M-16 Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) Morao sam da postujem svoj 666 post na ovoj temi UP THE IRONS!!!!!!!!!!! Edited August 23, 2009 by M-16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Hail!!! \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=1152 Priprema se čovek za penziju, nema zajebancije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Death Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 (edited) Ja sam zbog Adriana poceo pecati. Uopste se nisam pokajao! Pecanje je prava stvar. Edited August 27, 2009 by Dr Death Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 (edited) Pecanje je prava stvar. potpuno ti se smiri mozak i budes odmoran psihicki Edited August 27, 2009 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 potpuno ti se smiri mozak i budes odmoran psihicki Meni bas suprotno. Posto sam taraba i nemam strpljenja za pecanje nimalo brzo popizdim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Tako izgleda čoveku odmor između turneje i snimanja novog albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Ne znam da li je neko napisao ovo posto je stara vest al' nema veze: New Iron Maiden Album Out in 2010 Wednesday, April 22, 2009 IRON MAIDEN are to return to the studio and the road in 2010. According to drummer Nicko McBrain, in an interview with Rock Radio in the UK, “We have actually booked a studio and I think we’ll kick off in the second week of January with the new record…. As to touring – the end of the year, or definitely 2011. We may actually go out at the end of 2010. Once you’ve got the new album finished and packaged, and the record company’s happy with all the bits and pieces, then you want to go touring.” Sto se mene tice, ne trazim 80-te, nek budu dugacke pesme i produkcija sa AMOL&D, samo da bude malcice brzi album i meni super 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Sto se mene tice, ne trazim 80-te, nek budu dugacke pesme i produkcija sa AMOL&D, samo da bude malcice brzi album i meni super +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Sjajno. Očekujem još komplikovaniji i ''epskiji'' () album od AMOLADA. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Neće nas razočarati, to je sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 (edited) Neće nas razočarati, to je sigurno Nadam se da nece... U svakom sluchaju moze samo da bude bolje Edited September 11, 2009 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Sjajno. Očekujem još komplikovaniji i ''epskiji'' () album od AMOLADA. Nedo Bog (ili Sotona, kako ko voli), ali ne očekujem najgoru varijantu. Prva pesma zvuk vetra, trajanje 6:06; druga pesma zvuk talasa koji udaraju od stene, trajanje 13:13; treća, zvuk mačeva 10:59; četvrta, rika jelena pred parenje 11:04, i tako dalje, da bi se završilo sa dvadesetjednominutnom epskom pesmom u kojoj se uglavnom čuje zvuk vatre i paljenja drevnog sela. Gost na albumu: Šon Koneri koji će u ulozi naratora pričati zanimljive priče iz istorije Velike Britanije. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Nedo Bog (ili Sotona, kako ko voli), ali ne očekujem najgoru varijantu. Prva pesma zvuk vetra, trajanje 6:06; druga pesma zvuk talasa koji udaraju od stene, trajanje 13:13; treća, zvuk mačeva 10:59; četvrta, rika jelena pred parenje 11:04, i tako dalje, da bi se završilo sa dvadesetjednominutnom epskom pesmom u kojoj se uglavnom čuje zvuk vatre i paljenja drevnog sela. Gost na albumu: Šon Koneri koji će u ulozi naratora pričati zanimljive priče iz istorije Velike Britanije. Ne seri Ja ocekujem bolji album od AMOLAD-a... AMOLAD je moj cetvrti omiljeni album MAIDEN-a, tako da... SAMO SE MOLIM BOGU (STEVE-u ) da ima bar 3 malo krace pesma, sa dobrim refrenima, stvorenim za koncert... Sve u svemu, AMOLAD nije album za koncerte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Ja se nadam da će biti bolji od predhodna dva albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Brave New World je model kvalitetnog i modernog Iron Maiden albuma. Najvise bih volio da opet snime nesto slicno tome. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Da, ali bez preteranih ponavljanja refrena. I da nebude prioritet da pesma bude duza od 8 min. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Ima li neko da okaci pesmu I Live My Way u 320 KBPS ili FLAC? Ja se ubi trazeci, ali imaju samo neki shit ripovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Ja sam jednom tražio, ali izgleda da je svugde shit rip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Brave New World je model kvalitetnog i modernog Iron Maiden albuma. Najvise bih volio da opet snime nesto slicno tome. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) Samo iz razloga jer kvalitet ne opada od prve do poslednje pesme. Jedna Paschendale ili Brighter Then a Thousand Suns bi sigurno nashle svoje mesto na BNW-u ( ovde pricham o kvalitetu a ne kako bi se tematski uklopile ) ali BNW nema npr. New Frontier ili Lord of Light koje da se razumemo nisu loshe pesme ali neshto slabije od hitova sa BNW-a. Kad se doda tu Wildest Dreams koju ne bih ni komentarisao, No More Lies koju unishtava slab refren, vidi se zbog chega je BNW ipak jedan od najboljih maiden albuma bez sumnje dok su kod sledeca dva ipak neshto loshije kritike, pogotovu shto se tiche DOD-a. Edited September 16, 2009 by TopOfTheMorning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Samo iz razloga jer kvalitet ne opada od prve do poslednje pesme. Jedna Paschendale ili Brighter Then a Thousand Suns bi sigurno nashle svoje mesto na BNW-u ( ovde pricham o kvalitetu a ne kako bi se tematski uklopile ) ali BNW nema npr. New Frontier ili Lord of Light koje da se razumemo nisu loshe pesme ali neshto slabije od hitova sa BNW-a. Kad se doda tu Wildest Dreams koju ne bih ni komentarisao, No More Lies koju unishtava slab refren, vidi se zbog chega je BNW ipak jedan od najboljih maiden albuma bez sumnje dok su kod sledeca dva ipak neshto loshije kritike, pogotovu shto se tiche DOD-a. Pa ne znam, po meni je Dance Of Death najbolja pesma Maiden-a od No Prayer For The Dying pa do danas... Realno... A sto se tice albuma.. Pa, ne znam, meni je Brave New World najslabiji u studijski album od zadnja 3, ali je uzivo mozda i najbolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Samo iz razloga jer kvalitet ne opada od prve do poslednje pesme. Jedna Paschendale ili Brighter Then a Thousand Suns bi sigurno nashle svoje mesto na BNW-u ( ovde pricham o kvalitetu a ne kako bi se tematski uklopile ) ali BNW nema npr. New Frontier ili Lord of Light koje da se razumemo nisu loshe pesme ali neshto slabije od hitova sa BNW-a. Kad se doda tu Wildest Dreams koju ne bih ni komentarisao, No More Lies koju unishtava slab refren, vidi se zbog chega je BNW ipak jedan od najboljih maiden albuma bez sumnje dok su kod sledeca dva ipak neshto loshije kritike, pogotovu shto se tiche DOD-a. Fenomenalno je sto se za bend koji postoji 30+ godina toliko pricao o poslednjih nekoliko albuma u kontekstu najboljeg albuma benda ili jednog od najboljeg, kad se tu doda da je taj bend Iron Maiden ciju istoriju krase samo fentasticni albuma i zlatna istorija tokom koje su snimljeni albumi, pa da ih ne nabrajam, od 3. do 7. recimo. Meni je BNW albumcina i stvarno su me odusevili i iznenadili jer nisam znao u kom ce pravcu ici kada se Dickinson vratio. Inace taj album i dalje obozavam i meni je takodje medju naj maiden albumima. Inace sadrzi pesmu koja mi je recimo u top 3 maiden pesama - The Nomad!!! Ufffff. Nije nesto popularna medju fanovima i ne spominje se cesto ali mene izludjuje. Sto se tice Dance of Death. Takodje fantastican album, ali nesto mi kod njega nije leglo, ali ne toliko sto se tice pesama koliko mozda produkcije ili tako nesto. Ali svakako odlican album. I najzad AMOLAD!! Za mene je to najbolji maiden album. I mislim da je to savrsen IM album. Odmah da kazem da mi je JEDINA mana prva pesma koju uvek preskocim. Ali posle toga krcat je svim i svacim sto maidene cini posebnim. Uvek sam sanjao da ce jednog dana izdati tako nesto i svi snovi su mi ispunjeni. Sledeci album moze da bude gori od Goge Sekulic, kako god njen zvucao, ja im oprastam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Nomad mi je prvi vrhu liste pesama koje nikad nisu svirali uživo a voleo bih da čujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts