Sandman Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) Pa ti su jeftini jer su im jedni od loshijih. Mene vishe zanima za koliko bi imali da se nabave Keeperi,Master Of The Rings i tako to. Mada,ono shto bih ja stvarno voleo,al' je komplikovanije,je da krenem da skupljam ploche omiljenih bendova. Ali o tome tek za koju godinu. Edited August 18, 2008 by Sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Hteo sam da pitam to u vezi Edijeve slike kada se poređaju albumi. Jel' su u sliku uključeni i Live after death i ona dva posle Fear of the dark? Ne bih voleo da moram da se cimam da i njih kupujem, a stalo mi je do te slike jako.ja imam "No Prayer For the Dying" original i na prednjoj strani nema deo edijeve slike već je normalna crna pozadina: meni se ne sviđa ta fora sa edijem, gde ima da se kupe originali bez toga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Taj NPFTD očigledno nije iz remastered serije. Nisam siguran gde možeš da kupiš originale bez slike Edija, zato što su takvi matoriji i teži za nalaženje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Da li ima neko ovde remaster originale (Izdati mislim '98)? Vizuelno su super uradjeni (imam TNOTB i Piece of mind) ali sam citao na nekom forumu da je zvuk losiji nego na originalima? Od originala imam SSOASS i X Factor, ali ne bih mogao da uporedim jer nemam dva ista albuma. Pitam to jer planiram da upotpunjavam kolekciju IM diskova, pa ne znam da li da jurim originalna izdanja (koja su vrlo teska za pronaci) ili da se zadovoljim remasterima. Zanimljiva stvar kod ovih remastera je, kad se sloze svi albumi hronoloskim redosledom, ispadne slika edija Samo njih i imam (Powerslave, Somewhere in Time i Seventh Son of a Seventh Son). Što se tiče kvaliteta zvuka, meni je isti kurac da li slušam Mp3 (i to u raznim bitrate-ovima) ili original. Sve je to trip da ima neke razlike, u stvari zavisi od toga kakvo ozvučenje imaš i kako podesiš equalizer. I da li si oprao uši. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Pa ti su jeftini jer su im jedni od loshijih. Mene vishe zanima za koliko bi imali da se nabave Keeperi,Master Of The Rings i tako to. Mada,ono shto bih ja stvarno voleo,al' je komplikovanije,je da krenem da skupljam ploche omiljenih bendova. Ali o tome tek za koju godinu. Keeper I u Mamutu 900 din. MOJ JE!!! Edited August 19, 2008 by MissDickinson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 meni se ne sviđa ta fora sa edijem, gde ima da se kupe originali bez toga? Nove tesko da ces naci, jedino da juris polovne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Jebo vas to, ja imam ploče Maiden-a, crknite!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Jebo vas to, ja imam ploče Maiden-a, crknite!! :) Znam, zato si mi i simpatična. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Keeper I u Mamutu 900 din. MOJ JE!!! Samo 900 kinti??? Je l' Expanded Edition il' obichan? Jebo vas to, ja imam ploče Maiden-a, crknite!! :) Pa ploche i jesu daleko vrednije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Pa ploche i jesu daleko vrednije. Normalno, kad ih je teže sačuvati. Zato su ih diskovi i zamenili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Pa ploche i jesu daleko vrednije. Sjajne su, kakve slike i boje, tekstovi. I atmosfera na ploči Normalno, kad ih je teže sačuvati. Zato su ih diskovi i zamenili. Moderno doba dolazi jarane, neće biti šporet, wc i ostale potrepštine na dugme a ostane gramofon Vala što se mene tiče, mogu lako sve da ih nabavim A što se tiče same ploče, jbt. ploča iz '83. radi k'o zmaj a disku običnom je četiri godine rok. Ali to je samo rok, meni se prije toga grebe i tako to. Ploče zakon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Jebo vas to, ja imam ploče Maiden-a, crknite!! :) Imam i ja Killers, Piece Of Mind, Powerslave i Live After Death. Ali ih ne slusham. Nemam gramofon. Svejedno, lepe su za gledati ih. Samo 900 kinti??? Je l' Expanded Edition il' obichan? Expanded. Bonus tracks: Victim Of Fate, Starlight, A Little Time(Alternative ver) i Halloween(video edit). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Imam i ja Killers, Piece Of Mind, Powerslave i Live After Death. Ali ih ne slusham. Nemam gramofon. Svejedno, lepe su za gledati ih. Pa kupi, makar je to lakše nać' nego ploču Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Moderno doba dolazi jarane, neće biti šporet, wc i ostale potrepštine na dugme a ostane gramofon Vala što se mene tiče, mogu lako sve da ih nabavim A što se tiče same ploče, jbt. ploča iz '83. radi k'o zmaj a disku običnom je četiri godine rok. Ali to je samo rok, meni se prije toga grebe i tako to. Ploče zakon To nije istina da je disku 4 godine rok, a grebe se samo ako ga slušaš kao nenormalna. Ja slušam Mp3, a originalne diskove kupujem iz fazona (radi samog posedovanja i da bih se divio bookletu), tek s vremena na vreme pustim sam disk, ionako nikakvu razliku ne primećujem između Mp3 i audio formata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 To nije istina da je disku 4 godine rok, a grebe se samo ako ga slušaš kao nenormalna. Ja slušam Mp3, a originalne diskove kupujem iz fazona (radi samog posedovanja i da bih se divio bookletu), tek s vremena na vreme pustim sam disk, ionako nikakvu razliku ne primećujem između Mp3 i audio formata. :) Ako ne primjećuješ razliku, onda stvarno ne znam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Expanded. Bonus tracks: Victim Of Fate, Starlight, A Little Time(Alternative ver) i Halloween(video edit). Jaoj,moram to da nabavim. Je l' ostala josh koja kopija u Mamutu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 :) Ako ne primjećuješ razliku, onda stvarno ne znam :) Sa mojim šugavim ozvučenjem na kompu, i da postoji razlika, ne bih je primetio. Uostalom, od produkcije zavisi da li će zvuk biti dobar, ako loše urade produkciju, džaba ti sve. Ne brini ništa, volim ja sex i uz ploču, onako kad krene da pucketa, baš je romantično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ma pojma ti nemaš. Samo filozofiraš a ništa bitno ne kažeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ma pojma ti nemaš. Samo filozofiraš a ništa bitno ne kažeš. Bitna su dela, a ne reči, u šta ćeš se uveriti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Koji jebach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Danas sam se vozio u autobusu sa onim pevachom Ortodox Celtsa. Neznam mu ime ali je imao Iron Maiden Serbia majcu. Ima gde da se nabavi takva majca, bash mi se svidela? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) pevachom Edit:Zove se Aca Seltik(tj. tako ga zovu,ne znam mu pravo prezime). Edited August 19, 2008 by Sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Aleksandar Petrović. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 To je official majica fan kluba i ne mozes je dobiti ,inace mozda si video glavnog lika maidenserbie on malo podseca na seltika hahahah ,ne verujem da je kelt uclaanjen u FC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Jaoj,moram to da nabavim. Je l' ostala josh koja kopija u Mamutu? Pa verovatno. Bilo ih je podosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts