Lord Iffy Boatrace Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 gazimo se tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 (edited) Izgleda da ce Bugarska biti otkazana,Nova rock je nazalost rasprodat....danas mi je najbaksuzniji dan ikad. Edited June 6, 2011 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Bugarska otkazana?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Bugarska otkazana?! nemojte da me drzite za rec ja jos uvek ne mogu do daha da dodjem od ocajnih vesti koje sam danas cuo,unisten sam i nemocan sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Koncert ili organizovan odlazak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 (edited) Koncert ili organizovan odlazak? FESTIVAL brate,kakav crni odlazak,isao bi vozom da nema organizovanog prevoza.A u slucaju NOVA ROCK nece biti karata na dan festa jer su sve karte rasprodate. BTW za Bugarski Fest je prodato 2000 karata. Edited June 6, 2011 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Svima sa ove teme je jasno da je NOVA ROCK rasprodat zbog SOAD-a? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Svima sa ove teme je jasno da je NOVA ROCK rasprodat zbog SOAD-a? zbog penduluma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 (edited) BTW za Bugarski Fest je prodato 2000 karata. Sto nisu kod nas doveli Sonisphere Bilo bi 20000 prodato sigurno. Nada da cu ih videti ovog leta mi je trajala 2 dana... Sjajno Svima sa ove teme je jasno da je NOVA ROCK rasprodat zbog SOAD-a? Edited June 6, 2011 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Ne mogu da vjerujem da je u jednoj Bugarskoj do sada prodato samo 2000 ulaznica, a Maideni headlineri. To mi bas cudno, nadam se da nije tacna informacija. Ako je Nova Rock rasprodat, ostaju u igri Imola i Atina, ali ovaj nas Eventim ne prodaje karte za ta dva festivala, nazalost. Rizicno je zapucati tamo bez karte u dzepu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Meni je samo Bugarska odgovarala... Taman kad nema ispita, plus je dovoljno blizu da imam para za put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Ne mogu da vjerujem da je u jednoj Bugarskoj do sada prodato samo 2000 ulaznica, a Maideni headlineri. To mi bas cudno, nadam se da nije tacna informacija. Ako je Nova Rock rasprodat, ostaju u igri Imola i Atina, ali ovaj nas Eventim ne prodaje karte za ta dva festivala, nazalost. Rizicno je zapucati tamo bez karte u dzepu.. Ja sam IMOLU obezbedio a za Grcku sam cekao da vidim da li cu dobiti slobodan dan u firmi i to mi je bio veliki znak pitanja dal cu ici dok Bugarska i Austria pod normalnim okolnostima bi bila 100$% u igri,ovako sada ne znam vise ni sam sta mi je raditi.Inace informaciju sam dobio direktno od bugarskih organizatora festa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 NEKA SE JAVI KO GOD BI ISAO NA MAIDEN I KREATOR U CESKU SADA U SUBOTU !!!!!!!!!!! Hitno je. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Auuuuuuuuuuuuuuuuu Ne mogu da verujem...double fail !! Steta za Austriju .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Auuuuuuuuuuuuuuuuu Ne mogu da verujem...double fail !! Steta za Austriju .... Ma ici cemo,nabavicemo karte ispred tamo,moracemo malo da se cimamo ali nabavicemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Iron Maiden, Slipknot i Alice Cooper u Bugarskoj. Prodato dve hiljade karata. Does not compute. Stvarno ne mogu da verujem... Nadam se da još ima nade... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 BruceBruce jel zajebavas? Nemoguce je da takvi bendovi nemaju veliku posetu jebote, NEMOGUCE Usrase mi ceo zivot ako je ovo istina 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) BruceBruce jel zajebavas? Nemoguce je da takvi bendovi nemaju veliku posetu jebote, NEMOGUCE Usrase mi ceo zivot ako je ovo istina Videcemo,jos uvek nije to 100% potvrdjeno,ima tu jos razloga zbog cega se moze otkazati ovo nije samo prodaja karata koja je OCAJNA,znacu vise kad se vratimo iz Austrije ali se nadam da ce to sve biti u redu . Edited June 8, 2011 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Maiden uprava je odbila da se premeste na manju lokaciju,ostaje jos samo da im se ponudi jedan stadion ne znam dal je u pitanju lokomitiv ili ne ali ako se i sa time ne sloze mozemo ocekivati u toku iduce nedelje otkazivanje Sonisphere festa u Bugarskoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ko im jebe mater (Bugarima) kad su pacerska drzava koja ne moze da sakupi vise od 2000 ljudi da vidi ovakvu postavu. Ne bi ni ja pristao da sviram u manjem prostoru. Bugari bolje da otkazu nego da se brukaju. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ko im jebe mater (Bugarima) kad su pacerska drzava koja ne moze da sakupi vise od 2000 ljudi da vidi ovakvu postavu. Ne bi ni ja pristao da sviram u manjem prostoru. Bugari bolje da otkazu nego da se brukaju. Iz Srbije najmanje trebalo 5 iljade dodju i ne bi bilo frka ali eto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) Valjda ce se ovi iz Sonisphere-a opametiti i doci kod nas sledece godine. Ko jebe Bugare kad ne umeju da cene kvalitet. Edited June 8, 2011 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbat Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 A ovdje se kao cijeni kvalitet 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Pa dobro, nije kod nas nesto bolje, ali bi bilo vise ljudi na koncertu sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Eh sad... pre će biti da je slabo interesovanje zbog toga što su Bugari Mejdene gledali masu puta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts