Zoidberg Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 U Areni može uvek, ali da bude organizacija na nivou kao prošli put, tj. da se jasno zna šta je fan pit i ko može da uđe u njega. To i jeste presudan razlog zbog koga mi je koncert u Areni ostao u boljem sećanju od Sajma i Poljuda. Mislis niko nije mogau u fan pit ako nije imao kratu za njega? Od nas sto smo isli iz mog mesta, dva lika su imali kartu za tribine i zajebu ulaz i na kraju zavrsili u fan pitu. U Areni je bilo do jaja, samo da je bilo malo vise vazduha Quote
Bata Trokrilni Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Da, ali to su izlovani slučajevi, kad se neko snađe i uđe u fan pit, pa to malo ljudi ne napravi neki nepodnošljiv višak. Ja govorim o situaciji kada fan pit od ostatka hale deli samo jedna ograda i obezbeđenje pet para ne daje ko preskače tu ogradu. Tako je bilo na Ribljoj čorbi u Areni. Na Maidenima sam komotno stajao veoma blizu bine, malo iskosa sa desne strane, imao sam prostora oko sebe koliko hoćeš, pa mi ni jakna nije smetala. Quote
Ајлин Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Vazduha je bilo baš koilko treba, a gde si ti bio? 1 Quote
Divlji Tigar Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 (edited) U Areni je sve bilo savršeno, mada malo je falilo da me neko polije pivom. Ludi ljudi. Edited March 14, 2010 by Divlji Tigar Quote
Zoidberg Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Vazduha je bilo baš koilko treba, a gde si ti bio? Ma na jebenom parteru prvih par pesama, posle sam bio izmedju fan pita i partera, mogo sam uci u pit, al' me mrzelo x) Quote
Runner Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Srećan treći rođendan koncertu Maidena na Sajmu. Greota što nisam bio na istom, ali sam ispravio grešku prošle godine. Srećan mu rođendan i ne ponovio se nikad na onom mestu, a u Areni može uvek. Koncert od koga sam najvise ocekivao, za koji sam se bio zagrijao mjesec i po dana unaprijed, a na kraju gotovo da nista nisam dobio. Tresla se gora, rodio se mis. Guzva i pogibija na Sajmu, zadnjih 20 minuta koncerta sam proveo provlaceci se kroz masu ka sanku da nesto popijem, plus losa i kratka setlista... Jedino mi se svidjelo sto su svirali "The Evil That Men Do". Vjerovatno najgori koncert u mom zivotu. Quote
tier_mfkr Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Koncert od koga sam najvise ocekivao, za koji sam se bio zagrijao mjesec i po dana unaprijed, a na kraju gotovo da nista nisam dobio. Tresla se gora, rodio se mis. Guzva i pogibija na Sajmu, zadnjih 20 minuta koncerta sam proveo provlaceci se kroz masu ka sanku da nesto popijem, plus losa i kratka setlista... Jedino mi se svidjelo sto su svirali "The Evil That Men Do". Vjerovatno najgori koncert u mom zivotu. Srecan rodjendan! 1 Quote
Footog Qpoos Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 mada malo je falilo da me neko polije pivom. Ludi ljudi. ijuuu!na metal koncertu da te neko ispoliva pivom...ma nije moguce,reci mi da se salis...stvarno smo stoka... 2 1 Quote
Ancient Mariner Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Ahhhh 3 godine od Sajma... Jebao ih sajam... Ali otkud znam, u srcu mi je taj koncert... Quote
Sandman Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Meni je to bio prvi talme koncert pa mi je zato drag,a i lista mi je bila super,volim AMOLAD. Quote
Ancient Mariner Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Meni je to bio prvi talme koncert pa mi je zato drag,a i lista mi je bila super,volim AMOLAD. AMOLAD ZAKON!!! :bigblue: :bigblue: Quote
crusader84 Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 17. avgust Udine, približavaju se... Čuo sam neku buvu da će svirati u Mađarskoj i Bugarskoj, kao i da se još uvek pregovara za Zagreb. Quote
Divlji Tigar Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 Hoćemo "Iron Maiden" na grobarskom stadionu. Quote
Oak Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 Malo teze na jna ali zadovoljni smo i sa arenom. Quote
Baron Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Da li na ovom forumu ima tema za Bruce Dickinson-a? Jebo me pas al ja je nemerem naci. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 uhhhhh sunce ti mora vadim pasos...!! \m/ Quote
Zoidberg Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Da li na ovom forumu ima tema za Bruce Dickinson-a? Jebo me pas al ja je nemerem naci. http://www.yumetal.net/forum/topic/1514-bruce-dickinson/ Quote
djuk Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 (edited) evo vam maiden na szigetu... http://www.sziget.hu/festival_english/programs Edited March 23, 2010 by djuk Quote
Bata Trokrilni Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Ja ove godine propuštam Maidene. Kinta će ići na bendove koje do sada nijednom nisam video, luksuz bi bio uz sve to nekoga gledati po četvrti put. Quote
Zoidberg Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 (edited) A dje taj sziget, i kad je to? Ovde na informatici ovo djubre mi nece da otvori linak... Edited March 23, 2010 by Zoidberg Quote
Bata Trokrilni Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 To je jedno ostrvo na Dunavu, usred Budimpešte. Quote
Night's Blood Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Hungary, Budapest 2010. AUGUSZTUS 11-16. Quote
Zoidberg Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 (edited) Opa, odlicno, odlicno Jos da neko organizuje prevoz...Ko zna, mozda i ovde dodju kad su vec tu... Edited March 23, 2010 by Zoidberg Quote
Recommended Posts