NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Cek jbt kako je moguce onako bez duple... znaci sabija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Cek jbt kako je moguce onako bez duple... znaci sabija... Ahaha, pa na Dream Of Mirrors je brze .. Ps. Zasto na nijednom albumu od Seventh Son-a nema vrisak neki? Pass The Jam ima, ali ne racuna se ta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Kada ga vole na yumetalu to znaci da je dobar stvarno! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Koja je kompresija ovog leaka? 128, 192...? Ne bih baš na prvo slušanje da bude mnogo krš zvuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Album je po meni savrsenstvo, jedina mana sto mislim da se iz 2 pesme mogu lagano napraviti jos po 2... A to za vrisak se i ja pitam xD I zasto nema onakvog pevanja kao na The Longest Day Ali opet svidja mi se nekako ova mracnija strana mejdena, nekako mi je kompleksnija i zanimljivija... EDIT: @ Prometheus 192kb/s Edited August 10, 2010 by NoBodyAsAleksa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Koja je kompresija ovog leaka? 128, 192...? Ne bih baš na prvo slušanje da bude mnogo krš zvuk 192 je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Hvala! Ipak može da prođe za prvo slušanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Hvala! Ipak može da prođe za prvo slušanje ma da bre nista mu ne fali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) The Talisman i When the Wild Wind Blows za sada favoriti Aj ako nadjete lirike negde na netu za ceo album ostavite link, hvala unapred Edited August 10, 2010 by NoBodyAsAleksa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surovi Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Iron Maiden – The Final Frontier (2010) Genre: Heavy Metal / Hard Rock / NWOBHM Country: UK Pass: bunalti.com mp3@CBR192kBps http://hotfile.com/dl/61027600/4bc1a1e/FF_by_qtk_bunalti.com.rar.html Pa moze se cuje Album Oni Rade Zanimljive,Solidne Albume (ZA Kojekakvi Heavy Metal) Ne rade Totalne Gluposti ko Metallica,Slayer,Megadeth,Deep Purple,Rammstein... TO JE DOKAZ KVALITETA LEGENDARNIH STARIH ALBUMA!!!!!! Iron Maiden [singles]: http://www.bunalti.com/?p=131284 1980 – Running Free 1980 – Sanctuary 1980 – Women In Uniform 1981 – Purgatory 1981 – Twilight Zone 1981 – Wrathchild 1982 – Run To The Hills 1982 – The Number Of The Beast 1983 – Flight of Icarus 1983 – The Trooper 1984 – 2 Minutes To Midnight 1984 – Aces High 1985 – Run To The Hills – Live 1985 – Running Free – Live 1986 – Wasted Years 1988 – Can I Play With Madness 1988 – The Clairvoyant – Live 1988 – The Evil That Men Do 1989 – Infinite Dreams – Live 1990 – Bring Your Daughter…To The Slaughter 1990 – Holy Smoke 1992 – Be Quick Or Be Dead 1992 – From Here To Eternity 1992 – Wasting Love 1993 – Fear Of The Dark – Live 1993 – Hallowed Be Thy Name 1995 – Man on the Edge 1996 – Virus 1996 – Lord Of The Flies 1998 – Futureal 1998 – The Angel and the Gambler 2000 – Out Of The Silent Planet 2000 – The Wicker Man 2003 – Rainmaker 2003 – Wildest Dreams 2005 – The Number of The Beast – Live 2006 – Different World 2006 – The Reincarnation Of Benjamin Breeg 2010 – ElDorado 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 kakve veze imaju ti novi singlovi,te Wildest Dreams i Differnet World s hitovima pa i nemaju sam napisao "hitovi"? tebi different world, dance of death, wickerman, brave new world, the reincarnation of benjamin breeg, rainmaker,... bla bla nisu hitovi? jbt pa pesmu su savrsene, epske,... naravno ima i slabijih pesama na svim albumima, ali ne mozes da kazes da nema hitova. Jednostavno usli su u malo drugaciju fazu, mracniju, po meni nekako epsku, naravno zadrzavajuci nesto iz prethodnih, ali opet ovo je bas originalno, inovativno i meni se mnogo svidja... Nece valjda 30 godina da kaskaju u mestu svirajuci trooper 1, trooper 2, trooper 182, run to the hills 231 i tako dalje.... edit: Trebao si da shvatis cim su izdali amolad da su krenuli u nesto novo i drugacije... šta tebi nije jasno? novi albumi nemaju hitova na prvu loptu - prostih, kratkih a efektnih pesama, to je činjenica. nisam uopšte pričao o tome da li mi se albumi sviđaju ili ne. a sviđaju mi se. posebno AMOLAD, a i novi za sada izgleda ODLIČNO! recimo "dance of death" je do jaja pesma (isto i Paschendale, The Legacy...), ali kad kažem hit mislim na "aces high", takve pesme! tako da zaista ne vidim smisao tvog posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Album je sranje.Svaka pesma je ista i isprana.Clean intro,neki arpedjo,picke materine...i onda 8 minuta istih rifova.Zaista los album.Uz Virtual XI njihovo ubedljivo najlosije izdanje,i veliki pad u odnosu na 3 veoma dobra prethodnika. 3 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Album je sranje.Svaka pesma je ista i isprana.Clean intro,neki arpedjo,picke materine...i onda 8 minuta istih rifova.Zaista los album.Uz Virtual XI njihovo ubedljivo najlosije izdanje,i veliki pad u odnosu na 3 veoma dobra prethodnika. Sem što je Virtual fantastičan album. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Album je sranje.Svaka pesma je ista i isprana.Clean intro,neki arpedjo,picke materine...i onda 8 minuta istih rifova.Zaista los album.Uz Virtual XI njihovo ubedljivo najlosije izdanje,i veliki pad u odnosu na 3 veoma dobra prethodnika. Kako ti je dobar avatar! Bas te takvog zamisljam 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Evo ga ovaj napaljenik.Cedis bubuljice? @bosanac Fantastican je kurac.Ima 2 dobre pesme,ostalo je krs. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 pa i nemaju sam napisao "hitovi"? šta tebi nije jasno? novi albumi nemaju hitova na prvu loptu - prostih, kratkih a efektnih pesama, to je činjenica. nisam uopšte pričao o tome da li mi se albumi sviđaju ili ne. a sviđaju mi se. posebno AMOLAD, a i novi za sada izgleda ODLIČNO! recimo "dance of death" je do jaja pesma (isto i Paschendale, The Legacy...), ali kad kažem hit mislim na "aces high", takve pesme! tako da zaista ne vidim smisao tvog posta. Pa ja sam ti napisao da si trebao da shvatis da takve pesme vise nece svirati ili ce ih izdavati mnogo retko, evo po meni zadnja takva jedna pesma od mejdena je rainmaker... I nemoj da govoris hitovi, nego reci brze i proste pesme.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Zabole ih za hitove, najbolje pesme Maidena su duge pesme.. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Zabole ih za hitove, najbolje pesme Maidena su duge pesme.. Pa i meni su, ali ne i svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ma odlican bre album sta tu filozofirate... Satellite 15...The Final Frontier - Strasan intro, bas me je iznenadio, toliko mracan i opak. Steta sto nisu zavrsili pesmu tako jer je onaj drugi deo tj. The Final Frontier nekao prosecan, ali posle toliko slusanja, svih 8 minuta su odlicna... El Dorado - Po meni jedna klasicna njihova pesma, ne znam zasto je svi kritikuju kada ima zarazan refren, dobar rif (bolji od The Final Frontier), i onaj deo kada Harris sam ulazi sa bassom. Po meni je to prelepo, tako nesto sam i zeleo na novom albumu... Mother Of Mercy - Au kakva stvar, ostavila je utisak odma' posle prvog slusanja. Mocnija i zanimljivija od The Alchemist-a... Coming Home – Bruce-ov posao je ovde interesantan, totalno simpatican. Refren me privlaci. Blaga pesmica sa lepom tematikom. E da, solaza ima neku dusu, nije krljacina, sto je odlicno... The Alchemist - Brza, kratka rokacina, ali je mogla biti malo surovija. Brzi su bubnjevi ali mi fali i brzi rif, no u redu je totalno. Nedostaje samo neki Brucov vrisak, samo to mi nedostaje. HOCU DA VRISTI. Jest’ da ne moze kao u mladjim danima, ali neka vristi kako zna i ume, samo da cujem neki krik... Isle Of Avalon - Kao sto vecina kaze, neparni ritmovi, atmosfera, ali mislim da je intro malo predugacak. Mogli su da ga skrate malcice i onda bi bilo razbijacka pesma... Starblind – Po meni nije nesto zanimljiva ali drugi deo je objasnio neke stvari. Mozda cu je svartiti kako vreme prodje. Sve ovo je na prvi slusanje... The Talisman – Uuu Nicko ovde objasnajva neke stvari. Od sporog, akusticnog i totalno cudnog uvoda, krece prava atmosfera, tih 9 minuta koji jako brzo prodju. Po meni najbolja solaza na albumu... The Man Who Would Be King – Pomalo dosadna pesmica, sredina je zanimljiva ali u svakom slucaju odbacuje me… When the Wild Wind Blows – Ja sad ocekivao nesto mracno, brutalnih 11 minuta a dobih jednu blagu pesmu. Ovo nije Wild Wind, ovo je blag vetar. Mozda sam i previse ocekivao od ovde pesme pa mi je prosecna… Da rezimiramo, album je solidan, i slusljiv, ima stvarno fenomenalnih delova, i nisu me razocarali, ali jos jednom ponavljam, fali mi Brucov vrisak, barem jedan. Sacekacu jos malo da se slegne, pa cu reci ako se nesto promeni... Mozda jesu duge pesme najbolje, volim ih ja, ali ovaj put su mogli malo album da skrate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joda Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 album je pisacki..ima neke male propuste al Boze moj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 meni je Isle of Avalon pesma po meri, a i Coming Home mi bas legla. Ima stvarno zanimljivih delova na albumu, ne znam koliko ce me drzati, ali mislim da album nije razocarao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ma odlican bre album Da rezimiramo, album je solidan, i slusljiv, 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trwe Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Isle of Avalon jebe keve 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Nije sija nego vrat. 'De molim te, idi slusaj Slayer jer su oni za tebe sve i svja, a pusti nas da uzivamo u ovoj magiji... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Iron Maiden’s Nicko McBrain: “It Ain’t Gonna Be The Last Record. Not As Far As I’m Concerned” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts