Kwlt Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 megapwned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Ma ovo je najluđi 'cert, kad im nestalo struje pa su igrali fudbal na bini. Jel može neko da prepriča šta je tačno Bruce sve pričao ovde? Kapiram uglavnom, Sharon-zla veštica sa zapada, nešto je zajebavao tonca, i valjda Adriana, ali nisam skontao sve reči, jbg meni engRish ide mnogo bolje kada čitam, nego kad slušam, naročito ako priča neko kome je engleski maternji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 (edited) E ljudi,jel ima neko sliku plakata za koncert na Sajmu 2007e (onaj što je bio lepljen po gradu) kao wallpaper tj.sliku za komp,preturo sam po netu 2 sata i nisam našo ništa,ako ima neko neg uploaduje ako je takva slika i postojala,hvala unapred Edited March 19, 2009 by KROSTIC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
la Fée Verte Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Khm.. nisam baš fan Maidena. Mislim da imaju dobre stvari, ali su postali komercijala. Nije to više bend, već firma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Greška. Maideni nisu firma, već institucija metala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Realno, trebali su da ostanu underground, kako su samo smeli da postanu institucija i brend. Ma sram ih bilo ! lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ma Maideni su se prodali jos kad su izdali The Soundhouse Tapes. Sram ih bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ma prodali su se već kad je Di'Anno došao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 (edited) Ma ovo je najluđi 'cert, kad im nestalo struje pa su igrali fudbal na bini. Jel može neko da prepriča šta je tačno Bruce sve pričao ovde? Kapiram uglavnom, Sharon-zla veštica sa zapada, nešto je zajebavao tonca, i valjda Adriana, ali nisam skontao sve reči, jbg meni engRish ide mnogo bolje kada čitam, nego kad slušam, naročito ako priča neko kome je engleski maternji. Evo i snimak fudbalske utakmice :) EDIT: Najjaca finta kad Nicko hoce petom da odigra...pwned Edited March 20, 2009 by RaVeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Sto rece neko-Realno,prodali su se pre nego sto ste iz picke ispali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agaston Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) Khm.. nisam baš fan Maidena. Mislim da imaju dobre stvari, ali su postali komercijala. Strašno me zanima, kada ljudi nabace ovakav komentar, šta u stvari oni očekuju??? Stvarno bih voleo da čujem malo bliže? Šta je to trebalo da uradi neki bend da ne bi bio komercijalan?!? ps. Samo BUDALA svira za džabe, pa čak i ono što voli!!! Edited March 22, 2009 by agaston Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Oce li RNA praviti neki tribute? Tri sata Maidena,kako to dobro zvuci... Naravno,ako jos u vek moze da izdrazi Могу да издржим, али у садашњој ситуацији тешко да ћу имати времена у скоријем периоду. И да ље остаје као жеља да се понови концерт од пре 6 година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Da odradite Where Eagles Dare, Public Enema Number One i Judas Be My Guide obavezno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Mogli bi i Back in the village. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agaston Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Rime Of the Ancient Mariner... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ma celu diskografiju Nego jel ima neki pro shot sa ove turneje (npr u Riju sto su svirali 14-og)?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 (edited) Ma celu diskografiju Nego jel ima neki pro shot sa ove turneje (npr u Riju sto su svirali 14-og)?... Misliš iz ove godine? Pro još uvek jok, ima fin audience iz Christchurch-a, ja nabavio. Mada im je tu još bila ona oskudnija scenografija, kao kod nas, čeka se Južna Amerika sa full scenom i onim ludacima dole. Gledao neko Buenos Aires 2001? To onaj cert na kome su svirali Out of the Silent Planet i Fallen Angel, ima i na Youtubeu da se vidi... Kako luda publika, ono osećam sve navijači Boke i Rivera, pa preneli fanatizam sa utakmica. Znači kreće Blood Brothers i odjednom staje muzika, Bruce ih poziva da se smire malo. Edited March 23, 2009 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 čeka se Južna Amerika sa full scenom i onim ludacima dole. Pa oni su skoro zavrsili ceo posao ... jos 3-4 koncerta i kraj turneje !! Nego, kako li je samo izgledalo na stazi Hoze Karlos Pace .... uhhhhhhh Ne verujem da ce se pojaviti jos jedan pro-shot snimak sem Porto Alegre-a !! Imas li ceo taj koncert iz 2001 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 a oni nista ne razumeju :) i nastavljaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Pa oni su skoro zavrsili ceo posao ... jos 3-4 koncerta i kraj turneje !! Nego, kako li je samo izgledalo na stazi Hoze Karlos Pace .... uhhhhhhh Ne verujem da ce se pojaviti jos jedan pro-shot snimak sem Porto Alegre-a !! Imas li ceo taj koncert iz 2001 ? Mislim čekaju se snimci odozdo. Koliko ja videh, ima iz Montereja, isto od prošle godine, ali i u Montereju i u Porto Alegreu im je falila scenografija, pirotehnika i čuda, tako da za kompletnu akciju trenutno ostaju HQ audience shotovi, npr iz NY i LA, ili od evropskih čini mi se da ima iz Finske sa oba koncerta, i možda još koji... Naravno očekuje se da ozdo procuri i koji ovogodišnji pro-shot, a tamo imaju full show ove godine, ako sam dobro skontao. Nije ceo koncert, ali to je valjda sve što je emitovano na TVu... http://www.ead666.com/Temp/DVD/2000/2001-0...20Aires_v2.html To je ovaj snimak, samo što je kod mene drugačiji menu i Evil je cela na prvom disku a drugi počinje sa Fear, zapravo sam ja to dobio na dual layeru pa se igrao malo. (jebeš debile koji bootlege turaju na dual layer ) Edited March 24, 2009 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Meni nikad nece biti jasno zasto ima toliko ljudi koji pljuju na Maidene,kao komercijala pizde materine,oni jebeno sviraju toliko vremena da je normalno da imaju ovoliko fanova zato sto prave lepu muziku za ushi i ne vidim sta je lose u tome sto se mnogi ljudi kunu u njih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 haha kakvi ludaci bre u Argentini 2001 Ma mora da bude neki pro shot iz ove godine, sigurno ce biti jos jedan Rock In Rio (nadam se) a mozda i mi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 stvarno se nadam da će biti neki i iz arene. red bi bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Nece biti, dzabe se nadate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 xxxx POGLECHNITE!!! xxxx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts