Helle Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 ali onaj shto je postavio pitanje odnosno igru josh se ne pojavljuje??? MislisH reci, ONA! Ama ljudi, kad ce da shvatite da sam zensko, ye8o ga visHe! I ti bi to brate trebao da znasH jednom si rekao na Muzickom dijelu foruma da IRON MAIDEN je S_ _ T_ Bend! Dakle.... Quote
Helle Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 sveti bend Pa tooooooo mejdenu! E sad mi samo daj infos da ti dobacim paketic! *Metal girl, visHe srece drugi put! UP TJE IRONS! \m/ Quote
Crna_Dama Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Pa tooooooo mejdenu! E sad mi samo daj infos da ti dobacim paketic! *Metal girl, visHe srece drugi put! UP TJE IRONS! \m/ Nisam pogodila... Quote
Arch Enemy Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 e jebiga sad! to da li smo mi normalni, kao i ti i vecina ovde prisutnih je jedno veliko pitanje!!! Quote
Arch Enemy Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 ma neeeeeeee. nismo chitavi..... nikako!!!! mi smo cijelllliiiiiiii!!!! Quote
Helle Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Nisam pogodila... E zato drugi put cimaj odgovor od Arch Enemy da si znala-dobila bi! *Vanish To Perfection, mi smo ponosni mejden fanovi u srcu i u dusHi, dobijas! InacHe nabavih si i ovog [Arch Enemy jel ti se svidja!? ] ''Live After Death" Eddie Head Knocker ubilacHki izgleda, zar ne! Eddie.... i opet Quote
Arch Enemy Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 InacHe nabavih si i ovog [Arch Enemy jel ti se svidja!? ] ''Live After Death" Eddie Head Knocker ubilacHki izgleda, zar ne! Eddie.... i opet naravno da mi se svidja!! kom fanu se ne bi svideo!! maiden bre rullaaa!!! Quote
Crna_Dama Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 E zato drugi put cimaj odgovor od Arch Enemy da si znala-dobila bi! *Vanish To Perfection, mi smo ponosni mejden fanovi u srcu i u dusHi, dobijas! InacHe nabavih si i ovog [Arch Enemy jel ti se svidja!? ] ''Live After Death" Eddie Head Knocker ubilacHki izgleda, zar ne! Eddie.... i opet Vrlo ubilački. Quote
Arch Enemy Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 ljudi dodjite na: www.rs-metal.com preporuchujem svim maiden fanovima i ostalom normalnom svetu, a ne nekim pozerima itd. Quote
Anarki StarScream Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 ljudi dodjite na: www.rs-metal.com preporuchujem svim maiden fanovima i ostalom normalnom svetu, a ne nekim pozerima itd. Brate ovo je prozivanje, i to ono ozbiljno. Nemoj to da radis. Quote
Angelystor Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 U ala je prozivka sve gi je izvredjao Quote
Anarki StarScream Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Khm, svim maiden fanovima i ostalom normalnom svetu A ovo a ne nekim pozerima Quote
Froiibaad Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 pogreshi covek nego brate da nemash mozda temp jbga otkud ti maiden temi Quote
Anarki StarScream Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Vredjanje Sansa za mene. Tonight we uleash the beast . And you know what i mean. So i am Extra happy. I sta ti mrzis kragujevac? Nemoj da dodjem tu do tebe i da te kresnem bacacem plamena? Quote
Anarki StarScream Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Kako sam retardirano napisao BOZE!!!! uleash Quote
Angelystor Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ma dobro, kapiram sta si hteo reci, nego je dobilo sasvim lep novi smisao Quote
Arch Enemy Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 @Anarki StarScream buraz ja ne znam gde si se ti pronashao? u pozerima ili u nenormalnim! Quote
Recommended Posts