Jump to content

Iron Maiden

Black Knight

Recommended Posts

Pa ti su jeftini jer su im jedni od loshijih. :)

Mene vishe zanima za koliko bi imali da se nabave Keeperi,Master Of The Rings i tako to. ;)

Mada,ono shto bih ja stvarno voleo,al' je komplikovanije,je da krenem da skupljam ploche omiljenih bendova.

Ali o tome tek za koju godinu.

Edited by Sandman

Hteo sam da pitam to u vezi Edijeve slike kada se poređaju albumi. Jel' su u sliku uključeni i Live after death i ona dva posle Fear of the dark? Ne bih voleo da moram da se cimam da i njih kupujem, a stalo mi je do te slike jako.
ja imam "No Prayer For the Dying" original i na prednjoj strani nema deo edijeve slike već je normalna crna pozadina:

album08_npftd_c.jpg

meni se ne sviđa ta fora sa edijem, gde ima da se kupe originali bez toga?

Da li ima neko ovde remaster originale (Izdati mislim '98)? Vizuelno su super uradjeni (imam TNOTB i Piece of mind) ali sam citao na nekom forumu da je zvuk losiji nego na originalima? Od originala imam SSOASS i X Factor, ali ne bih mogao da uporedim jer nemam dva ista albuma. Pitam to jer planiram da upotpunjavam kolekciju IM diskova, pa ne znam da li da jurim originalna izdanja (koja su vrlo teska za pronaci) ili da se zadovoljim remasterima.

Zanimljiva stvar kod ovih remastera je, kad se sloze svi albumi hronoloskim redosledom, ispadne slika edija ;)

Samo njih i imam (Powerslave, Somewhere in Time i Seventh Son of a Seventh Son). Što se tiče kvaliteta zvuka, meni je isti kurac da li slušam Mp3 (i to u raznim bitrate-ovima) ili original. Sve je to trip da ima neke razlike, u stvari zavisi od toga kakvo ozvučenje imaš i kako podesiš equalizer. I da li si oprao uši.

Pa ti su jeftini jer su im jedni od loshijih. :)

Mene vishe zanima za koliko bi imali da se nabave Keeperi,Master Of The Rings i tako to. ;)

Mada,ono shto bih ja stvarno voleo,al' je komplikovanije,je da krenem da skupljam ploche omiljenih bendova.

Ali o tome tek za koju godinu.

Keeper I u Mamutu 900 din. :pivopije: MOJ JE!!! :D

Edited by MissDickinson

Pa ploche i jesu daleko vrednije. :pivopije:

Sjajne su, kakve slike i boje, tekstovi. I atmosfera na ploči :):pivopije:

Normalno, kad ih je teže sačuvati. Zato su ih diskovi i zamenili.

:) Moderno doba dolazi jarane, neće biti šporet, wc i ostale potrepštine na dugme a ostane gramofon :)

Vala što se mene tiče, mogu lako sve da ih nabavim :) A što se tiče same ploče, jbt. ploča iz '83. radi k'o zmaj a disku običnom je četiri godine rok. Ali to je samo rok, meni se prije toga grebe i tako to. Ploče zakon :lol:

Jebo vas to, ja imam ploče Maiden-a, crknite!! :) :) :lol:

Imam i ja Killers, Piece Of Mind, Powerslave i Live After Death. Ali ih ne slusham. Nemam gramofon. :violent: Svejedno, lepe su za gledati ih.

Samo 900 kinti???

Je l' Expanded Edition il' obichan?

Expanded. Bonus tracks: Victim Of Fate, Starlight, A Little Time(Alternative ver) i Halloween(video edit).

:) Moderno doba dolazi jarane, neće biti šporet, wc i ostale potrepštine na dugme a ostane gramofon :)

Vala što se mene tiče, mogu lako sve da ih nabavim :) A što se tiče same ploče, jbt. ploča iz '83. radi k'o zmaj a disku običnom je četiri godine rok. Ali to je samo rok, meni se prije toga grebe i tako to. Ploče zakon :lol:

To nije istina da je disku 4 godine rok, a grebe se samo ako ga slušaš kao nenormalna. Ja slušam Mp3, a originalne diskove kupujem iz fazona (radi samog posedovanja i da bih se divio bookletu), tek s vremena na vreme pustim sam disk, ionako nikakvu razliku ne primećujem između Mp3 i audio formata.

To nije istina da je disku 4 godine rok, a grebe se samo ako ga slušaš kao nenormalna. Ja slušam Mp3, a originalne diskove kupujem iz fazona (radi samog posedovanja i da bih se divio bookletu), tek s vremena na vreme pustim sam disk, ionako nikakvu razliku ne primećujem između Mp3 i audio formata.

:) :) :) Ako ne primjećuješ razliku, onda stvarno ne znam :) :) :)

:) :) :) Ako ne primjećuješ razliku, onda stvarno ne znam :) :) :)

Sa mojim šugavim ozvučenjem na kompu, i da postoji razlika, ne bih je primetio. Uostalom, od produkcije zavisi da li će zvuk biti dobar, ako loše urade produkciju, džaba ti sve. Ne brini ništa, volim ja sex i uz ploču, onako kad krene da pucketa, baš je romantično. ;)