Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo sad vec mogu da vidim u buducnosti kenjanja: necu pesme sa AMOL&D, hocu Run To The Hills i Wrathchild! :bigblue:

Salu na stranu, drago mi je sto sam uspeo da ih vidim pre drasticne promene setlista. Da analiziram:

Dobar izbor pesama sa BNW, s tim sto bih umesto Blood Brothers stavio ipak nesto sa SIT ili Seventh Son.

Izbor pesama sa DOD nije lose: odlicno za Paschendale, mada bih ja umesto Wildest Dreams i No More Lies stavio Rainmaker i Dance Of Death.

Izbor pesama sa AMOL&D je OK, s tim sto bih ja voleo da cujem Lord Of Light, ta mi je omiljena sa tog albuma. Mogla bi umesto These Colours Don't Run.

Sto se tice ovih 5 pesama sa starih albuma: drago mi je sto ostase FOTD i HBTN i konacno su se opametili i stavili Running Free za poslednju. E sad, ja nisam ljubitelj pesme Iron Maiden jer mislim da je zaista prosek, ali moram da se pomirim sa time da ce je uvek svirati, hteo ja to ili ne. I konacno, mislim da je bolje da prestanu da sviraju TNOTB jer Bruce vise ne moze da je peva kako treba. Tu bih ubacio Troopera. I sad ispada da sam pola setliste promenio. Svejedno, zadovoljan sam poprilicno, mada uvek moze bolje :pivopije:

Posted

Izbor pesama sa DOD nije lose: odlicno za Paschendale, mada bih ja umesto Wildest Dreams i No More Lies stavio Rainmaker i Dance Of Death.

Sa ovim se u potpunosti slažem! :pivopije:

Inače, mislim da je u ovome sila Iron Maidena - lagano mogu na turneju, gotovo, samo sa novim stvarima!

Posted

Nadam se da ce na sledecim koncertima odsvirati jos nesto sa novog albuma(ocekivao sam vec danas), pa da i to cujemo, bar na youtube-u. 

Set lista samo mesto No more lies - Dance of Death... Mada mi se od poslednjih 5 pesama nista sem Running Free preterano ne slusa. Bice zanimljivo videti rotacije na narednim nastupima.

Posted

Set lista je do jaja, odusevljen sam, ALI!

Wildest Dreams, Reincarnation, No more lies i These colors bi zamenio sam!

Dream of Mirrors (Kada vec sviraju BNW), THE EVIL THAT MAN DO (Koj im Kurac ovo da izbace?), Rainmaker i wasted years!

Posted

Rainmaker je najjača pesma koju su snimili od Bruceovog povratka na ovamo, pravi kratak i ubitačan hit kakvih fali u novijem periodu. Šteta što je neće svirati, mada možda je ubace posle, na turneji za novi album.

• Upvote 3
  • Downvote 3
Posted

E svaka ti cast ako ti je od toliko pesama na ta tri albuma najbolja Rainmaker. Dobra pesma, ali ima toliko boljih...

Nego, bilo bi kul da odsviraju Transilvaniu u Transilvaniji :rockdevil:

To sam ja razmisljao i to ce uraditi 99%

Pa zamisli da imaju pesmu Beograd, uvek bi je svirali kod nas! 

Posted

Rainmaker je najjača pesma koju su snimili od Bruceovog povratka na ovamo, pravi kratak i ubitačan hit kakvih fali u novijem periodu. Šteta što je neće svirati, mada možda je ubace posle, na turneji za novi album.

Rainmaker je remek delo i pravi heavy metal hit. Ja bih još dodao i Out Of The Silent Planet koja je u istom rangu ali mnogo potcenjena.

Posted

Sjajno zvuci El Dorado uzivo :rockdevil:

Treba jos vremena da slegne, ali kao i uvek, jako los izbor prave kad je u pitanju singl. Mada to uopste nije bitno, nece sa tim singlom nikog privuci svakako, a mi verni fanovi cekamo album svakako :))))))))))))

Posted

Sto bi u Transilvaniji svirali istu pesmu, nisu ni u Grckoj Alexandera niti npr u Rusiji Mother Russia. ;)

S tom razlikom da je Transylvania svirana podosta puta, a ove dve nisu nikada :da: