Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kakvo štrebanje tekstova, ovo je opšta kultura. :rockdevil:

Ja ne znam cele Rime of the Ancient Mariner, Heaven Can Wait, Revelations i The Clairvoyant. :redface:

Vidis da neki ipak nemaju te opste kulture....ali mogu to da isprave do koncerta !! :) :) :P

Sto se mene tice...izbaciti Run To The Hills...ubaciti Flight of Icarus....i mogao bi umesto Can I Play With Madness, Aca D Veliki !! Savrsenstvo !! :rockdevil:

Posted
Na koju foru da nahvaram Harrisa da mi potpise precisiona?

Na koju foru da kresnem Harrisovu cerku ?

Kad je vec pomenuh....pa nece valjda ona opet biti predgrupa !! :) :)

Posted
Kako su ljudi napaljeni, a koncert joshnije ni potvrdjen! :D DIVNO! ;) Ima da atmosfera bude josh bolja nego proshli put!

Ja čekam Princa da nas prosvetli informacijom da na oficijalnom sajtu još uvek nema ništa o koncertu. :) :) :)

Posted

Samo ne Lauren...

Ma nema veze... Kad je Maiden u pitanju i nju cu da podnesem... Ali zato kad krene Cercil...

@Raven

Ne, otici cu na koncert a da ne znam te pesme, idi bre... ;)

Posted
Can I play with madness je meni nevidjeno sranje, jedina pesma koja kvri setlistu...

Slazhem se! Nikad je nisam podnosio, a kao hit je (nije mi jasno kako i zashto) i uvek je na setlistama.

A shto se tiche predgrupe, bolje da je nema! Kako je na Queen-u i na Tarji bilo lepo bez predgrupe, i ostali smo zhivi! :D Ali se bojim da nam Lauren ne gine opet! :violent:

Posted (edited)

@Divlji Tigar

To si upravu...kako su do bola smorili u Splitu neki hrvatski "metalci" !!! Jaoooooooooooo.....

Mada .... savrseno bi bilo samo Maideni !! :da:

@Routasydän

Pomeri se s' mesta !! :)

Edited by RaVeN
Posted (edited)

Ma bilo bi dobro da ubace Kreator i Eluvietie, ona druga 2 ko jebe. :)

E, stvarno jbt, kada bi malo izmenjali listu (al' u istim albumskim okvirima naravno), to bi bilo do yaya! Još uvek saaaanjam (ovo beše pesma Galije) Alexandera, Only the Good Die Young i Caught Somewhere in Time! A da izbace RTTH, 666, CIPWM...

OK, da vidim zainteresovane za čekanje na aerodromu, ovoga put mora i to da se obavi! I 1. red pa makar izginuo! :rockdevil:

Eno Stipe Juraš iz Maiden Croatia (oduvek bio insajder za Maidene) potvrdio, i kaže d a treba da objave na ofic. sajtu oko 17h...

EDIT:

AAAAAAAAAAAAA! Dok sma ja kucao istovremeno na milion foruma, objavili!! Kako ono Duško Dugouško na nekom crtaću... AIUUAIUAUIUAUIAUIUAUIUAUIU!!!!!!! :veseli::rockdevil:

Edited by crusader84