Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 6/9/2011 at 11:36 PM, Night Prowler said:

Nicko ima 59, on moze jos jedno 5-6 godina. Svi ostali mogu po 10-ak godina minimum.

Brate nadam se da si citao interview-u,nije njima do toga da sto duze sviraju...njihov poslednji koncert mora biti isti kao sto smo ih gledali ovih godina,sa istom energijom i istim zarom,zato ocekuj zadnju turneju za par godina bas zato sto hoce da razvaljuju do kraja kako valja i da takvi budu zapamceni.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted
  On 6/9/2011 at 11:54 PM, Night Prowler said:

Pa ono, ako moze Ozzy da drzi dvosatne koncerte u 63 godine, moci ce i Maideni bez problema. Ne neke velike turneje, naravno.

Ozzy ovo sto svira kurcu nema veze sa onim sto je radio do pre par godina,vidis i sam kako opada posecenost i postaje pateticno po malo kad ga vidis tako depresivnog na bini,MAIDENI nikad nece dopustiti da ih pojede i sahrani nostalgija...

• Upvote 1
  • Downvote 4
Posted
  On 6/10/2011 at 12:13 AM, Night Prowler said:

Hocu da kazem da mislim da bi oni sjajno zvucali i u tim godinama. Kada primete da ne ide sve kako treba, neka prekinu, ali za sada nemaju nikakvih problema.

Naravno da nemaju za sad,zvuce SAVRSENO !!! :rockdevil:

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted (edited)

BTW posto je NOVA ROCK fest rasprodat i nema sanse doci do karte po normalnim cenama,jedino platiti do 200 eura po veceri jer je nepamceni grabez za karte u pitanju,monday night(maiden,soad) je zakljucan jos davno tako i da smo hteli pre par nedelja nabaviti karte morali bi 3day ticket uzeti svakako a da idemo ispred festa tamo i da pokusamo naci te tapkarose da nas oderu i to je preveliki rizik jer ce cene stvarno biti astronomske a tapkarosa vrlo malo,zbog te cele situacije sam odlucio veceras putovati u PRAG na SONISPHERE FEST,sutra sviraju Maideni!!! VOZDRA

Ovo je lineup:

sonisphereczech2011poster.jpg

Edited by BruceBruce
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
  On 6/10/2011 at 9:46 AM, Black desire said:

Covece, pa ovaj lineup je fenomenalan! Jos ces bolje proci!

E upravo sam dosao sa kartom u rukama,mogu ti reci da i meni ovaj lineup mnogo vise odgovara,KREATOR,MISFITS,BRACA CAVALERA i IN FLAMES kao slag na tortu :)

• Upvote 1
Posted (edited)
  On 6/10/2011 at 8:30 PM, Underkuruz said:

Obavezno da kažeš Brusu da ne lupeta više kako su bolji od Metalike.

Hhahah prenecu mu brate,reci cu mu tebra porucuju ti sa JUGA pa ti sad vidi sta ces... :)))

On 6/10/2011 at 8:31 PM, Totamealand said:

Lucky bastard. Ajde pakuj se i gubi se odavde, pa se valjda vidimo na putu za Sofiju. :zeleni::pivopije:

Hvala brate moj,nadam se i ja tome.!!! :pivopije:

Pozdrav ljudi! :rockdevil:

Edited by BruceBruce
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ovako,sad sam stigao,mrtav sam umoran,reci cu samo jedno,ZA OVAKO NESTO VREDI ZIVETI....

Inventory:

Znojnica in flames gitariste,nicko mc brain palica,neka random kosulja koju je dickinson bacio u publiku,trzalica od nekog iz KORN-a i to je to.

Kreator - moglo je to i bolje nabio sam se u prvi red na sredini bine i od pola 3 sam tu cekao Maidene.

Cavalera Conspirisy - ODVALILI su i podigli jako atmosferu,stvarno vredi videti znaju posao.

Mastodon - iako cenim njihovu muziku mislim da oni nisu muzika za festivale,bas je usporilo tempo i smorilo masu po omorini,stalno su se smenjivale omorina i kisa.

In Flames - VEOMA PROFESIONALNO ODRADJENO,ODVALILI SU,KO GOD IH UZIVO NIJE POGLEDAO PREPORUCUJEM.

KORN - Za sve fanove ovog benda ovo je bila super svirka,steta sto mi se ne svidja njihova muzika i performance pa nisam mogao da uzivam,iskoristio sam priliku da iscimam obezbedjenje da mi donese vode da ustekam za Maiden koji je sledio.

IRON MAIDEN - ZA OVO STVARNO VREDI ZIVETI,SVIRKA PERFEKTNA,KONTAKT SA PUBLIKOM ODLICAN,sve je bilo savrseno,jos je kisa krenula da pada i vetar krenuo da duva sto je jako doprinelo atmosferu na recimo WHEN THE WILD WIND BLOWS....jezio sam se tokom celog koncerta i u nekim trenucima suze pustao...,jedina zamerka za organizatore koji nisu nikako mogli da sprece kapljanje vode na opremu i na binu pa su clanovi benda imali malo problema sa morkim podom i sl,Dickinson se klizao na RUNNING FREE hahah...UP THE IRONS.!

• Upvote 6
  • Downvote 3
Posted
  On 6/12/2011 at 9:21 AM, BruceBruce said:

Ovako,sad sam stigao,mrtav sam umoran,reci cu samo jedno,ZA OVAKO NESTO VREDI ZIVETI....

Inventory:

Znojnica in flames gitariste,nicko mc brain palica,neka random kosulja koju je dickinson bacio u publiku,trzalica od nekog iz KORN-a i to je to.

Kreator - moglo je to i bolje nabio sam se u prvi red na sredini bine i od pola 3 sam tu cekao Maidene.

Cavalera Conspirisy - ODVALILI su i podigli jako atmosferu,stvarno vredi videti znaju posao.

Mastodon - iako cenim njihovu muziku mislim da oni nisu muzika za festivale,bas je usporilo tempo i smorilo masu po omorini,stalno su se smenjivale omorina i kisa.

In Flames - VEOMA PROFESIONALNO ODRADJENO,ODVALILI SU,KO GOD IH UZIVO NIJE POGLEDAO PREPORUCUJEM.

KORN - Za sve fanove ovog benda ovo je bila super svirka,steta sto mi se ne svidja njihova muzika i performance pa nisam mogao da uzivam,iskoristio sam priliku da iscimam obezbedjenje da mi donese vode da ustekam za Maiden koji je sledio.

IRON MAIDEN - ZA OVO STVARNO VREDI ZIVETI,SVIRKA PERFEKTNA,KONTAKT SA PUBLIKOM ODLICAN,sve je bilo savrseno,jos je kisa krenula da pada i vetar krenuo da duva sto je jako doprinelo atmosferu na recimo WHEN THE WILD WIND BLOWS....jezio sam se tokom celog koncerta i u nekim trenucima suze pustao...,jedina zamerka za organizatore koji nisu nikako mogli da sprece kapljanje vode na opremu i na binu pa su clanovi benda imali malo problema sa morkim podom i sl,Dickinson se klizao na RUNNING FREE hahah...UP THE IRONS.!

:rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
  On 6/12/2011 at 9:21 AM, BruceBruce said:

Inventory:

Svaka cast matori! :pivopije:

• Upvote 1