Lord Iffy Boatrace Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 hahah.Cuti malo lemmy odavno sam ja bio u tvojim godinama.Tako da znam kako ti je. UP THE IRONS!!! Quote
lemmy sixx Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Doziveo i preziveo. SHUT UP THE IRONS! Quote
blondie Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 kad ce maideni na turneju? ima li sanse da dodju u srbiju? ( ) Quote
greeter of the rising sun Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 ma da...kao sto su i ove godine bili....AKO dolaze, dolazice samo oko nas... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Nas ne mogu da promashe na sledecoj turneji.Zato sto su to GOLDEN YEARS tako da su bili i na World Slavery Tour i na Somwhere On Tour kod nas.A vec su najjavili da ce obici sva mesta sa te dve turneje znaci nas ne mogu preskociti.Najjavili su najvecu,najbolju i najduzu turneju ikad.Procitao sam u jednom Interview-u.Ali mislim ipak da ce pre biti turneja sa novim albumom pa onda Golden Years Tour.Videcemo!! POZ Quote
Anarki StarScream Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 pih....pederi... Zemunac, vrati se pod svoj kamen. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 nije munzeovac.... Quote
greeter of the rising sun Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 (edited) Nas ne mogu da promashe na sledecoj turneji.Zato sto su to GOLDEN YEARS tako da su bili i na World Slavery Tour i na Somwhere On Tour kod nas.A vec su najjavili da ce obici sva mesta sa te dve turneje znaci nas ne mogu preskociti.Najjavili su najvecu,najbolju i najduzu turneju ikad.Procitao sam u jednom Interview-u.Ali mislim ipak da ce pre biti turneja sa novim albumom pa onda Golden Years Tour.Videcemo!! POZ u kom si tacno interview-u procitao i gde? moram u svakom slucaju sama da se uverim...mada i da pise, ne mora da znaci da se ostvari...na zvanicnom sajtu su pred poslednju turneju cak objavili da ce nas posetiti 9. juna 2005., ali se to nikada nije desilo...i datum je izbrisan...mada se stvarno nadam... znaci koji (ciji) interview i gde? Edited October 20, 2005 by Cookie Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Nije tacno.Na officijalnom sajtu nije bilo nista o tom koncertu.Tu greshish.Bilo je samo na forumu. A link me mrzi da trazim.Samo se secam da je Bruce to izjavio!!! Up The Irons Quote
Protagonist Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Kad se setim dana prženja ovolike mase za koncerta maidena.... milina. Quote
NeSa Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 A gde to? u Budimpestu,mozda ovde ne sigurno Quote
fap_mashina Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 nije munzeovac.... Je li delikvent,da l' si stvarno taj u potpisu? Jebote,aj me upoznas sa Katarinom Radivojevic! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 nisam ja, to je ipak on.... Quote
NeSa Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 U al je smesno... sta ja da radim,zvanicno dolaze vec pet godina Quote
Angelystor Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Stalne musterije Vise mi smor da ih gledam.. Quote
NeSa Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 da,jebote...znam im repertoar napamet... bolje bi bilo da ne dolaze jedno par godina . Quote
Tomislav Sawyer Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Ma da, nek dodju van gog i partibrejkers, njih niko nikad nije video... Quote
greeter of the rising sun Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Nije tacno.Na officijalnom sajtu nije bilo nista o tom koncertu.Tu greshish.Bilo je samo na forumu. A link me mrzi da trazim.Samo se secam da je Bruce to izjavio!!! Up The Irons pisalo u planu turneje....i datum i SERBIA...ozbiljno..videla svojim ocima i proveravala svaki dan..svi smo se primili, ali nista nije bilo od toga...pored svih ostalih zemalja je pisalo i gde je koncert, u kom gradu, a pored Serbia danima nista...na kraju su je skinuli.... Quote
greeter of the rising sun Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 DOLAZE U JANUARU! kako znas? Quote
Angelystor Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Tetka mog brata od tetke radi u Komuni pa rekla mom dedi stricu. Quote
Recommended Posts