The Trooper Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Pogledajte i poslušajte kako lik peva Children Of The Damned. Ja sam odlepio kad sam čuo. Samo bubnjar im je malo pogubljen a gitare se slabo čuju. dobro peva tip... falsira na par mesta, ali ipak, da mu je neki studio ispalo bi perfektno Quote
Totamealand Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=OmyoMTp60cE Ja sam se valjao od smeha...Nicko peva Age Of Innocence !! :) Fenomenalno, po meni verzija bolja od originala. Ali bez zajebancije, nikada nisam bio fan pesme. Najviše mi se sviđa kako peva onu gitarsku harmoniju posle sola. Quote
Night Prowler Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 I meni je isto bolja od originala, mada mi se i original svidja... Quote
mazoel Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TzTl_4_YOAU Quote
Night Prowler Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 (edited) Upravo gledam koncert iz Porto Alegrea sa ove turneje, i bas je uzivanje gledati koncert Maidena na kome se kadrovi ne smenjuju na svakih pola sekunde... Harisu zaista treba zabraniti da mixuje DVD-je Edited January 13, 2009 by Night Prowler Quote
Routasydän Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Upravo sam narucio karte, jel neko bio skoro na blagajni Arene, jel guzva? Moram sutra da pokupim karte. Inace uzeo sam tribine, licenm prema bini, znaci sektor 431 negde u sredini UP THE IRONS Quote
crusader84 Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Nije bilo gužve pred Arenom ni prvog dana prodaje, pa ne bi trebalo ni sada. btw Ponesi teleskop neki na koncert. Quote
crusader84 Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Upravo gledam koncert iz Porto Alegrea sa ove turneje, i bas je uzivanje gledati koncert Maidena na kome se kadrovi ne smenjuju na svakih pola sekunde... Harisu zaista treba zabraniti da mixuje DVD-je Loša stvar kod tog snimka što su gotovo isključili publiku u audio mixu, ne da se ne čuje ništa od čuvenog brazilskog fanatizma, nego se čak i ovi što izađu na binu za HCW ne čuju, ali zato pustiš malo amaterski snimak neki da dočara atmosferu. http://www.youtube.com/watch?v=KfBQXTqDOHw Quote
Routasydän Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Pa to je Arena, nije Marakana Quote
crusader84 Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Al' svejedno su daleko tribine, ja sam na Knopflerovom certu sedeo negde otprilike po sredini severne tribine na nivou 200, to su sada ova skuplja golden seats, pa mi i odatle bilo daleko. Quote
MissDickinson Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Pa dobro, ipak Arena nije stadion, ne bi trebalo to da bude mnogo daleko... Quote
Routasydän Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Pa dobro, ipak Arena nije stadion, ne bi trebalo to da bude mnogo daleko... Slazem se, a i manja je guzva, ja bih poludeo u onom fan pitu A zlatna sedista su na 2 metra od trbina I verujem da ce zvuk biti extra ultra mega jak Quote
MissDickinson Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Nije bilo izmena cena. Imas ovde --> http://www.tickets.co.rs/ Quote
Guest inferno intruder Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Konacno,koja je set lista?Ko mi kaze tacno,posle koncerta na Quote
Routasydän Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Zikino kolo moravac uzicko kolo case lomim ruke mi dlakave ginem ginem da ti skinem haljinu sto susti Jel to dovoljno da te motivise da dodjes na koncert? Quote
Warner Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 ginem ginem da ti skinem haljinu sto susti uz tu bajinu,ja sam mnoge ribice svlachio i spolovilom krutim tlachio Quote
Alucard Earl Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Sve se,ipak,svodi na: Children of the Damned..... Ni oni vise nisu... Alucard Earl of Black Quote
TopOfTheMorning Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Upravo skinuh The Chemical Wedding film ... Odgledacu ga danas pa cu javiti utiske. A za sve koji bi pogledali, evo ga single file link, tako da se ne smarate da skidate u delovima ili preko torrenta : http://depositfiles.com/en/files/8112920 Pa ko voli nek' izvoli ... Quote
Routasydän Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 (edited) Ja jos uvek nisam nasao nikakav srpski prevod Edited January 14, 2009 by Routasydän Quote
RaVeN Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 (edited) Ako ga sam ne prevedes...neces ga skoro naci !! Edited January 18, 2009 by RaVeN Quote
Bata Trokrilni Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Koji će vam kurac srpski prevod? Ionako DivX-ovi po pravilu imaju loše prevode, muka mi je to da gledam. Engleski subtittle je zakon. Quote
vegeta Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 slazem se u potpunosti! bolje mi je da gledam bez prevoda nego sa srpskim il jos gore hrvatskim! engleski je najbolji! ako nesto ne cujes samo procitas, a lako se nalazi! mrzim kad neko sa kime gledam nezna engleski pa moram da trazim srpski! Quote
Recommended Posts