enclave Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Dok se oni pripremaju da overe festivale odo ja da overim MORDOR jer je snizenje i uzmem koji njihov disk. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Nisi ih ni video na ovoj turneji ipak? Quote
enclave Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Kako nisam? Gledao sam ih u Sijetlu i u Bukurestu. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 U BUKURESTU?Kako se onda nismo videli,a rekli smo taj viski da popijemo??? Quote
enclave Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Dok se oni pripremaju da overe festivale odo ja da overim MORDOR jer je snizenje i uzmem koji njihov disk. Tako i bejase. Kupih AMOLAD za svega 750 dinara. U BUKURESTU?Kako se onda nismo videli,a rekli smo taj viski da popijemo??? Nemam pojma. Ja sam uglavnom bio u autobusu i nisam izlazio. Ponekad-da popusim cigaretu. Mozemo viski da pijemo i ovako. Ne treba nam Maiden za alkohol. Quote
Totamealand Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Morao bih i ja da u skorije vreme svratim u Mordor. Od koliko do koliko im je vreme radnim danom? Kakve su to priče da se radnja zatvara? Quote
enclave Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 (edited) To su takve price da se u principu sve svodi na to da radnja, to jest MORDOR kao firma, ukoliko ona to jeste, zatvara. Za vise informacija okrenite sluzbu 94. Nema vise Maiden originala. Ja uzeo zadnji. Edited November 11, 2008 by enclave Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Mogli bi Maideni da svrate kod nas da cika Bruske odrzi obecanje za stadion kad vec rokaju 4. nogu turneje... Quote
enclave Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Iskreno matori boli mene kurac da li ce oni da sviraju kod nas ili ne kada ja znam da cu ih gledati na sledecoj turneji-negde(u vremenu ) Quote
Jelles Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Sta bi sa onim DVD-ovima iz Splita? Quote
Killing Floor Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Tako i bejase. Kupih AMOLAD za svega 750 dinara. Jebote dzabe... Quote
Runner Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Sta bi sa onim DVD-ovima iz Splita? Navodno su pronasli jos neke snimke, pa to sve sada hoce da umiksuju u novu verziju sa pet kamera Ma ko ce znati... Quote
aldj011 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Zna li neko nesto o ovome....... il' je patka!?: Britanski hevimetal sastav nastupa 11. februara u Beogradu „Iron Maiden“ najzad u „Areni“ - Četvrtak - 04.12.2008 Ljubitelji hevimetal zvuka imaju razloga za radovanje jer, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, legendarni bend „Iron Maiden“ ponovo stiže u Beograd. Koncert britanskog sastava zakazan je za 11. februar sledeće godine u „Areni“, a organizaciju je preuzela makedonska koncertna agencija „Avalon“. Ovo će biti i njihov jedini koncert na prostoru Balkana. Interesantno je što britanske metalce uvek prate najverniji fanovi, i to avionom kojim pilotira Brus Dikinson, pevač grupe. Zasad se na uglednom muzičkom sajtu „Pollstar“ još nije pojavio Beograd na spisku gradova zimske turneje, ali su naznačeni datumi u februaru posle koncerta u srpskoj prestonici. „Iron Maiden“ će tako nastupiti u Dubaiu, Indiji, na Novom Zelandu, u Meksiku, Venecueli, Kolumbiji, Peruu, Brazilu i Čileu... http://www.alo.co.yu/ljudi/10277/Iron_Maiden_najzad_u_Areni Quote
_powerslave_ Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Joj daj molim te boze da je ovo istina....aaaaaaaaaaaaaaa molim te.....znao sam da mi se neshto dobro mora desiti ovih dana aaaa... Quote
Night Prowler Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Aaaaa, ako je ovo istina, mislim da necu spavati do tada... Quote
_powerslave_ Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Bolje bi bilo da je istina, jer ako nije neko ce da najebe hehe...Znachi kad sam saznao, uzeo sam mobilni i slao sam kome god sam stigao poruku da legende ponovo dolaze! U chast ponovnog dolaska pustio sam najbolji album svih vremena, nema nishta od uchenja danas. Quote
Night Prowler Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Sada me, za razliku od proslog puta, niko nece spreciti da idem... Jos jednom, daj boze da je ovo istina Quote
Killing Floor Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 a joj, znaci ne mogu da verujem........... Quote
El Karnisero Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Kad objave na sajtu onda slavim.Jebes ti Alo,Pres,Kurir i ostala sranja. Quote
Маузер Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) Iron Maiden will be taking to the skies once again in 2009 for a fourth and final leg starting in Dubai on February 13th. Oficijalni sajt. Vest je od 10. Novembra! Ima nade! MAIDENNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited December 4, 2008 by Grishnackh Quote
Huszar Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Mozhda mi se ipak da posrecii chujem Aces High, Powerslave i Rime Of The Ancient MAtiner L I V E. \m/ Nadam se da se ne zajebavaju oni koji su ovu info pustili. Quote
Маузер Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Pazi, prosli put je kurir objavio prvi da maideni dolaze! Quote
Recommended Posts