Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nadam se doći u Beograd na sledećoj turneji, još kada bi to bila turneja na kojoj većina pesama biti sa "Somewhere in Time" i "Seventh Son of a Seventh Son".

Edited by Divlji Tigar
Posted (edited)

Uvek je malo,svaki put kad ih gledam kao da ih gledam prvi put... :(((

Imali su organizatori bas propusta,2010 su ih mogli dovesti i 2011...

A evo da se podsetimo kako su najavili da dolaze kod nas,kad se nisam slogirao po gledanju ovog snimka hahah...

http://www.youtube.com/watch?v=-qTXyVx9L7Y

JEBEM MU MATER,uploadovao sam na fileserve koncert i prslo je upravo na 76%,POPIZDEO SAM...

Edited by BruceBruce
  • Upvote 1
Posted

JEBEM MU MATER,uploadovao sam na fileserve koncert i prslo je upravo na 76%,POPIZDEO SAM...

Tu je upravo rizik postavljanja velikih fajlova u jednom komadu, ako ti pukne konekcija ili nesto zakoci, sve se gubi i kao da nista nisi ni postavljao. Zbog toga ti je bolje da probas rascjepkati taj koncert na par komada po 200 MB i okaciti ih jedan po jedan. Ako slucajno ne znas kako da rascjepkas fajl, evo ti HJ Split programcic, jednostavan je za rad:

https://rapidshare.com/files/756006983/hjs.rar

On topic: Tri godine od tog sjajnog koncerta, sa sjajnom setlistom, atmosferom i konacno odgovarajucim ambijentom (Arena). Mislim da je ipak nerealno bilo ocekivati ih da dodju ponovo odmah naredne godine, pa cak i 2011., ali sa ovo informacijom da ce na jesen / krajem godine biti turneja, mislim da ce do tada sazreti situacija da nas ponovo posjete, jer ce to biti 3 i po godine od koncerta u Areni, sasvim dovoljno da nas opet pozele i da nas se ponovo sjete. ;):)

• Upvote 1
Posted

I, dok ovaj dan jos nije istekao, evo jos dva arhivska video priloga: vijest o koncertu u dnevniku RTSa i zvanicna reklama za koncert. ;)

Posted (edited)

Dave je carina. :rockdevil: Meni je takođe najomiljeniji gitarista i član benda.

35bf86a.jpg

Bruce na onoj slici liči malo na nekog cool profana iz srednje škole. :haha:

Edited by Divlji Tigar