Jump to content

Recommended Posts

Posted

Praistorijsko pitanje "Ko koga jebe?" zaista funkcioniše dobro!!!! Avatar je odličan, nema šta!!!

Nego Oli, u vezi Maidena, jesi li čuo one glupe priče vezane za Oreol tipa "nemaju oni pojma" i slično kada se spomene slušanje Maidena???

Posted

Ja nisam...za druge ne znam...znam za one tipa "Ja sam prerastao Maidene sad slusam ozbiljan metal"...i iskreno jedu mi se govna od tih pricica...i jednostavno ne obracam paznju...

Posted
Ja nisam...za druge ne znam...znam za one tipa "Ja sam prerastao Maidene sad slusam ozbiljan metal"...i iskreno jedu mi se govna od tih pricica...i jednostavno ne obracam paznju...

Ja pre znam za slučaj da su "prerasli metal i sad slušaju narodnjake". icon_uhoh.gif Ili,da su im Maiden-i ljiga,jer sad slušaju black metal.

Posted

Heh...mogao si malo duzi potpis icon_smile.gif

Salim se...

Ne ozbiljno da su Maideni jedan neverovatno kvalitetan bend i da su neprevazidjeni to stoji...a da mi se DoD album ne svidja...i to stoji...i da se nadam da ce novi da bude bolji stoji...

...A niko ne sedi...

Posted (edited)
icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Ni meni se ne svidja zadnji album (mislim,studijski),ali,kao što kazeš,oni imaju za mene neprolaznu vrednost. icon_rockdevil.gif Edited by Metal girl