Runner Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Prilog sa jedne ruske TV stanice: http://www.rian.ru/video/20110210/332560420.html Quote
Nesalomivi Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Ne znam, meni je ovaj izgovor prilično bedan u principu. Mislim, zbog klinaca koji ih gledaju prvi put - ljudi koji su ih gledali x puta treba da svaki put dobijaju jedno te isto. Zajebi. Ako već insistiraju da zadrže tih nekoliko pesama u setlisti neka makar malo promešaju, a ne svaki put znaš šta ćeš i kada čuti. Generalno, smor mi je ova nova lista - novi album + hiljadu puta prežvakane stare sa 2-3 zanimljivija momenta. Slazem se sa svim. Smor na kvadrat, ovo moye biti yanimljivo jedino napaljenim klincima...Majdene boli uvo da menjeju standrardne pesme, jednostavno otaljavaju, predvidljivo do bola...isao sam na oba koncerta u Bg, sad ne bi isao ni da mi plate. Kao zbog novih klinaca, ha ha, tako je i Bora Corba pricao da mu je set lista uvek ista, zbog novih klinaca, ustvari mrzi ih da bilo sta menjaju i navezbaju...samo slepi fanvi i klinci to ne vide... 2 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 (edited) Slazem se sa svim. Smor na kvadrat, ovo moye biti yanimljivo jedino napaljenim klincima...Majdene boli uvo da menjeju standrardne pesme, jednostavno otaljavaju, predvidljivo do bola...isao sam na oba koncerta u Bg, sad ne bi isao ni da mi plate. Kao zbog novih klinaca, ha ha, tako je i Bora Corba pricao da mu je set lista uvek ista, zbog novih klinaca, ustvari mrzi ih da bilo sta menjaju i navezbaju...samo slepi fanvi i klinci to ne vide... Auuuuuu yumetalci im nece doci na cert tst tst tst Kao sto Frubi rece zbog "METACA" u Srbiji i ne vcredi dovoditi bilo sta...razmazena deca. Nego BACK ON TOPIC kao sto sam rekao i ranije jos sto na sajtu nije potvdjeno jeste na majici sa turneje Maideni 21.Juna sviraju u BUGARSKOJ 1 17 i 19 u Grckoj i Istambulu! Edited February 12, 2011 by BruceBruce 1 Quote
Ancient Mariner Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Rekao mi je jedan drug da ima na majici Bugarska i Grcka, ali nije znao datum.. Znaci u junu.. Lepo lepo.. Samo da bude organizovano na oba.. 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 (edited) Bice Bugarska i ITALIJA zato sto je bliza BOLONJA/IMOLA nego ATINA sudeci po tome kakav je put dosta je blize... Edited February 12, 2011 by BruceBruce Quote
Night Prowler Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 (edited) Jebem ti ja ove Ruse, bitno da su uploadovali milion Fear Of The Dark klipova, a Talismana ni od korova EDIT: Evo ga, fala kurcu: http://www.youtube.com/watch?v=Nqv3jFwQlaQ EDIT 2: Nema refrena Edited February 12, 2011 by Night Prowler Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Kao sto sam i ocekivao zvuci jebeno FENOMENALNO. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 (edited) A evo i cele TALISMAN!!!!!EPIC!!! http://www.youtube.com/watch?v=yGxY3Tq80a4 I mnogo bolji snimak WILD WIND-a od istog lika http://www.youtube.com/watch?v=Ly46kQmk8So Edited February 12, 2011 by BruceBruce Quote
Ancient Mariner Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 (edited) Evo Coming Home, Dance Of Death i The Trooper (valjda, tek sam pustio) [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Ps. JEBEM ti publiku! Edited February 12, 2011 by Ancient Mariner Quote
Totamealand Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 (edited) Setlista je solidna ali ništa specijalno, vidi se da igraju na sigurno. Nekoliko predvidivih hitova, plus ono što smo čuli prošle godine, sa identičnim bisom. Izbor pesama sa novog albuma je doduše odličan, mada bi izgledao malo drugačije da sam se ja pitao. Naravno, gledao bih ovakav koncert samo tako, ali morali su baš usred juna da budu u blizini. Sto se poslednjih 20 godina tice, ne moze ta pored ove biti najbolja: http://www.youtube.com/watch?v=FBanU-AHMqg BEST. SONG. EVER. Edited February 12, 2011 by Totamealand Quote
Ancient Mariner Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Ja kad god slusam neku pesmu uzivo od Mejdena, imam osecaj da je BAS TA najbolja pesma ikad napravljena .. Tako je sad i za Sign Of The Cross.. I malopre za Dance Of Death.... Samo Rime Of The Ancient Mariner uvek ostaje 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Ma svaka im je zlatna Upravo to!!! 1 3 Quote
crusader84 Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 O jebote, hoće li ikada da iznenade sa set listom, bar sa 2-3 pesme? Quote
lemmy sixx Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Naravno da nece,sabani,pa nisu oni Metallica. 4 5 Quote
Killing Floor Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 O jebote, hoće li ikada da iznenade sa set listom, bar sa 2-3 pesme? ja mislim da oni najbolje pesme cuvaju za oprostajnu turneju,zato nisu ni menjali encore.. 1 Quote
Nesalomivi Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 ja mislim da oni najbolje pesme cuvaju za oprostajnu turneju,zato nisu ni menjali encore.. Ja mislim da ih boli kurac da navezbaju neke pesme... Naravno da nece,sabani,pa nisu oni Metallica. 1 1 Quote
Talvi Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Naravno da nece,sabani,pa nisu oni Metallica. Ali stvarno jbt, Metallica razbijaju kakve setliste prave i kakve klasike izvlače na koncertima a ovi samo voze jedno te isto. Dobro reče Feniks, Riblja Čorba sindrom 100%. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Niko vas ne bije po usima da ih slusate i da idete na koncerte... 1 2 Quote
Night Prowler Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Mislim da furaju jednu istu setlistu kroz celu turneju zato sto bi bilo komplikovano da svaki put menjaju one slike na pozadini bine i svetla i sl.. Kod nas su slucajno promenili raspored pesama i sve je islo pogresno. Jbg, ni meni se ne svidja to sto slabo menjaju setliste, ali tako rade od maltene pocetka. Ako neku pesmu ne sviraju promotivnoj turneji albuma sa kog je pesma, nema sanse da ce je posle svirati. Deal with it. Quote
Nesalomivi Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 (edited) Mislim da furaju jednu istu setlistu kroz celu turneju zato sto bi bilo komplikovano da svaki put menjaju one slike na pozadini bine i svetla i sl.. Kod nas su slucajno promenili raspored pesama i sve je islo pogresno. Ma nece da navezbaju, boli ih kurac za to sto bi veliki broj ljudi hteo da cuje neke druge pesme, koje ne sviraju vec godinama...slusam ih i dalje, super bend, super pesme, prvi metal bend koji sam slusao(pre par dana poslusao opet sve albume) ali ovo je cinjenica jebi ga...i svako to vidi, osim onih zaslepljenih, koji bi se odusevljavali i da Maideni samo prde na koncertima Ove nove pesme mi nesto dosadne...nije to vise to, jebi ga...ali imaju sto godina, razumljivo. Ali na koncetima bi se mogli potruditi da izvedu nesto novo, ovako je predvidljivo do bola, i malo smara...malo vise Edited February 13, 2011 by Nesalomivi 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fGo0rHO_dN0 1 Quote
Night Prowler Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Pa dobro, cinjenica je i da ih boli kurac da navezbavaju nesto sto nikad nisu svirali, kada ionako pune koncerte i bez toga. Ne mozes svima da udovoljis. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Da bilo koji Metal bend sada puni koncerte nikad SONISPHERE FEST ne bi ni postojao nemoj da ste smesni proslost je da METAL bendovi pune stadione i hale,sve je to jako klimavo.... Quote
Nesalomivi Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Da bilo koji Metal bend sada puni koncerte nikad SONISPHERE FEST ne bi ni postojao nemoj da ste smesni proslost je da METAL bendovi pune stadione i hale,sve je to jako klimavo.... Tacno. Sve su cesce turneje vise bendova, toga ranije nije bilo, tj. bilo je ali u mnogo manjoj meri. Quote
Recommended Posts