Lord Iffy Boatrace Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Karte za koncert u Italiji su krenule sa prodajom i odlaze veoma brzo,moze iz 2 puta da se plati ovaj prevoz iz NS-a pa ko je vise zainteresovan neka se javi na PM,ja sutra uplacujem prvi deo puta... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Bruce popizdeo zato sto je obezbedjenje bilo grubo prema nekom fanu... na kraju wicker man-a. http://www.youtube.com/watch?v=2GBVbnud3U8 Quote
Totamealand Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Nešto mi tu fali. Osećam da je usledilo brutalno napušavanje od strane Dickinsona, ali nije zabeleženo. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Lik nije stigao da snimi nastavak,ali brutalnost je bila od strane brain off security-a koji su vecinom u ovom slucaju bili panduri posto je kod njih to bio bas dogadjaj koji se retko ne vidja i sl... Quote
Totamealand Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Nisu znali kako da obezbede jebeni rock koncert. Zato kad su ih Bruce i Adrian samo pogledali, odma krenuli da se povlače. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Nisu znali kako da obezbede jebeni rock koncert. Zato kad su ih Bruce i Adrian samo pogledali, odma krenuli da se povlače. Zapravo Maiden koncert je uvek METAL koncert,nisam gledao ni jedan Maiden koncert da lici na ROCK svirku 1 Quote
Totamealand Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Hteo sam da generalizujem, osećam da bi isti incident izbio i na nastupu Bruca Springsteena. Quote
Huszar Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Mislim da bi mogli da ubace 1 datum za nas oko 20. juNa. 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 21.Jun je BUGARSKA i vec se odavno zna gde ce svirati svi datumi su vec zakazani samo nisu objavljeni na sajtu napisao sam vec na par stranica unazad...ostalo jos da objave SOFIJU i ISTAMBUL. 1 Quote
Night Prowler Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Koji sam ja baksuz, sve najbolje koncerte zakazuju u najnezgodnije vreme: prosle godine Big 4 u Sofiji, a ja moram da spremam prijemni za faks. Sada Maideni usred ispitnog roka. Onda onaj Slayer/Megadeth u Zagrebu usred kolokvijumske nedelje kao i Manu Chao u Novom Sadu. 'bem ti zivot. Quote
Zoidberg Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 (edited) Ejs, pa odvojis jedan dan za koncert, nes' zaboraviti celo gradivo. Ako je ispit/kolokvijum na dan koncerta to ionako bude ujutru pa se moze sve stici... Edited February 24, 2011 by Zoidberg Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 LELELELE kako je BRUCE ISKIDAO TALISMAN-a na koncertu i SYDNEY-u hahahah!!Impresionisan sam... http://www.youtube.com/watch?v=OzudG_3J7qU Quote
Mr.Murray Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Jeste da su rekli oni da je tu 21. ali mogu da nas ubace preko reda 20-og, sta im je to!? Kakav im je problem, mogli bi da dodju bas 20.! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Ne bi mogli,zato sto se vec odavno zna gde ce tacno svirati necu da ti ponavljam 50 puta.I imas ove godine JUDAS PRIEST u Srbiji kako bi ti izgledalo da Maideni sviraju 20. a Judas 1. ?Da li mozes ozbiljno da pomislis da bi se organizatori slozili da naprave takav raspored? 1 Quote
Nesalomivi Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Jeste da su rekli oni da je tu 21. ali mogu da nas ubace preko reda 20-og, sta im je to!? Kakav im je problem, mogli bi da dodju bas 20.! Evo, sad ce odmah da dodju, cim procitaju ove tvoje redove. 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 @Nesalomivi Hahha nisam bas hteo da budem surov pa tako da odgovorim ali evo ti + 1 Quote
Nesalomivi Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Mislim, voleo bih i ja da ponovo dodju, ali realnost je takva, i nema sta tu da se mudruje...sledeca turneja, ko zna... 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Mislim, voleo bih i ja da ponovo dodju, ali realnost je takva, i nema sta tu da se mudruje...sledeca turneja, ko zna... Upravo tako,ko ne moze da ceka i skupi finansija pali preko i to je to,kod nas ako dodju jos jednom bice stvarno velika sreca... 1 Quote
Nesalomivi Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Pa verujem da ce opaliti jos jednu turneju sa starim hitovima, mada, ko zna...ipak, gledao sam ih oba puta u BG, ne mogu se zaliti, pogotovo je u Areni bio odlican koncert. 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 (edited) Odlican snimak stvarno... http://www.youtube.com/watch?v=7JygdL9aob0 PS: Da li neko moze da provali sta je rekao kad je najavljivao ovaj deo za INTIMITE EVENING... Edited March 1, 2011 by BruceBruce Quote
lemmy sixx Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 "Nismo dobri kao Metallica,ali trudimo se". Dzaba mu. 4 5 Quote
Nesalomivi Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 "Nismo dobri kao Metallica,ali trudimo se". Dzaba mu. Inace, gledao sam neki snimak gde su na koncertu Niko i Lars ajedno bubnjali, tj. doneli su i drugi bubanj, pre toga se njih dvojica onako srdacno pozdrave(mozda su i topla braca ) 2 Quote
Totamealand Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Ne moramo spomenuti da se Lars iskompleksirao samo tako. Quote
lemmy sixx Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Da,bas mu je tesko.Svira u vecem bendu,ima mnogo vise para,nije englez...strasno mu je tesko. 1 5 Quote
Recommended Posts