Night's Blood Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 (edited) Mene je Number of the Beast smorila. EDIT: Inace, otisla bih na svaki koncert koji odrze ovde. Edited November 12, 2009 by Night's Blood 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Neće nikad da izbace te klasične pesme, jer stalno nailaze novi i novi mlađi fanovi koji bi hteli to da čuju. Pa nailaze i ostalim bendovima, ali oni imaju muda (ili zelje za uvjezbavanjem, sta god) da znacajnije mijenjaju set liste... Pogledajte Metallicu, maltene da nema sanse ni blizu da pogodis listu pred bilo koji koncert! Dok kod Maidena nema sanse da promasis za vise od 1 pjesme... Steta sto je tako... Ali opet, otici cu ako bude negdje u blizini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Pa nailaze i ostalim bendovima, ali oni imaju muda (ili zelje za uvjezbavanjem, sta god) da znacajnije mijenjaju set liste... Pogledajte Metallicu, maltene da nema sanse ni blizu da pogodis listu pred bilo koji koncert! Dok kod Maidena nema sanse da promasis za vise od 1 pjesme... Steta sto je tako... Ali opet, otici cu ako bude negdje u blizini. Pa bolje tako, nego na primer da u Madjarskoj sviraju Flight Of Icarus (i tako neke redje pesme), a kod nas ne... Meni je to menjanje pred svaki koncert SRANJE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Da li neko mozda ima linkove za koncert iz '88 ili '87 u Birmigemu? (Ne secam se tacne godine). Imam to na kaseti ali ne mogu da je pronadjem (tj moj cale je ima)... Ako nadjete linkove, bicu vam mnogo zahvalan... Cheers!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Ja bih voleo da ponove listu sa Rock In Rio-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Pa bolje tako, nego na primer da u Madjarskoj sviraju Flight Of Icarus (i tako neke redje pesme), a kod nas ne... Meni je to menjanje pred svaki koncert SRANJE. Ja i nisam rekao da mijenjaju iz koncerta u koncert, ali da je barem znacajnije osvjezavaju iz turneje u turneju.... Jedan drugar i ja se vec vise od 10 godina kladimo u pogadjanje Maiden liste pred svaku turneju i vec nekoliko puta sam pogodio sve a cak i pred ovu turneju kad su posljednji put svirali u BG sam promasio samo Phantom of the Opera Elem, nema puno vecih fanova Maidena od mene, ali jednostavno kad nekog slusas skoro 20 godina i kada si ih gledao uzivo mnogo puta, ta predvidljivost naprosto pocne da te umara... Razumijem da je nekome ko ih slusa par godina jos uvijek sve to interesantno, ali nakon toliko godina na sceni, treba pokazati ipak malo vise kreativnosti i hrabrosti nego vjecito ugadjati novopridoslim cetrnaestogodisnjim "fanovima" koji Maidene znaju preko mp3 ili Edward The Great ili nekog slicnog sranja.... A ko ce ugadjati nama matorima koji kupujemo ulaznice i albume vec decenijama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 (edited) Ja i nisam rekao da mijenjaju iz koncerta u koncert, ali da je barem znacajnije osvjezavaju iz turneje u turneju.... Jedan drugar i ja se vec vise od 10 godina kladimo u pogadjanje Maiden liste pred svaku turneju i vec nekoliko puta sam pogodio sve a cak i pred ovu turneju kad su posljednji put svirali u BG sam promasio samo Phantom of the Opera Elem, nema puno vecih fanova Maidena od mene, ali jednostavno kad nekog slusas skoro 20 godina i kada si ih gledao uzivo mnogo puta, ta predvidljivost naprosto pocne da te umara... Razumijem da je nekome ko ih slusa par godina jos uvijek sve to interesantno, ali nakon toliko godina na sceni, treba pokazati ipak malo vise kreativnosti i hrabrosti nego vjecito ugadjati novopridoslim cetrnaestogodisnjim "fanovima" koji Maidene znaju preko mp3 ili Edward The Great ili nekog slicnog sranja.... A ko ce ugadjati nama matorima koji kupujemo ulaznice i albume vec decenijama? Hahahah pa dobro, ali rekao si da drugi bendovi imaju muda... A sta, ovi iz MAIDEN-a, nemaju? Trebas imati OGROMNA MUDA da odsviras ceo album na turneji... Edited November 12, 2009 by Ancient Mariner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strange illusion Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 A ko ce ugadjati nama matorima koji kupujemo ulaznice ialbume vec decenijama? ono jes, u pravu si skroz... mada ipak ima i nas matorijih koji ih nismo gledali tih pomenutih mnogo puta pa racunam da se ne bih bunila i da dodju uskoro i... sviraju....sta god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 I da odsviraju Dance Of Death i Paschendale, The Wicker Man i Wildest Dreams, Brave New World i Blood Brothers, Journeyman i Out Of The Silent Planet, i For The Greater Good Of God, Different World, Lord Of Light i The Legacy... Nazalost, mislim da Rime Of The Ancient Mariner (najbolju live jebenu pesmu svih jebenih vremena) necemo da videmo do poslednje turneje Mejdena... Makar smo je chuli jednom . Mada, kako su krenuli cheshce da dolaze, moguce da cemo opet chuti... Ove shto sam podebljala i josh No more lies, The ghost of the navigator, The nomad, The Pilgrim, The longest day i bice extra 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Makar smo je chuli jednom . Mada, kako su krenuli cheshce da dolaze, moguce da cemo opet chuti... Ove shto sam podebljala i josh No more lies, The ghost of the navigator, The nomad, The Pilgrim, The longest day i bice extra Onaj deo sa Vatrometima cu da pamtim do kraja svog zivota... Lepsa 2 minuta nikad u zivotu nisam doziveo...Niti cu... Gledam ovo po hiljaditi put, i opet sam se najezio.. Svaki put se najezim... Ovo se dozivljava jednom u zivotu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Na koncertu u Splitu sam osetio toplotu tih plamenova, iako sam bio prilično udaljen od bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Meni se to desilo u Areni. Bilo je toplo u fan pitu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 U Areni mi je bilo vruće sve vreme, jer sam nosio jaknu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Zato ja uvek nosim ranac, pa u njega strpam jaknu. U pravu si, u Areni je bio pakao, i na sajmu, tada sam zavrnula majicu koliko mi je bilo vruce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 U svakom slučaju je bio veći pakao na sajmu nego u Areni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 U svakom slučaju je bio veći pakao na sajmu nego u Areni. Ma sajam je jebao kevu sa svojom vrucinom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ma sajam je jebao kevu sa svojom vrucinom Bilo je veselo kad sam izasla napolje onako oznojana. Smrzla sam se k'o....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Posle sajma se secam da sam legao na sred ulice u fazonu sada neka me zgazi neshto mogu da umrem, mada beton bio mnogo hladan pa sam ustao odmah, standardno. xD Ono je stvarno bilo prezhivljavanje, posle toga u Areni je bilo kao da ih gledam kuci iz fotelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necromortum Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 You walk through the subway, my eyes burn a hole in your back, A footstep behind you, he lunges prepared for attack. Scream for mercy, he laughs as he's watching you bleed, Killer behind you, my blood lust defies all my needs. UP THE IRONS! Maideni su definisali moj pravac zivota!!!Da nije maidena ne bi bio ni M od metalac danas!!! Zasluzuju svu srecu, bogatstvo i slavu sto mogu da dobiju..MAIDENI SU SINONIM ZA METAL.. 10.2.2009. je bio najlepsi dan u mom zivotu!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 You walk through the subway, my eyes burn a hole in your back, A footstep behind you, he lunges prepared for attack. Scream for mercy, he laughs as he's watching you bleed, Killer behind you, my blood lust defies all my needs. UP THE IRONS! Maideni su definisali moj pravac zivota!!!Da nije maidena ne bi bio ni M od metalac danas!!! Zasluzuju svu srecu, bogatstvo i slavu sto mogu da dobiju..MAIDENI SU SINONIM ZA METAL.. 10.2.2009. je bio najlepsi dan u mom zivotu!!! Potpuno se slazem sa tobom...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=QX5O_z6q_2Q Edited November 26, 2009 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 U Januaru ulaze u studio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 U Januaru ulaze u studio. A pre albuma, letnja turneja!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Beograd 1986 kod hala Pionir Beograd 1986 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) Zna li se koliko je bilo ljudi na tom certu? I '84. ? Edited December 4, 2009 by Zoidberg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts