Mr.Murray Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 Da sa BG diskom, do jaja je, imas novu pesmu Secred Worlds i live Wacken pesme! U Uscu, na 3 spratu, 1060 dinara, uzeo sam poslednji Quote
mikki270 Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 U prevodu,ti si toliko subjektivan i nerealan da boli. o cemu ti pricas nema veze sa subjektivnoscu. Make up your mind loodilo izgleda novi hammer, mozda bude hologram? 1 Quote
Footog Qpoos Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 odlicna obrada... http://www.youtube.com/watch?v=pwIv7ro7FHo Quote
Zoidberg Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 (edited) Dobra obrada, dobra. Svidja mi se sto dupla pedala pici skoro svo vreme Od tih eksremnijih obrada meni je do jaja kako je Dark Tranquility odradio 22. Edited July 25, 2010 by Zoidberg Quote
lemmy sixx Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Make up your mind Obrisali nam otvrovne komentare,pa cemo lepse?Ajde moze. Momce,procitaj jos jednom postove pa mozda i ukapiras. 1 2 Quote
Patient Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Bend koji me uvukao u tu vrstu muzike. Krivo mi je sto sam propustio koncert prosle godine Baj d Vej! Da li ce mozda dolaziti opet u nekom skorijem periodu? Quote
Zoidberg Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Ove godine nece, valjda su rekli da je kontert u Madjariji i Rumuniji jedini sto ce biti ove godine u ovom delu Evrope. Ako ti se bas ide, organizovan prevoz za Rumuniju sa kartom je 70e, sto i nije toliko skupo. 1 1 Quote
Ancient Mariner Posted July 26, 2010 Report Posted July 26, 2010 THE FINAL FRONTIER MP3 bez video efekata, mnogo se bolje ovako cuje.. http://rapidshare.com/files/409024082/tff.mp3.html I podignite mi reputaciju za ovo :razz: 5 1 Quote
Zoidberg Posted July 26, 2010 Report Posted July 26, 2010 A jebeni rapidshare, ima l' neki drugi link? Quote
Ancient Mariner Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 A jebeni rapidshare, ima l' neki drugi link? Hmm, nemam pojma.. Sta fali Rapidshare-u? Najbolji sajt za skidanje Quote
Zoidberg Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 (edited) Zahebava me, nece da krene sa skidanjem, izbacuje error... Edited July 27, 2010 by Zoidberg Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 THE FINAL FRONTIER MP3 bez video efekata, mnogo se bolje ovako cuje.. http://rapidshare.com/files/409024082/tff.mp3.html I podignite mi reputaciju za ovo :razz: Juce sam skinuo ovo SABIJA,mada ne verujem u pricu da je to radio rip,neko ce malo najebati hehe ! Quote
Breakthru Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Pesma je odlicna, kratka zabavna, stvarno sjajna! Verovatno najbolji pocetni singl od Bruceovog povratka... 1 Quote
mikki270 Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Sjajna stvar, nema sta, po meni mnogo bolja od Different World, a tek Wildest Dreams, ali ne bih rekao da je bolja od Wicker Man. Ta stvar sabija sabija sabija Ali ce mozda i vremenom ova prirasti do tih epiteta 2 Quote
Huszar Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 (edited) Meni se vishe svidja The Final Frontier nego El Dorado. Vishe bih voleo da nju sviraju kad krene evropski deo turneje. Edited July 27, 2010 by Huszar 1 Quote
Bata Trokrilni Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Pesma The Final Frontier je sasvim prosečna, da ne kažem slaba. Lepršava pesmica, poput Age of Innocence ili New Frontier, s tim što joj je za razliku od njih i refren slab. El Dorado je za nijansu bolja, ali ipak slabo je to za Maidene. 3 Quote
Huszar Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Pesma The Final Frontier je sasvim prosečna, da ne kažem slaba. Lepršava pesmica, poput Age of Innocence ili New Frontier, s tim što joj je za razliku od njih i refren slab. El Dorado je za nijansu bolja, ali ipak slabo je to za Maidene. Ja bih vishe voleo da su na novom albumu zheshce pesme i brzhe, neshto nalik na The Number Of The Beast, Piece Of Mind i Powerslave. Ali izgleda da i oni kao i vecina bendova kad omatori stvaraju pesme manje agresivnog tempa. Trebali bi malo da se druzhe sa Saxonom, da se zaraze virusom koji tera na stvaranje zheshcih pesama. TFF nije nishta posebno, ali je catchy i vesela. Nadam se da nije najbolja na albumu. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Ja mislim da smo culi svacije misljenje o novim pesmama jedno 50 puta,ajde neka svako vise to zadrzi jebeno za sebe da se ne ponavljamo!PESME SU ODLICNE,PRAVE MEJDENASHKE 1 1 Quote
Huszar Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Ja mislim da smo culi svacije misljenje o novim pesmama jedno 50 puta,ajde neka svako vise to zadrzi jebeno za sebe da se ne ponavljamo!PESME SU ODLICNE,PRAVE MEJDENASHKE Zato je forum da svako kazhe shta misli, dok god se drzhi teme. Kritikujesh one koji daju mishljenje o novim pesmama, a u istom postu i ti to radish. Maidenashke su ako uzmesh u obzir period 2000.> , a za mene taj period i nije bash Maidenashki. Meni je omiljeni period Maidena '92/'93, tj. kako kazhesh Maidenashki. 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 (edited) Brate zar nisi video da sam stavio smile na kraju,sto znaci da sam namerno na kraju PONOVIO svoje misljenje o pesmama,eto onda smo ja i milion drugih fanova ludi i Steve Harris sa nama i ne znamo sta je dobro nego trebamo da pitamo Huszar-a i Prince-a da nam sve lepo objasne u par recenica na ovom forumu...mante se ljudi vise u kurac... P.S Ja verujem u Maidene i njihov rad i verovacu dokle god disem,za mene oni nisu za sada napravili los album niti ocekujem da ce napraviti,jednostavno toliko mi pasu da sta god da naprave je genijalno za mene,tacno znaju da ubodu onu frekvenziju koja mi odgovara,i mozda bas zbog toga nisam merodavan da pricam objektivno o njima,ali koliko pratim strane forume vecina fanova maidena je odusevljena novom pesmom i ima slicno misljenje kao ja... Edited July 27, 2010 by BruceBruce 2 Quote
Huszar Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Brate zar nisi video da sam stavio smile na kraju,sto znaci da sam namerno na kraju PONOVIO svoje misljenje o pesmama,eto onda smo ja i milion drugih fanova ludi i Steve Harris sa nama i ne znamo sta je dobro nego trebamo da pitamo Huszar-a i Prince-a da nam sve lepo objasne u par recenica na ovom forumu...mante se ljudi vise u kurac... P.S Ja verujem u Maidene i njihov rad i verovacu dokle god disem,za mene oni nisu za sada napravili los album niti ocekujem da ce napraviti,jednostavno toliko mi pasu da sta god da naprave je genijalno za mene,tacno znaju da ubodu onu frekvenziju koja mi odgovara,i mozda bas zbog toga nisam merodavan da pricam objektivno o njima,ali koliko pratim strane forume vecina fanova maidena je odusevljena novom pesmom i ima slicno misljenje kao ja... Malo si me chachnuo u zhivac, pa sam prevideo smiley. Masa ne mora biti u pravu. Nije moje da bilo kom nepozvan objashnjavam neshto. Imam mishljenje i to ne mozhesh da mi osporish ni ti niti milioni drugih. Ne kazhem da je moje mishljenje jedino ispravno. Napaljenici na neshto su uvek odushevljeni tim istim, bezuslovno. Bezuslovno podrzhavati nekog/neshto je nezrelo, osim ako je u pitanju direktna korist. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Brate ne mozes ni ti osporavati to da se meni pesme El Dorado i The Final Frontier iskreno svidjaju,razumes?Meni se to svidja bez obzira da li ih Maideni izvode ili neki znj bend iz Saudijske Arabije... A to sto sam rekao za druge fanove,to sam mislio na komentare DIE HARD fanova sa kojima sam komentarisao svaki album do sada od 2001. godine i njihova misljenja stvarno uvazam. Quote
Huszar Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Brate ne mozes ni ti osporavati to da se meni pesme El Dorado i The Final Frontier iskreno svidjaju,razumes? Kad/gde sam to uradio? Quote
Recommended Posts