Bata Trokrilni Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Ne bih da opet ulazim u raspravu u kojoj očigledno učestvuju nepostojeći ljudi (i žene). Laku noć. I da vas podsetim - u subotu mi je rođendan, pa znate na kojoj ćete mi ga temi čestitati. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 iron maiden je najveći bend na svetu. I Megadeth je bolj od Metallice 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 haha stvarno? nisam bio na tom koncertu ali znam za pricu kad mi je drugar ispricao super A zna li drugar da je to isto u Brazilu ispricao pre nego sto je u Beogradu ? Bruce je sjajan frontmen i zna kako da kupi masu ali ne budite toliko lakoverni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Copy-Paste varijanta uvek prisutna,gde god sam isao da ih gledam drugog puta na istoj turneji sve je do detalja bilo iskopirano sa predhodne svirke ,sem ako negde nesto bas ne dodaju od situacije ili grada u kome se nalaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 u subotu mi je rođendan, pa znate na kojoj ćete mi ga temi čestitati. Tema za pedofiliju ne postoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Због новог албума сам и дошла овде. Знала сам и раније за овај форум, али сам случајно наишла на оно што се писало о новом албуму. Утисци су ми повољни, слушљив је као и сваки њихов албум. Свиђа ми се како Dickinson пева, некако је... неуништив. Кад сам чула Coming Home, као да сам тек почела да слушам музику. Ako su ti mejdeni dragi kloni se ovog foruma, bar ovog topica. Ima shaljivdzija koji ce te ubedjivati da je coming home jako losa pesma i da treba samo da slusas prvih 5 albuma ili nesto od sodoma ili kiki lesendrica. slazem se sa tim sto si rekla, Dickinson = neunistiv, coming home = jezenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 (edited) Ako su ti mejdeni dragi kloni se ovog foruma, bar ovog topica. Ima shaljivdzija koji ce te ubedjivati da je coming home jako losa pesma i da treba samo da slusas prvih 5 albuma ili nesto od sodoma ili kiki lesendrica. slazem se sa tim sto si rekla, Dickinson = neunistiv, coming home = jezenje Slazem se sa time sto si rekao ali brate ne diraj SODOM breeee !!!! Edited September 21, 2010 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Ma Brus peva ko da ga neko kolje i davi u isto vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Bitno da onaj iz Mercenary peva normalno. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 (edited) Ma Brus peva ko da ga neko kolje i davi u isto vreme. Idi seci vene uz black metal i siluj mrtve lose nasminkane possessed lebdece mlade Edited September 21, 2010 by BruceBruce 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Idi seci vene uz black metal i siluj mrtve lose nasminkane possessed lebdece mlade @Bruce Haha, ako mi ti pravis drustvo @Mr. Inferno preslusaj 11 Dreams, odlican album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 dikinson ima ružne pantaljoooone! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Slazem se sa time sto si rekao ali brate ne diraj SODOM breeee !!!! Ma lupam za Sodom, tek kratko slusam metal pa nisam jos stigao do njih. Mercenery je vaistinu fantastican bend, na zalost raspad, tj. otislo pola benda, a ovi ostali ce da krpe, ne znam kako kad je otisao i pevac koji je bar 43% benda. Ali nadam se da ce nesto dobro izaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 dikinson ima ružne pantaljoooone! Al' bar su bolje od onih gej helanki koje su furali osamdesetih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Osamdesetih nema ko to nije nosio tako da jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 @TopOfTheMorning s tom razlikom da mi taj drug radi u kontroli leta, kao sto sam lepo napisao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 jel ima platu 100.000 evra mesecno?!? malo tvoj drugar baronise ali dobro, nisi ti kriv sto si lakoveran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Bilo mi kul da se Mejdeni raspadnu, realno skocila bi im prodaja samo tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Realno jos jedan album,pa turneja da isprati album i oprostajna,to bi bilo sasvim dovoljno i realno da UBIJA,sve ostalo se plasim da ne bude zbrzano i sviranje kurcu. :/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 (edited) Kakvi ste debili, znači nevjerovatno. Dodje čovjek, ostavi zanimljivost za razliku od vaših moronskih postova, i odma fanboy paljba. Najbolje bi bilo da se na ovoj temi dozvoli samo troje ljudi da postuje. Pa kad dosadi worshipovanje ubaci se jedan troll i tako u beskraj. edit: odnosi se naravno na one gore postove. Edited September 21, 2010 by Andrija Smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 ima. nemam vise 15 godina da se palim na te fore... nema veze. nije los novi album aj cao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Ja kontam koliki je Dickinson-u smor bio kad mu lik pored svega što je on snimio sa Maidenima traži Di'Anno-vu pesmu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 I to tražio pesmu koju redovno sviraju, što uopšte nije fazon. Svirali bi je i bez da traži. Fora bi bila da mu je rekao da mu neće dati da sleti ako ne odsviraju Alexander the Great. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 (edited) samo sam se shalio mene prcaju sa svakojakim izjavama pa htedoh i ja da probam, ali nije se upecao buda vec bas najveci shaljivdzija. Pa da. Znala se setlista jos davno pre toga i to je fora od pre koncerta u bg-u. To svuda prica. To mu je fazon. Edited September 21, 2010 by mikki270 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts