lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 samo što "World Painted Blood" jeste go kurac od albuma... kao i prethodna četiri, pet... Uuuuu,ala je neko neurozaaaaan.Sada ce Edi da te bubi pa ce da prodje. Ja postujem to ako je tebi album sranje i to je to... Nema dalje rasprave... Ma koliko se ja trudio tebe nece uspeti da nateram da zavolis taj album, a ti isto tako neces moci meni da utuvis u glavu da je album los... Mislim da je 80% postova na ovom topicu upravo o ovome xD Pa ja tebi ni ne pokusavam utuviti u glavu da je album los.Sta me briga sta ti mislis o albumu.Ovo je forum,namenjen za diskusije i iznosenja misljenja,ja sam izneo svoje misljenje i impresiju albumom i to je to.Zatim je krenuo Edi flejm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Uh kada bih krenuo da iznosim misljenje o slayer-u ahhahaha a da ne pricam o death, grind, black gay metalu hahahah Lemmy Sixx skroz te razumem, ali jbg moras se naviknuti da ce te ljudi uvek napadati zbog toga sto imas drugacije misljenje od njih Edited August 10, 2010 by NoBodyAsAleksa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Trpati Slayer u isti kos sa ostalim navedenima nema veze sa zivotom.To je kao da ih poredis sa Tozovcem. Joj,pa na to je naviknut svako ko na ovaj forum dolazi duze od 2 meseca.Samo kazem da ti nista ne pokusavam utuviti u glavu i da sam izneo svoj stav o albumu.I to je to.Da ne bude misandrstendinga.Slusaj sta ti srce pozeli i misli o tome sta god hoces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Uh kada bih krenuo da iznosim misljenje o slayer-u ahhahaha a da ne pricam o death, grind, black gay metalu hahahah Uh, svi smo najebali ako pocnes. Ne jedite vise govna, molim vas. Btw, bolji mi ovaj novi od AMOLAD, nekako mi vuce na starije radove vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) realno album je nista ali dacu mu ponovo sansu Edited August 10, 2010 by Divlji Tigar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Meni je amolad malo bolji, ali opet i ovaj mi se dosta svidja The Talisman mi je favorit Lemmy Sixx aj bre opusteno, kontam te sve i slazem se sa tobom... rakija EDIT: SLika za oraspolozenje xD hahahhahahaa Edited August 10, 2010 by NoBodyAsAleksa 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Ljudi moji, sto pusite kurac kada je Drina 60 dinara!? Sto se prepirete? Jednostavno nekome se svidja nekome ne, ima pravo svako na svoje misljenje! Meni se stvarno mnogo svidja album, sve pesme imaju nesto sto mi se mnogo svidja, ali, isto tako nemogu nekoga da nateram da to voli, i glupo je raspravljati vise oko toga! Sve u svemu Iron Maiden je uradio dobar posao. Edited August 10, 2010 by DaveMurray 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Ljudi moji sto pusite kurac kada je Drina 60 dinara! Sto se prepirete? Jednostavno nekome se svidja nekome ne, ima pravo svako na svoje misljenje! Meni se stvarno mnogo svidja album, sve pesme imaju nesto sto mi se mnogo svidja, ali, isto tako nemogu nekoga da nateram da to voli, i glupo je raspravljati vise oko toga! Iron Maiden je uradio dobar posao sve u svemu! Hahahha pa to smo i ja i lemmy rekli jedno 3,4x na ovoj strani Mozda se nekome svidja kurac Edited August 10, 2010 by NoBodyAsAleksa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 EDIT: SLika za oraspolozenje xD hahahhahahaa Zli,hladni racionalisti...i plase me... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Hahahha pa to smo i ja i lemmy rekli jedno 3,4x na ovoj strani Mozda se nekome svidja kurac Pa zato i kazem, jednostavno da prestanete da se prepirete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 A sta ako necemo? Ja mislim da je kranje vreme da se napravi jedna paralela izmedju "The Final Frontier" i "Death Magnetic". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Samo nastavite bolje idi na forum za klince i oni se raspravljaju isto ovako da li je bolji Naruto ili Transformers! Ako oces, ja cu napravim poredjenje! evo ti Final Frontier je bolji od Death Magnetica, dovoljno? Jedine pesme koje su dobre na Magneticu su The Day That Never Comes i The Judas kiss se pise valjda! A na Finalu su sve super! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 death magnetic konza. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Dosadan album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Bezveze album, na par prvih slušanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ma kakvi mejdeni, pagan black metal je zakon za njih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Po meni final frontier je bolji od death magnetica, ali moguce zato sto metaliku ne podnosim vise... Aj sada sta je losije black metal ili death metal? hahahaha a sto meni dajete minuse? Nisam ja kriv sto je vas slayer ocajno obradio pesmu.... aj objasnite mi kako ovo moze da bude dobro? Edited August 10, 2010 by NoBodyAsAleksa 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Blek metal naravno.Blek metal je najgrdji metal podpravac,krs nad krsevima (grindcore i gore ne racunam kao muziku,to je neko lupanje po kantama za smece i groktanje napaljenih nerasta). Nisi ti kriv sto je Slayer lobi na yumu mnogo jak. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Uuuuu,ala je neko neurozaaaaan.Sada ce Edi da te bubi pa ce da prodje. ma, boli me kurac. nego čisto da svađa potraje! Aj sada sta je losije black metal ili death metal? Negura Bunget briše patos sa mejdenima. Baš kao i Borknagar, Emperor, Enslaved, Melechesh, Drudkh, Rotting Christ... al dobro, ima vremena - i sam ćeš spoznati kvalitet. Edited August 10, 2010 by truliandedzombileš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Autogram? Ne hvala.Ali ako znas nekog poznatog blekera,iscimaj ga da mi se potpise sopstvenom krvlju na listu drveta iz norveske sume.I naravno,da zasoli snegom. ma, boli me kurac. nego čisto da svađa potraje! Tooo! Metal je hejt,hejt je scena,scena iznad svega! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 haahahahahaa lemmy dobra dobra xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Negura Bunget briše patos sa mejdenima. Baš kao i Borknagar, Emperor, Enslaved, Melechesh, Drudkh, Rotting Christ... al dobro, ima vremena - i sam ćeš spoznati kvalitet. To je taj rad...i onda kada odrastes ces poceti svirati blues,i pricati svima kako si sada zreo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 To je taj rad...i onda kada odrastes ces poceti svirati blues,i pricati svima kako si sada zreo. ne, nego ću celog života da slušam dva benda - motorhead i slayer! mislim, tako raznolike diskografije, koj će mi kurac išta drugo? možda još dodam prvi album kreatora - ništa više ni slučajno! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Slusam ja mnogo vise od toga. Zato sto volim. A ne slusam muziku zato da bih se kurcio pred decom kako sam zreo. I prvi album Kreatora je sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Neki od najzanimljivijih i vrlo kvalitetnih bendova (pričam strogo o heavy podžanru), nisu nikada stekli veliku popularnost i izdali su po jedan ili dva, ali fenomenalna albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts