Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ajd' da malo pokrenemo temu :cool: . Vaš omiljeni tekst IM-a?

My top 3:

1. Hallowed Be Thy Name

2. Revelations

3. Wasted Years (najviše zbog najboljeg refrena u istoiiji rock muzike, barem po meni)

Edited by M-16
Posted

Best New Band:

Glasao za Chickenfoot zato sto sam samo za njih cuo od svih ovih, ali ne znam nijednu njihovu pesmu :)

Album Of The Year:

Dvoumio sam se izmedju Death Magnetic i Chinese Democracy ali ipak sam glasao za DM.

Band Of The Year:

Zna se :rockdevil:

Reissue Of The Year:

Nista od ovih reizdanja nisam slusao (vecinu originalnih jesam), al' sam glasao za Black Sabbath.

DVD/Films Of The Year i Event Of The Year:

ZNA SE :rockdevil:

Posted
...ako je moguce onaj oficijalni sto je isao na video bimovima...

Oficijalni bootleg? :unsure::unsure:

Nema takvog, koliko ja znam postoji samo video snimak sa tribina, kao i par full-length audio snimaka, od kojih je jedan zaista odlican.

Posted

Ti "oficijelni" na neku foru izranjaju samo kod ludih Latinoamerikanaca. :) Ja još nisam video nijedan pro-shot sa cele turneje koji nije iz Meksika/Brazila/Argentine/Čilea. :)

Posted
Ti "oficijelni" na neku foru izranjaju samo kod ludih Latinoamerikanaca. :) Ja još nisam video nijedan pro-shot sa cele turneje koji nije iz Meksika/Brazila/Argentine/Čilea. :)

:confused: jbga... ja sam mislio da ima da se nabavi taj "oficijalni" iz arene... :surprised: smor...

Posted (edited)

Bogovi hevi metal pa i sveukupno metal muzike, objavili su milion albuma i milijardu pjesama od kojih su bar 500 miliona vrhunske i koje su otpjevali na 200 miliona koncerata. :rockdevil:

Edited by anon