Aces High Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/8/...3.html#comments Quote
Night Prowler Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ovo mi je ostvarenje svih snova IDEMO!!!!! Quote
Routasydän Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Eh kad bi jos svirali "Blood Brothers" i "Alexander the great" pa da zaplacem od srece Quote
Night Prowler Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ma nema sanse za Alexandera realno... Beograd je prvi cert na turneji, pa necemo saznati setlistu... Sto je super, jer ionako sam obecao sebi da ne zelim da je znam pre certa Mogli bi da opice Infinite Dreams... Mada koliko ja kapiram setlista ce biti The Early Days vs Live After Death vs Maiden England... Quote
Mita Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Eh kad bi jos svirali "Blood Brothers" i "Alexander the great" pa da zaplacem od srece eh kada bi svirali sve albume 1980-1990 bio bi presrecan Quote
jana03 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 eh kada bi svirali sve albume 1980-1990 bio bi presrecan pa to će i sviru no kopj karanfilč mito se vidimo na KONCERTU Quote
Night's Blood Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ovaj put se odricem Kreatora. Skenjala sam se letos kad su bili u Splitu i nisam ocekivala da ce doci kod nas sa takvim koncertom, ali , cuda su ipak moguca!!! :da: Quote
crusader84 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) Ima da se skida dnevnik sa sajta, samo, danas ima jucerasnji, sutra ce biti danasnji. Oko 90 MB. Već su stavili i današnji. kad skinete, premotate tačno na 30min:00s i tu negde kreće najava, kad završe o Ćetkoviću. Ako neko ima baš sporu vezu, i hoće da se iscima bar da vidi Bruceovu izjavu samo, evo stavili je ovamo: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/8/...граду.html Edited December 4, 2008 by crusader84 Quote
Aces High Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) Zvanicno idem i ja..... :veseli: Nemate pojma koliko sam uzbudjen. A idem sa caletom. Jbg moj cale je veliki fan Maiden-a, i on covek da vidi njih A taman sviraju 80-88, bas ono sto voli najvise.... Tako da vidimo se na koncertu.... Edited December 4, 2008 by Aces High Quote
jana03 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 'ale ti je car!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Routasydän Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) Vaistinu Car!!! Inace i ja volim taj period 80-88 Inace danas mi stiglo ovo, narucio sam pre nedelju dana, taman se poklopilo sa ovom vescu http://www.ikstrim.net/majice/slika.php?slika=82 Edited December 4, 2008 by Routasydän Quote
El Karnisero Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Potpis mi je korigovan,a stavio sam i svotu koju imam.Za sada 900.sutra vec 1 000,za mesec dana 2 000,znaci i ako sjebem ocene i ako me ne puste i ne daju mi pare ja sam u Areni.Molim lepo. Quote
El Karnisero Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ne jos.Zna se da ce biti fan pita. Hrvati organizuju prevoz majke im ga nabijem,znaci moram da zbavim kartu pre nego sto zapalim za Bosnu. Quote
Aces High Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Mogli bi kod nas da odsviraju 22 Acacia Avenue, davno je nisam cuo live!!! Quote
Killing Floor Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 E to bi bio stvarno pun pogodak... Quote
Totamealand Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Nemate pojma koliko sam uzbudjen. A idem sa caletom. Jbg moj cale je veliki fan Maiden-a, i on covek da vidi njih A taman sviraju 80-88, bas ono sto voli najvise.... Ako, ako, valja se. Ja sam na nekoliko koncerata išao sa ćaletom, ali ovo već nije za njega. Tako da ovaj put idem sa ekipom. Quote
Aces High Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 (edited) Edit: Pogresno sam shvatio tvoj post, izvini hahahaha Edited December 5, 2008 by Aces High Quote
MissDickinson Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 (edited) Nego ljudi... Sad nesto gledam njihovu stranicu na last.fm... Pise da su clanovi benda bili (sto se tice osoba po imenu Paul) Paul Cairns Paul Day Paul Di'Anno Paul Todd Koji su sad ovi? Edited December 5, 2008 by MissDickinson Quote
Andrija Smith Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Wikipedia kaze gitaristi, bivsi naravno. Quote
Andrija Smith Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Bila bi fora da barem malo opice Loneliness of a long distance runner, i to samo kod nas! U ime 1986. i Pionira. Quote
Totamealand Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Paul Todd Ovaj je svirao gitaru, i to čitavih nedelju dana. :) Ozbiljno. Quote
crusader84 Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Ne, jača bi fora bila da odsviraju Alexandera, pa im se ne svidi kako su ga odsvirali, i ne odsviraju nikad više, pa uđemo u legendu po drugi put. Izmenjali oni podosta članova pre nego što su izdali 1. album. Samo pevača bila 2 pre Di'Anna. Quote
Recommended Posts