills, goru obradu u životu nisam čuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Da, ti si kralj ukusa kad može da ti se svidi ono emo skrnavljenje fenomenalne pesme Maidena. Ma da... Metal je rat, i jebes sve ostalo, a? Daleko ces sa takvom logikom... Obrada je jedina inventivna na kompletnom tom tribute-u, i uz Brave New World, pokazuje sposobnost benda da istu uklopi u sopstveni zvuk. Jebes obrade koje su cisto presviravanje pesama, to moze bilo koji klinac sa prve godine muzicke akademije. Poenta je napraviti nesto sto je interesantno i drugacijoj, a ne samo publici benda koji obradjujes. I to sto meni valja, a tebi ne, ne cini te ni sekunde "vecim" metalcem od mene ili bilo koga drugoga na ovom forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Jebes obrade koje su cisto presviravanje pesama, to moze bilo koji klinac sa prve godine muzicke akademije. Poenta je napraviti nesto sto je interesantno i drugacijoj, a ne samo publici benda koji obradjujes. Apsolutno se slazem sa ovim, lako je uraditi cover pesme i samo je presvirati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Ma da... Metal je rat, i jebes sve ostalo, a? Daleko ces sa takvom logikom... Obrada je jedina inventivna na kompletnom tom tribute-u, i uz Brave New World, pokazuje sposobnost benda da istu uklopi u sopstveni zvuk. Jebes obrade koje su cisto presviravanje pesama, to moze bilo koji klinac sa prve godine muzicke akademije. Poenta je napraviti nesto sto je interesantno i drugacijoj, a ne samo publici benda koji obradjujes. I to sto meni valja, a tebi ne, ne cini te ni sekunde "vecim" metalcem od mene ili bilo koga drugoga na ovom forumu. Neka je oni izvedu u svom duhu, ali neka barem ne diraju melodiju i ne preskaču deonice. Uostalom, niko i ne radi obradu koja je samo presviravanje, sama činjenica da pesmu izvodi drugi bend je čini drugačijom. Egzotičnije mi je da čujem glas Mata Barlowa na Hallowed Be My Name, pa neka je pesma i od tona do tona skinuta, nego neke tamo anonimuse kako izvrću pesme, i to u najgorem emo fazonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Egzotičnije mi je da čujem glas Mata Barlowa na Hallowed Be My Name, pa neka je pesma i od tona do tona skinuta, nego neke tamo anonimuse kako izvrću pesme, i to u najgorem emo fazonu. Hallowed Be THY Name se kaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Jeste, al' ja sam čitao temu HammerFall i ime pesme sa njihovog novog albuma, pa pobrkao. A i drastično mi je opala koncentracija nakon dolaska iz Splita, treba da se odmorim. Oborili su me kraljevi s nogu, bukvalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Jeste, al' ja sam čitao temu HammerFall i ime pesme sa njihovog novog albuma, pa pobrkao. A i drastično mi je opala koncentracija nakon dolaska iz Splita, treba da se odmorim. Oborili su me kraljevi s nogu, bukvalno. zakleći nekih po sata na zrnevlju kukuruza,ima se odma digneš na noge.ma moravac da igraš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Ima li nekoga na ovom forumu ko će ići u Moskvu na koncert? Zavidim Rusima, poslednji koncert na ovakvoj turneji, pa još na olimpijskom stadionu, biće spektakl nad spektaklima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Ocu ja Nah, samo sam previse optimistican... Kakav ce haos tamo da bude, joooooj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Taj olimpijski stadion je zatvoren prostor .. ili ti indoor !!! Zamisli samo kada se masa narulja vodke...u hali minimum +30....jaooooo....bice masakr !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 jebiga za pet dana je... da je za mesec pa bi video da odem nekako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 bilo bi dobro da im odsviraju "Mother Russia" ili Bruce da je otpeva na suvo makar jedan deo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Kao prvi stih iz Alexander the great. Ne verujem da bi se Rusi obradovali kada bi čuli Mother Russia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Ma Alexander The Great da odsviraju jednom u zivotu.... Ispamovacu im oficijalni sajt sa tom pesmom dok je ne odsviraju ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Ja sam za to da se pokrene peticija! Par puta pomislih da otvorim temu na oficijelnom forumu, ali meni se ono čudo stalno nešto tripuje, pa u kombinaciji sa mojim i inače raspalim netom, brzo me prođe volja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Na kom oficijalnom forumu? Koliko ja znam, placa se clanstvo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Nisam skoro godinu dana bio aktivan na zvanicnom forumu, ali mislim da jos uvek postoji besplatni deo foruma... I tamo se stalno vodi diskusija oko pesama koje bi trebalo da sviraju/izbace, ukljucujuci i Alexander The Great, tako da sam siguran da su clanovi benda upoznati sa zeljama fanova po tom pitanju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts