Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma dajte ljudi, budite malo realni. Ko je lud da ih dovodi 3 puta za 4 godine? Po mom mishljenju Mejdeni vishe nece dolaziti u Srbiju. Naravno, voleo bih da greshim, al cenim da je tako. A i kad bi doshli ponovo, ako bi bilo 7-8 hiljada ljudi to bi bio ogroman uspeh...

Posted

Ako su organizatori dobro proshli oba puta ( u shta ne sumnjam ) zashto ih ne bi doveli opet ? Naravno da ce doci, da li bash sledecu turneju videcemo. I verujem da bi bilo dosta ljudi, tj oni su bend koji konstantno i uvek mozhe da dovede nekih 15-ak hiljada. ;)

Posted

Da li se neko seca ili sam se ja isptripovao da je Brus (na ovogodisnjem koncertu) obecao dolazak u BG posle novog albuma?

Mozda se zbog toga prica o tome.

Posted
Ko je lud da ih dovodi 3 puta za 4 godine?

E bas zato! U Jututuniji je sve moguce... :evotigana:

Da li se neko seca ili sam se ja isptripovao da je Brus (na ovogodisnjem koncertu) obecao dolazak u BG posle novog albuma?

Mozda se zbog toga prica o tome.

Moze on da prica sta 'oce, kao da ga neko pita.

Posted

Pa ako ti je dobro bilo bash zato cesh doci ponovo, nije to svake srede pa da dosadi. ;) Ja sam se na neke koncerte dvoumio da li da idem i tako mi je bilo dobro da bih sledeci put otishao pa da zemlja gori.

Inache, HB Bruce. ^^ :D

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
Мејдени никад не могу да досаде. могао бих да их гледам сваке недеље!

и, наравно, СРЕЋАН РОЂЕНДАН БРУС!!!

Brus je svršio zbog ćestitke.

Posted (edited)

^ Хајде бре бежи с теме о Мејденима, немој да ме нервираш својим глупостима. Опасно ћеш ме наљутити, кунем ти се у астрологију! :twisted:

-----------------------

СВЕ од Мејдена што слушам, упијам, чујем - једноставно савршено. Мало по мало, с времена на време схватам да су они једини које је заправо и вредно слушати, а песме су им ТАЈМЛЕС!

http://www.youtube.com/watch?v=qnerKWaWvKE

Edited by Onime no Kyo
Posted

:)

Da, da, godina dana od Splita. I ja sam se jutros toga sjetio. Mada nisam odmah zapazio da je koncert u Areni bio tacno sest mjeseci kasnije.

Kakogod, bilo je odlicno oba puta, svaki dogadjaj je bio zanimljiv na svoj nacin ;)

Samo Djole-prevoz i Transylvania!!!

:rockdevil:

:pivopije:

Posted

Djole-trans, molim lepo, nemoj da prepravljaš! :) U ovo vreme je uveliko bila ludnica (s obzirom da su kasnili zbog Bruceovog švrćkanja). Jebo mater, mi smo 2x za 6 meseci čuli Marinera npr!